Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tuana YK Patong Resort Hotel

34/89-91 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 240recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (240)
Razvrstati po:
Francis J. Solo putnici Philippines, 1. svibnja 2016.
Average
4,3
Annoying staff. Faulty AC. Very slow WiFi connection.
Prijavi ovu recenziju
Olav H. Solo putnici Norway, 20. travnja 2016.
ok pool on the roof....
5,7
good near food market...
Prijavi ovu recenziju
Sharul A. Grupe Malaysia, 5. travnja 2016.
Best
6,7
Very best
Prijavi ovu recenziju
Weerayos R. Parovi Thailand, 10. ožujka 2016.
good

Swim, Sauna, Large room
8,3
very good and cheap
Prijavi ovu recenziju
Crystal G. Grupe Australia, 7. ožujka 2016.
terrible
1,3
rude staff who swore at us and would not even give us clean towles
Prijavi ovu recenziju
David M. Parovi United Kingdom, 6. siječnja 2016.
Not good hotel
2,7
Sup room was not up to standard no tea/coffee making had to go complain to reception shower was small attachment to bath tap. double bed was two singles pushed together Staff not very friendly
Prijavi ovu recenziju
De S. Parovi Sri Lanka, 14. studenog 2015.
it wasn't up to my expectations.

Near to patong beach,easy to get around
6,3
the room was spacious but the aircon wasn't working properly. Bathroom was quite big too but no bath tub. doesn't have a mini bar near the poolside and the steam room was closed when we were there.
Prijavi ovu recenziju
Caleb W. Solo putnici United Kingdom, 14. listopada 2015.
Nice clean peace full place with swimming pool

Pool gym clean grandly staff
8
I injoy it
Prijavi ovu recenziju
Barry M. Solo putnici United Kingdom, 4. listopada 2015.
Good value for money

Good location, nice pool area, good value for the cost
6
I stayed here for 2 weeks as a solo traveller. I found the room was decent and the pool area was good too. No dining in the hotel but can use the hotel next door. I wouldnt mind staying here again if I returned to patong.
Prijavi ovu recenziju
Tanveer R. Parovi Bangladesh, 27. rujna 2015.
Swimming pool, but hotel looks a bit old

Swimming pool, spacious rooms
6,7
We paid very little for a double room (less than in a modern hostel even). But, it is quite some distance from the beach and the rooms look old - although everything is clean. But, the furniture and the ambience is that of an older hotel which was not really renovated. But, then we could take a dip on a rooftop swimming pool for the very little money we paid for the room. There are some nice restaurants near the hotel. There are two just after you cross the bridge and on the same side as the hotel, where you will get food from North East of Thailand and also amazing fish dishes. If you are not very bothered about modern designs and stuff like that and want a place to crash, you can just choose this over a dorm in a hostel since you get your own room.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Tuana YK Patong Resort Hotel PhuketTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - BazenTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Dvorana za fitnessTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Dvorana za fitnessTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - BazenTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - BazenTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - BazenTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Pub/salonTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - BazenTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - UlazTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Luksuzni salonTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - PredvorjeTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - PredvorjeTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - SadržajiTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - SadržajiTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - PredvorjeTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - RecepcijaTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Luksuzni salonTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Luksuzni salonTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02