ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Towns Well Hotel

No 6-6A Calcada das Verdades, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Towns Well Hotel Makao - Interijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Okružje Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Restoran Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Ulaz Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Ulaz Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Hrana i piće Towns Well Hotel Makao - Pogled Towns Well Hotel Makao - Kupaonica
Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Recepcija Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 58

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1202recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1202)
Razvrstati po:
Andrew H. Solo putnici New Zealand, 19. travnja 2015.
Clean and comfortable

Clean, good location
7,3
Zety H. Grupe Malaysia, 19. travnja 2015.
Not well equipted, no iron, no toiletries

Good location
6,7
Issac K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. travnja 2015.
Budget & Good Location

Location good,value for money
5,7
Everything still ok just the receptionist(is china guy)speaking very rude and bad service only.
Gregory N. Parovi United States of America, 17. travnja 2015.
great location , big and clean but not cheap

location, big, comfort
8,3
great location, nice stay for a night, need to leave a 300 HKD deposit, wish it were cheaper but macau isnt cheap
Zhang Z. Obitelji sa odraslom djecom China, 5. travnja 2015.
Great hotel.

Good location. Friendly staff. Clean environment.
10
Very memorable.
Surasit W. Poslovni putnici Thailand, 1. travnja 2015.
ok

Good location
6
Sum M. Parovi Malaysia, 31. ožujka 2015.
Value for money

Location, comfortable, value for money
6,7
Good location, the female staff very nice she allow us to check in early, room is very big
Pataravadee S. Grupe Thailand, 31. ožujka 2015.
Good hotel located in central of Macau

Big and clean room , staff can speak English, hotel located near Senado square and Ruin of st' Paul
8,7
Big and clean room , staff can speak English, hotel located near Senado square and Ruin of st' Paul
Lee Y. Parovi Malaysia, 30. ožujka 2015.
Uncomfortable stay

location, size
5
the spring coil of the bed could be easily feel at the surface of the mattress. very uncomfortable stay and cause back ache. refuse to give additional pillow after request.morning 8am heard renovation noise where somebody drilling.
Gen S. Solo putnici Japan, 29. ožujka 2015.
Deposit charge

Wide space
4
When I came this hotel in first midnight, I was required the deposit money but I did not have. Hotel rep strongly requested to go to a ATM to get money so I have to go to the ATM terminal near the hotel. But unfortunately ATM contained no money In it and too bad I was taken my money of 300hk$ by ATM And hotel rep did not help any action to me to get back 300$ from the bank I can't accept it .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Towns Well Hotel MakaoTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - RestoranTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Hrana i pićeTowns Well Hotel Makao - PogledTowns Well Hotel Makao - KupaonicaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - RecepcijaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07