Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tumon Bay Capital Hotel

1448 Pale San Vitores Road Tumon, zaljev Tumon, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,1

od 360recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,4
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
4,4
Sve recenzije (360)
Razvrstati po:
Stuart J. Solo putnici New Zealand, 26. veljače 2016.
Good location

Location
3,7
Can't rate the foodie cause there wasn't any.It has a reasonable swimming pool but that was closed. The cleaning staff looked like they didn't want to be there and that reflected in the standard of room cleaning.There was hair all over the bathroom floor and when I pulled the sheet back to go to bed there was hair over the bottom sheet. Basically if you just want a place to stay for a few nights then this is the place.Air con worked,TV,shower ok and bed comfortable.The hotel is badly in need of a renovation or knock it down and rebuild.Wifi only worked in lobby.
Misty S. Solo putnici United States of America, 17. veljače 2016.
So dirty
3,3
My room was in terrible condition! There was a used towel behind the door, a half drank Coke in the refrigerator and the bathroom and bathtub were so dirty I didn't want to shower. The toilet barely flushed and most channels on the TV were blocked. I also found two dead worms on the floor by my bed. I was not there for too long so I didn't change hotels. But, I would never stay there again. The only positive is that the ladies at the front desk and the taxi driver were all pretty nice. I think the cleaning staff needs more training!
Soledad D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. veljače 2016.
good location but staff need to be more considerat
3,3
A bit inconsiderate staff.
Tsoi H. Solo putnici Hong Kong, 10. veljače 2016.
Sunset view

Price, location, sunset
8,3
Get what you pay for. Back to room for sunset every day. Good location. Walk a bit from crowd but still quiet.
Josephine D. Solo putnici Philippines, 1. veljače 2016.
hotel very near DFS
5
hotel is very conveniently located just a 3 minute walk to DFS. very convenient to go to other malls by tumon shuttle.
Syu Z. Parovi Taiwan, 30. prosinca 2015.
Poor room

Location is ok
5
Never stay there again, room sucks!
Wilfredo B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. prosinca 2015.
PLenty of small epis

price reasonable
6
ok
Marc L. Solo putnici United States of America, 11. listopada 2015.
Good, Basic Hotel

wi-fi; quiet; TV
6,3
It's very quiet and peaceful. Staff is friendly and wifi strong.
Lee K. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2015.
Good location

Convenient; value for money; but old
5,7
OK
Muhammad S. Poslovni putnici Malaysia, 14. kolovoza 2015.
Good location

Good location, nice sea view, inexpensive
6
The hotel is kinda old. The view from the room is magnificent.
1 od 1 recenzija
Tumon Bay Capital Hotel GuamTumon Bay Capital Hotel Guam - KupaonicaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - RecepcijaTumon Bay Capital Hotel Guam - RecepcijaTumon Bay Capital Hotel Guam - RestoranTumon Bay Capital Hotel Guam - Eksterijer hotelaTumon Bay Capital Hotel Guam - Balkon/terasaTumon Bay Capital Hotel Guam - PogledTumon Bay Capital Hotel Guam - PogledTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - KupaonicaTumon Bay Capital Hotel Guam - BazenTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - Interijer hotelaTumon Bay Capital Hotel Guam - Interijer hotelaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01