Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tubod Flowing Waters Resort

Upper Pakigne Tubod Minglanilla, Minglanilla, Minglanilla, Filipini 6046 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotela Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Igralište Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotela Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Gostinjska soba Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Hrana i piće Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Vrt Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bife Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Balkon/terasa Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen
Područje Minglanilla Broj soba: 30

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 18recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (18)
Razvrstati po:
Maria L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. lipnja 2015.
The water in the pool is clean

Staff are friendly, clean water in the pool & not over crowded with people
6,7
Everything was alright during our stay with my family
Prijavi ovu recenziju
Glen F. Parovi Australia, 9. svibnja 2015.
noisy. sub standard room

garden. wildlife sanctuary
5,7
Noisy
Prijavi ovu recenziju
Heinz-Dieter H. Grupe Germany, 19. travnja 2015.
hotel in pool aerea

privat holiday with nice room surroundet by many locals. start for hiking tours. drink tuba with the locals in the village.
7
100 pesos to go from there to the shopping mall. also for families an ideal place.
Prijavi ovu recenziju
Earl J. Poslovni putnici Philippines, 10. travnja 2015.
very accompanied

accessible buying Good's
10
Prijavi ovu recenziju
Jingle L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2014.
Nice place

swimming pool
7
Prijavi ovu recenziju
Robert S. Solo putnici United States of America, 17. rujna 2014.
excellent

value
9,3
excellent
Prijavi ovu recenziju
Barry Z. Solo putnici United States of America, 28. kolovoza 2014.
nice place !

the pools, comfy bed, great staff
8
excellent stay. enjoyed the peace and quiet during the week (many people there on the weekends) comfortable mattress, good shower, everything worked well. wish they had wifi in the rooms. had to spend a lot of time in the office lobby to access internet. great friendly, helpful staff. easy ride to the main highway, just 10 minutes by trike, 5 by motorcyle.
Prijavi ovu recenziju
Barry Z. Solo putnici United States of America, 26. kolovoza 2014.
peaceful during the week; busy/noisy on weekends

nice cool water in the swimming pools... easy access to minglanilla..... great halo halo
8,7
I arrived on the weekend, and was surprised how busy the place was.. the pools were crowded by day guests, and parking areas were full.. During the week I was able to enjoy the peaceful setting of the hotel... The room was very clean... and everything worked well. But there is no wifi in the room, so if you need wifi, this is not the place for you. (you can use wifi near the office, but it's not convenient, and doesn't work too well- slow and not reliable). It's easy to get to town, just 5 minutes (about 20 pesos) by motorcycle, or 10 minutes by tricycle (40-50 pesos). If you want activity and tons of people around, go on the weekend.. Otherwise, go during the week. If you want a peaceful place to stay, it might be a good idea to call the hotel and see if they have a large group scheduled..
Prijavi ovu recenziju
John T. Parovi United Kingdom, 4. siječnja 2014.
poor food locals only here

getting away
5
Prijavi ovu recenziju
Anders N. Solo putnici Sweden, 23. prosinca 2013.
I had a nice weekend here

The pools The price The personel
6,7
I was at this hotel with a friend and her 2 kids, the kids really enjoyed it and that was the purpose of out trip. The hotels condition is not so good but considering the budget price you kind of get what you pay for as most of the times.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tubod Flowing Waters Resort MinglanillaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotelaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - IgrališteTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotelaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Gostinjska sobaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Hrana i pićeTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - VrtTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BifeTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Balkon/terasaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07