Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Travellers Suites Hotel

Jl. Listrik No. 15, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Travellers Suites Hotel Medan - Kafić Travellers Suites Hotel Medan - Gostinjska soba Travellers Suites Hotel Medan - Gostinjska soba Travellers Suites Hotel Medan - Gostinjska soba Travellers Suites Hotel Medan - Gostinjska soba Travellers Suites Hotel Medan - Interijer hotela Travellers Suites Hotel Medan - Interijer hotela Travellers Suites Hotel Medan - Restoran Travellers Suites Hotel Medan - Bazen Travellers Suites Hotel Medan - Dvorana za fitness Travellers Suites Hotel Medan - Spa centar Travellers Suites Hotel Medan - Spa centar Travellers Suites Hotel Medan - Soba za sastanke Travellers Suites Hotel Medan - Predvorje Travellers Suites Hotel Medan - Bazen Travellers Suites Hotel Medan - Predvorje
Travellers Suites Hotel Medan - Spa centar Travellers Suites Hotel Medan - Soba za sastanke Travellers Suites Hotel Medan - Bazen Travellers Suites Hotel Medan - Recepcija Travellers Suites Hotel Medan - Interijer hotela Travellers Suites Hotel Medan - Interijer hotela Travellers Suites Hotel Medan - Interijer hotela Travellers Suites Hotel Medan - Eksterijer hotela Travellers Suites Hotel Medan - Interijer hotela Travellers Suites Hotel Medan - Restoran Travellers Suites Hotel Medan - Recepcija Travellers Suites Hotel Medan - Gostinjska soba
Mjesto: Gradski centar Medan Broj soba: 52
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 59recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (59)
Permata H. Grupe Indonesia, 30. ožujka 2014.
big and spacious room

good best and very large room
8
enjoyable , with very large room
Mohd F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. ožujka 2014.
Nice comfortable hotel

Location, easy access, good staff
7
Good location with large room area for family stay resting and relax
Rogayah H. Grupe Malaysia, 16. veljače 2014.
Comfortabke

Location, large rooms, above average service
8
Our stay was good except We were asked to pay in cash the deposit before checking in because the credit card machine was not woking. After a slight insistence the manager agreed that we pay when we check out any snacks we consumed. A day before checking out we requested for breakfast to go since our flght was early. Instead a trolley with breakfast was sent to our room. But On request we were given plastic bags to pack them . No problem.
Mohamad A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 31. siječnja 2014.
nice place to stay if you bring your family along

large room, comfortable and friendly staff.
8,3
Aik H. Grupe Singapore, 1. siječnja 2014.
Very Comfortable Hotel

Food, clean room & good service
8
The stay was really pleasant and the room wasgood. The food was nice too.
Norhayati M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. prosinca 2013.
Good hotel with friendly staffs

Friendly staffs, fast internet & large room.
7,3
Kids having fun in the big room. Near to shopping malls. Hotel can assist with calling for taxis. Friendly staffs.
Lydia C. Poslovni putnici Indonesia, 22. prosinca 2013.
Value for money

Clean, location, spacious room
8
I stay for one night with my family in Two bedroom deluxe. I was very happy with the large dining room, living room, and kitchen area. Actually it was Quality Suites apartment. It's quite old hotel thought but very well maintain. I like the furniture, classy. Comfortable bed with linen duvet I guess. Tips if you want to stay here, please ask room with pool view. Room with city view is kinda noisy from mall behind the hotel.
P R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2013.
Comfortable and pleasant with clean and large room

Location, friendly staffs and nice rooms
6
Pleasant stay with comfortable room and surrounded by friendly staffs
P R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. prosinca 2013.
Clean and comfortable rooms with large living area

Location, Pricing and Rooms
6
Comfortable with good breakfast and good amenities in the room.
Stephanus D. Poslovni putnici Indonesia, 29. studenog 2013.
Not a new hotel but, clean , and friendly staff

good located, friendly staff, value for money
5,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Travellers Suites Hotel MedanTravellers Suites Hotel Medan - KafićTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Interijer hotelaTravellers Suites Hotel Medan - Interijer hotelaTravellers Suites Hotel Medan - RestoranTravellers Suites Hotel Medan - BazenTravellers Suites Hotel Medan - Dvorana za fitnessTravellers Suites Hotel Medan - Spa centarTravellers Suites Hotel Medan - Spa centarTravellers Suites Hotel Medan - Soba za sastankeTravellers Suites Hotel Medan - PredvorjeTravellers Suites Hotel Medan - BazenTravellers Suites Hotel Medan - PredvorjeTravellers Suites Hotel Medan - Spa centarTravellers Suites Hotel Medan - Soba za sastankeTravellers Suites Hotel Medan - BazenTravellers Suites Hotel Medan - RecepcijaTravellers Suites Hotel Medan - Interijer hotelaTravellers Suites Hotel Medan - Interijer hotelaTravellers Suites Hotel Medan - Interijer hotelaTravellers Suites Hotel Medan - Eksterijer hotelaTravellers Suites Hotel Medan - Interijer hotelaTravellers Suites Hotel Medan - RestoranTravellers Suites Hotel Medan - RecepcijaTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - BazenTravellers Suites Hotel Medan - KupaonicaTravellers Suites Hotel Medan - BazenTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Dvorana za fitnessTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - BazenTravellers Suites Hotel Medan - RestoranTravellers Suites Hotel Medan - Gostinjska sobaTravellers Suites Hotel Medan - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C06