ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Towns Well Hotel

No 6-6A Calcada das Verdades, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Towns Well Hotel Makao - Interijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Okružje Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Eksterijer hotela Towns Well Hotel Makao - Restoran Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Ulaz Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Ulaz Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Hrana i piće Towns Well Hotel Makao - Pogled Towns Well Hotel Makao - Kupaonica
Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Recepcija Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba Towns Well Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 58

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 917recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (917)
Razvrstati po:
Mary G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. rujna 2014.
Amazed

Can't Think of Any
5
Check in staff not friendly. Check out girl much better. She ordered us a taxi and was helpful. Room was very ordinary for the price of over 1400HKD. No refrigerator. No soap in the bathroom. Dirty floors and cotton buds etc. Beds not comfortable. Not pleasant.
Kuei T. Parovi Taiwan, 22. rujna 2014.
Towns Well Hotel

Location is good
6
Some staff of hotel not so nice.
Allan C. Grupe Philippines, 20. rujna 2014.
Good Hostel

Clean, Spacious, Friendly Staff
7,7
Great and has friendly staff. The bed in triple room is not that comfortable, it's kinda hard. The room is very spacious. The room itself and the rest room is very clean.
Amor M. Grupe Philippines, 19. rujna 2014.
Good

cleanliness, friendly staff and comfortable room
7,3
Hotel is far from the airport, our taxi driver does not know Towns Well Hotel, he inquire inside the airport to ask where is the location. The staff is friendly, can speak english and he help us to find a taxi when we check out. The room is clean and bed is comfortable. Although they do not have enough electric socket to fit the charger of our phone only one socket is fit, they should have install an electrical socket that is fit with philippines plug.
Alice H. Grupe Malaysia, 16. rujna 2014.
Value for money and clean

Value, location
9,3
We are a group of 12 people. We chose this on reading other reviews. Indeed hotel is clean and tidy. We had two triple room, each with a single room. Comfortable enough. Not expecting too much for the price we pay.
Pang S. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
big room

close to shopping.big clean room
6,3
overall not bad. but difficult to catch a cab. you must have a pair of strong leg if you wants to stay here.
Khong G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. rujna 2014.
Jail House Rock

Convenient, friendly staff and quite spacious
5,7
Difficult to sleep because of the matress. Felt like sleep on a hard board.
Chean Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. rujna 2014.
Good location

Good location, cheap and simple
6,7
Khong G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. rujna 2014.
Touch & Go accommodation

very close to tourist attraction area
6,7
Generally no so good however facilities in the room is next to zero. Should provide two pillows instead of one. Mattress is actual like sleeping on the cardboard. No cold storage box.
Choo H. Parovi Malaysia, 9. rujna 2014.
Generally fair

In the centre of tourist area
4,7
The room rate is high and the Room is small for the rate paid for. Inconvenient in getting a taxi.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Towns Well Hotel MakaoTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Eksterijer hotelaTowns Well Hotel Makao - RestoranTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Hrana i pićeTowns Well Hotel Makao - PogledTowns Well Hotel Makao - KupaonicaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - RecepcijaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07