Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tumon Bay Capital Hotel

1448 Pale San Vitores Road Tumon, zaljev Tumon, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,2

od 352recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,4
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
4,4
Sve recenzije (352)
Razvrstati po:
Syu Z. Parovi Taiwan, 30. prosinca 2015.
Poor room

Location is ok
5
Never stay there again, room sucks!
Prijavi ovu recenziju
Wilfredo B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. prosinca 2015.
PLenty of small epis

price reasonable
6
ok
Prijavi ovu recenziju
Marc L. Solo putnici United States of America, 11. listopada 2015.
Good, Basic Hotel

wi-fi; quiet; TV
6,3
It's very quiet and peaceful. Staff is friendly and wifi strong.
Prijavi ovu recenziju
Lee K. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2015.
Good location

Convenient; value for money; but old
5,7
OK
Prijavi ovu recenziju
Muhammad S. Poslovni putnici Malaysia, 14. kolovoza 2015.
Good location

Good location, nice sea view, inexpensive
6
The hotel is kinda old. The view from the room is magnificent.
Prijavi ovu recenziju
Flordeliza B. Poslovni putnici Philippines, 31. svibnja 2015.
great location, good value!

location, amenities, view
8
very good, great value for money! proximity to my workplace at new private hospital.
Prijavi ovu recenziju
Caroline F. Obitelji sa malom djecom United States of America, 22. ožujka 2015.
Need to upgrade for safety and comfort

It's in tumon
4
Not clean, the sliding doors are about to collapse. It's not very clean. They keep turning the water off.
Prijavi ovu recenziju
Satomi K. Solo putnici Japan, 20. ožujka 2015.
i'll not stay again

Location was not bad.
3,3
Small ants and cockroach was in the room... And they have only body wash. We have to check and clean if bathtub drainage have hair. Sounds coming from next room.. Will not recommend to stay.
Prijavi ovu recenziju
Christen S. Parovi United States of America, 1. ožujka 2015.
Not so clean

Location location location and decent view with balcony
4,7
It was fine but the water didn't work the second night due to a pipe issue with the water company, the front desk did give me a free water bottle though;) also there was dust and hair in the corners and tons of dust under the bed along with an old slipper that looked like it was there for a while. The air conditioner sounded like a helicopter and was full of dust.
Prijavi ovu recenziju
Ho Y. Parovi Hong Kong, 24. veljače 2015.
normal 3 star hotel

good location, nice staff, good view
6
overall is good because i dont have too much expectation of this 3 star hotel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Tumon Bay Capital Hotel GuamTumon Bay Capital Hotel Guam - KupaonicaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - RecepcijaTumon Bay Capital Hotel Guam - RecepcijaTumon Bay Capital Hotel Guam - RestoranTumon Bay Capital Hotel Guam - Eksterijer hotelaTumon Bay Capital Hotel Guam - Balkon/terasaTumon Bay Capital Hotel Guam - PogledTumon Bay Capital Hotel Guam - PogledTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - KupaonicaTumon Bay Capital Hotel Guam - BazenTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - Interijer hotelaTumon Bay Capital Hotel Guam - Interijer hotelaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - Eksterijer hotelaTumon Bay Capital Hotel Guam - Gostinjska sobaTumon Bay Capital Hotel Guam - UlazTumon Bay Capital Hotel Guam - UlazTumon Bay Capital Hotel Guam - BazenTumon Bay Capital Hotel Guam - RecepcijaTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - PredvorjeTumon Bay Capital Hotel Guam - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07