Povratak na info o hotelu

Vrlo dobro 7,9
na temelju 1012 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1012recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,2
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac: 8,3
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

Ricky P. od Filipini
Parovi
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Awesome Stay Im falling in love in this Place
Yes its is a romantic place for honeymooners can spend their time chilling by the pool. The room is clean and smell so good. Very well recommended ,and worth it to stay again soon.
Recenzirano 20 srpnja 2016

Krisada P. od Tajland
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Excellent
Very good design hotel Superb service
Recenzirano 17 srpnja 2016

Ong K. od Singapur
Parovi
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Indeed a Romantica experience.
The staff were polite, friendly and helpful in many ways and the hotel location is satuated along the streets with shops which is pretty convenient. Lastly, we were given a free upgrade of room which really make our stay a sweet and memorable one. Thanks.
Recenzirano 05 srpnja 2016

Xianjing X. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Unfriendly staff
When I arrived Kata beach, I didn't find this hotel n the hotel's number cannot get through also. So I tried many methods to get to the front desk of the hotel. However, the staff there was not friendly n she spoke terrible English n I really didn't understand her. The location in Google Map is not correct as well n I asked a lot of ppl n spent long time to find the hotel. The experience is very disappointing.
Recenzirano 01 srpnja 2016

Kwok C. od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Nice n cosy
Fuss free service with a touch of class
Recenzirano 27 lipnja 2016

Joseph W. od Kanada
Parovi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Friendly Staff, Nice rooms.
Stayed for one night at Chanalai Romantica Kata Beach before heading to the islands. Staff was very friendly and rooms were clean and large. Pool was nice for a swim as the ocean was to wavy to go in. Would stay again if I return to Kata Beach
Recenzirano 20 lipnja 2016

rajeev M. od Indija
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Excellent stay
Took a deluxe room with pool access and it was awesome. Decent breakfast, staff was polite. Pool was very nice .location was 5 minutes to beach with lot of eateries around. Will definitely stat again when in kata beach. . 🌹
Recenzirano 10 lipnja 2016

LEE Y. od Malezija
Parovi
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Good Location, Staff very helpful and friendly
Good Location, Staff very helpful and friendly
Recenzirano 08 lipnja 2016

Cynthia C. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good value for money
I loved the pool and the room although the shower in the shower room needs replacing. The location is very good and the staff very nice but the breakfast is very pricey, it's better to eat out.
Recenzirano 05 lipnja 2016

Jonas J. od Švedska
Parovi
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good beds
Good beds, location, clean, Nice staff
Recenzirano 29 svibnja 2016


1

Odaberite loyalty program

PointsMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: