Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Towns Well Hotel

No 6-6A Calcada das Verdades, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Towns Well Hotel Makao - Interijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Okružje Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Restoran Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Ulaz Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Ulaz Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Hrana i piće Towns Well Hotel Makao - Pogled Towns Well Hotel Makao - Kupaonica
Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Recepcija Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 58

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1250recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1250)
Razvrstati po:
Yuk K. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Good Location, Clean and Good Price

Good Location, Clean and Good Price
9
Herwindo Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. svibnja 2015.
Good location

Near city center
7,3
It's difficult to find this hotel. But, I gave Agoda booking form to taxi driver from airport. Lucky me, he knows. The hotel is very near from city center, Senado Square, just walk no more than 5 minutes. And you just walk for 15 minutes to Grand Lisboa. Good location for street food also.
Sin L. Parovi Malaysia, 16. svibnja 2015.
Good location

Location, friendly staff
6,7
Mediaty M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 15. svibnja 2015.
value for money

comfortable, spacious room, good location
8
good
Chuan K. Parovi Malaysia, 8. svibnja 2015.
good

clean,comfort and value in money
7,3
Peter T. Solo putnici United States of America, 8. svibnja 2015.
Excellent Hotel

Location, Value and great condition
9,3
If you are not familiar with the Historical Senado Square of downtown Macau, you will have difficulty locating it although it is really very centrally located and extremely accessible to all part of Macau. It is a 2-minute walk to the Tourist Office at Senado Square/Avenida de Almeida Riberio. The hotel staff is very helpful and speak good English. The room is clean and huge for a downtown hotel and the rate I got was almost half of the downtown hotels I stayed in previous visits. I was given two bottles of drinking water every day. There are all kinds of shops, restaurants and food stalls surrounding the hotel. I definitely will stay here again.
Christopher D. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. svibnja 2015.
ok to stay 1 night

very near historical place and restaurant
6
ok.
Dunstan L. Poslovni putnici Macau, 6. svibnja 2015.
Close to city centre

Close to city centre, easy to get to historical sites
6
Close to city centre, easy to get to historical sites
Ye I. Solo putnici South Korea, 5. svibnja 2015.
Nice place

Location, cleanliness
9
It was a nice place to stay.
Khoh P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. svibnja 2015.
convenience , clean and comfort

convenience , clean and valueble
7,7
room is big and clean, location is very convenient near to bus stop , shop, restaurant and point of travel, all is walking distance.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Towns Well Hotel MakaoTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - RestoranTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Hrana i pićeTowns Well Hotel Makao - PogledTowns Well Hotel Makao - KupaonicaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - RecepcijaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05