ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Travelodge Wellington Hotel

2-6 Gilmer Terrace, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Travelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Pogled Travelodge Wellington Hotel Wellington - Predvorje Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Okružje Travelodge Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitness Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke
Travelodge Wellington Hotel Wellington - Kupaonica Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Hrana i piće Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restoran Travelodge Wellington Hotel Wellington - Okružje Travelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Travelodge Wellington Hotel Wellington - Pub/salon
Područje centralni Wellington Broj soba: 132

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 297recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (297)
Razvrstati po:
Brian Y. Parovi New Zealand, 25. siječnja 2015.
Central Location

Central City Location, NEAR
9,3
Jeannie S. Parovi Australia, 22. siječnja 2015.
great hotel

location location location oh and the staff were really nice too!
8
Great. Stayed there both times we have visited NZ and would stay there again
Jamie H. Parovi New Zealand, 9. siječnja 2015.
great night in Wellington

location , the shower and the bed
8
Dianne H. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 8. siječnja 2015.
We had an pleasant stay

Location, price and friendly staff
9
It was great
Alison W. Parovi New Zealand, 6. siječnja 2015.
hh

location good staff
8,7
The stay was good but I found that the room was to hot
Edward D. Parovi Australia, 4. siječnja 2015.
Overnight stay

The location, convenience, staff
9
I had an overnight stop here on the way to the South Island the staff were nice and helpful the breakfast was a standard buffet breakfast but seemed to lack staff as I found the bowls empty and the one waitress had to juggle clearing tables and restock food but overall I would go back again!
Karen S. Parovi New Zealand, 4. siječnja 2015.
Great for a stopover.

Location. Quiet Room. Outstanding Staff
9,3
The highlight was the staff. They handled all our queries with efficiency and courtesy. We had a baggage problem with our flight to Nelson and the staff were so gracious and courteous about storing one bag for one week.
Robert J. Parovi New Zealand, 20. prosinca 2014.
bobreview1

nothing really
7,7
OK
Hay K. Obitelji sa odraslom djecom China, 18. prosinca 2014.
Value for money

1) Location is good and convenience
3,3
Margaret G. Solo putnici New Zealand, 13. prosinca 2014.
gr8 stay

location, correct air condition and temp, service.
9,7
Fantastic thankyou.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Travelodge Wellington Hotel WellingtonTravelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - PogledTravelodge Wellington Hotel Wellington - PredvorjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - OkružjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - KupaonicaTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - OkružjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Pub/salonTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - UlazTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaTravelodge Wellington Hotel Wellington - OkružjeTravelodge Wellington Hotel Wellington - PogledTravelodge Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeTravelodge Wellington Hotel Wellington - UlazTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestoranTravelodge Wellington Hotel Wellington - PogledTravelodge Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaTravelodge Wellington Hotel Wellington - Predvorje


AS-AGWEB-3C06