Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tubod Flowing Waters Resort

Upper Pakigne Tubod Minglanilla, Minglanilla, Minglanilla, Filipini 6046 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotela Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Igralište Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotela Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Gostinjska soba Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Hrana i piće Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Vrt Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bife Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Balkon/terasa Tubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen
Područje Minglanilla Broj soba: 30

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 23recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (23)
Razvrstati po:
Maria L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. lipnja 2015.
The water in the pool is clean

Staff are friendly, clean water in the pool & not over crowded with people
6,7
Everything was alright during our stay with my family
Prijavi ovu recenziju
Glen F. Parovi Australia, 9. svibnja 2015.
noisy. sub standard room

garden. wildlife sanctuary
5,7
Noisy
Prijavi ovu recenziju
Heinz-Dieter H. Grupe Germany, 19. travnja 2015.
hotel in pool aerea

privat holiday with nice room surroundet by many locals. start for hiking tours. drink tuba with the locals in the village.
7
100 pesos to go from there to the shopping mall. also for families an ideal place.
Prijavi ovu recenziju
Earl J. Poslovni putnici Philippines, 10. travnja 2015.
very accompanied

accessible buying Good's
10
Prijavi ovu recenziju
Steve H. Grupe Australia, 26. veljače 2015.
Good for Family reunion

The themed water park
6
Was good catching up with my wife's family here for 2 days. Reasonably comfortable with good facilities.The kids and teenagers enjoyed themselves.
Prijavi ovu recenziju
Steve H. Grupe Australia, 26. veljače 2015.
Good for groups

Group interaction,the pools and the allowance to BYO
6
Good place for our family group bonding.
Prijavi ovu recenziju
Steve H. Grupe Australia, 26. veljače 2015.
A place for group interraction

The pools, catering to group bookings and reasoanable room comfort
6
Good for families with kids or for family reunions.
Prijavi ovu recenziju
Steve H. Parovi Australia, 26. veljače 2015.
A place for families

Social interraction,water theme and security
6
Only for water lovers in groups or families.
Prijavi ovu recenziju
Jingle L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2014.
Nice place

swimming pool
7
Prijavi ovu recenziju
Robert S. Solo putnici United States of America, 17. rujna 2014.
excellent

value
9,3
excellent
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tubod Flowing Waters Resort MinglanillaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotelaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - IgrališteTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Eksterijer hotelaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Gostinjska sobaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Hrana i pićeTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BazenTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - VrtTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - BifeTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Balkon/terasaTubod Flowing Waters Resort Minglanilla - Bazen


AS-AGWEB-3B02