Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Travelodge Wellington Hotel

2-6 Gilmer Terrace, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Travelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Pogled Travelodge Wellington Hotel Wellington - Predvorje Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Okružje Travelodge Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitness Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Kupaonica
Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Hrana i piće Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Pub/salon Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Ulaz
Područje centralni Wellington Broj soba: 132

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 333recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (333)
Razvrstati po:
Deborah R. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 28. kolovoza 2015.
central and fun

location right in the middle of shops and lambton quay.
9,3
Very good stay for one night, to attend Victoria University Open Day.
Prijavi ovu recenziju
Eric M. Parovi Australia, 17. kolovoza 2015.
Personal opinion

Location & Price
6,7
It was good, rooms were a little small but it was comfortable. Was a bit annoying having to pay an additional $15 for car parking but I guess there's not a lot you can do in reference to this. Also there were no complementary bottles of water or even water avail to purchase inside the mini bar which was pretty annoying. Wouldn't say my overall experience was fantastic, but satisfactory for my needs. I would rate it a 3 star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Merl C. Parovi New Zealand, 22. srpnja 2015.
Wellington Experience

Location Cleanliness Staff assistance
9
We had an excellent stay and would recommend this accommodation to future travelers, our only negative comment would be that the cooked buffet breakfasts food could have been hotter
Prijavi ovu recenziju
Daryl J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. srpnja 2015.
overall rate satisfactory

accessible to everything. having good time. downside is just the parking space. we purchase the overnight parking but no space when its time to park.
8,7
Very good. Staff are friendly and helpful. Room is clean.
Prijavi ovu recenziju
Ross P. Poslovni putnici New Zealand, 18. srpnja 2015.
4 star is correct for this hotel

location,sound proof rooms, good promo's and very plesent staff.
8
Very good and always stay at this hotel in Wellington when I get a good deal by booking a month out.
Prijavi ovu recenziju
Hugh S. Solo putnici New Zealand, 14. srpnja 2015.
A good stay at Travelodge.

Location. Price Comfortable bed
9
Check in was all quick and easy at Travelodge with the friendly staff. The room was a bit cool, but it was middle of winter. Good NZ hot water system in the bathroom. The view from the room was nice over the city and through to the harbour. The rooms at Travelodge are quite small, but ok for an overnight stay. Everything is included that one person needs.
Prijavi ovu recenziju
Abigail W. Parovi United States of America, 22. lipnja 2015.
Great Stay

Location, Value for Money, Staff Friendliness/Helpfulness
9
Fantastic! I would recommend it to anyone staying in Wellington. The rooms are clean and comfortable, the hotel is quiet at night, the staff is friendly and helpful, and the location can't be beat.
Prijavi ovu recenziju
Reiko S. Parovi New Zealand, 14. lipnja 2015.
Very relaxing weekend

Reception serivice, friendly staff and location
9,3
Duty manager JT was extremely friendly after explaining it's my husbands birthday upgraded us for free and provided a small birthday cake and staff sung happy birthday next day at bk. It was unexpected happy surprise for my husband&me :)
Prijavi ovu recenziju
Paul M. Parovi New Zealand, 14. lipnja 2015.
Te Papa Visit

Clean, quiet, location
9
Short stay but good check-in and check-out. Great position, comfortable and quiet. Enough free wifi for my purposes. Would recommend.
Prijavi ovu recenziju
Miss B. Solo putnici Australia, 8. lipnja 2015.
Travelodge Wellington, NZ

Great location, great price, great staff.
9,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Travelodge Wellington Hotel WellingtonTravelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - PogledTravelodge Wellington Hotel Wellington - PredvorjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - OkružjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - KupaonicaTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Pub/salonTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - UlazTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - OkružjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - PogledTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - UlazTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05