Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Towns Well Hotel

No 6-6A Calcada das Verdades, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1463recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1463)
Razvrstati po:
Francessca Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. travnja 2016.
cozy place
5,3
we love it very much!
Prijavi ovu recenziju
Avan W. Parovi Malaysia, 9. travnja 2016.
Located near local tourism and shopping area
5
Easily accessible via local transportation
Prijavi ovu recenziju
Hazel C. Parovi Philippines, 8. travnja 2016.
good stay!
6
the room is big enough for couples and it's very clean. The location of this hotel is very good because it is just a walk away to senado square and the ruins of st. paul. the only problem we got is going to the hotel from the ferry terminal since it was our first time in macao, we find it difficult to find the hotel so what we did is we rode a taxi which is so expensive;(
Prijavi ovu recenziju
Kah Y. Solo putnici Malaysia, 1. travnja 2016.
spacious room, clean bathroom, old furniture
5
Location of the hotel is nice. We take a free shuttle to lisboa hotel and walked to this hotel (there is some slopes though). The room is so spacious but doesn't smell nice. WiFi is weak in the room, need to go near the door for WiFi usage. Receptions were quick. Overall - good, will come back and stay at this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Man W. Parovi Portugal, 15. ožujka 2016.
Overall ok
4,7
Overall ok
Prijavi ovu recenziju
Ng P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. ožujka 2016.
Good location

Good location, big room, too old
6,7
Prijavi ovu recenziju
Ng P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. ožujka 2016.
Good Location
5
Good location, big room, a bit old
Prijavi ovu recenziju
Aldo M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. ožujka 2016.
Small place but near by district
6
This is a small hotel but quite nearby to the Paul's ruin.
Prijavi ovu recenziju
Cheah P. Grupe Malaysia, 1. ožujka 2016.
tourist spot but hard to locate at first
5,3
Need help on arrival otherwise free and easy
Prijavi ovu recenziju
Yi L. Obitelji sa malom djecom Macau, 28. veljače 2016.
Nice location

Closed to shopping areas, tourist attractions, and transports
6,3
It's satisfactory, there is a restaurant downstairs, and many shops nearby. 10 min walking distance to major tourist attractions.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Towns Well Hotel MakaoTowns Well Hotel Makao - Hrana i pićeTowns Well Hotel Makao - PogledTowns Well Hotel Makao - KupaonicaTowns Well Hotel Makao - RecepcijaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - Gostinjska sobaTowns Well Hotel Makao - RestoranTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - UlazTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - Interijer hotelaTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - OkružjeTowns Well Hotel Makao - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06