Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Travelodge Wellington Hotel

2-6 Gilmer Terrace, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 366recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (366)
Razvrstati po:
Cheryl S. Poslovni putnici New Zealand, 28. travnja 2016.
Where to begin
4
My room was tiny and had two windows both of which looked out into the backs of other buildings one having work done. There was no air in the room I couldn't open a window even at night because of the noise. The room had just been cleaned and something used in the cleaning smelled very strong, I was sneezing. The bathroom was awful - limescale all through the floor of the shower, basin wasn't clean there was some sort of oily film on the bottom of it. I have spent time and money at my Dr's today being treated for a fungal infection in my foot. On tge upside, the staff I met were genuinely lovely. I didn't feel comfortable discussing my disatisfaction at the desk when I left as it was busy with other guests all saying they were happy with the accommodation; I didn't have the time to stop and ask for privacy. It was really disappointing.
Prijavi ovu recenziju
Gill T. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 25. travnja 2016.
Family weekend away
6,7
Great location, comfy beds, very little street noise due to having rooms in the back of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
John L. Parovi New Zealand, 25. travnja 2016.
Very central
6
Nice stay at the Travelodge in Wellington. Great Central location and very pleasant staff.
Prijavi ovu recenziju
Sunmmy N. Solo putnici Australia, 23. travnja 2016.
Comfortable and friendly
4,3
Although the staff were a bit slow to attend to me, they were friendly. It was difficult to find the hotel at first and a bit of a hike up the hill. There is an alternative route which I wish I had known about to avoid dragging my heavy luggage up. The room was almost clean, however, the hand towel had 2 long hairs stuck to it which made me think that they had not changed it. The chairs were slightly dusty too. But other than that, everything else seemed clean. The staff were helpful and friendly.
Prijavi ovu recenziju
Jason B. Parovi New Zealand, 18. travnja 2016.
Pretty good
5,3
Good location. Happy with the the room and the restaurant. Staff were pretty abrupt and weren't very helpful. Iron was broken, it pissed water everywhere.
Prijavi ovu recenziju
Satien P. Poslovni putnici Thailand, 15. travnja 2016.
Not available
4,7
Not available
Prijavi ovu recenziju
Jonathan S. Parovi Australia, 12. travnja 2016.
Excellent location incity close to transport, food
5,7
Room have a nice harbour view ,was clean and spacious
Prijavi ovu recenziju
Daniel M. Poslovni putnici Australia, 1. travnja 2016.
Good
5,7
Want to stay again
Prijavi ovu recenziju
Susan G. Grupe United Kingdom, 31. ožujka 2016.
Happy with our stay
6,7
Close to everything. Polite and helpful staff.
Prijavi ovu recenziju
John L. Poslovni putnici New Zealand, 10. ožujka 2016.
Comvenience Plus
6,3
A more than adequate hotel in a very central location.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Travelodge Wellington Hotel WellingtonTravelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - PogledTravelodge Wellington Hotel Wellington - PredvorjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - OkružjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - KupaonicaTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Pub/salonTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - UlazTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - OkružjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - PogledTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - UlazTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06