ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 4193recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (4193)
Razvrstati po:
Winfred L. Solo putnici United States of America, 3. ožujka 2015.
Clean, small room with wifi across from Ayala Mall

Free wifi, clean, across from Ayala Mall
7,7
Lamberto M. Poslovni putnici United States of America, 3. ožujka 2015.
Comfort and security yet very affordable.

Staff great service, security and affordability .
9
It was great!
Ming Q. Parovi Singapore, 2. ožujka 2015.
BEST HOTEL IN CEBU

7-11, Ayala Mall, Value for Money,
9,3
I have stayed cebu for 1 week and so far, this is the best Hotel i have stayed, I did stay in some high end and price hotel but none of which came close to what Tune Hotel Cebu have, in terms of Value, location and staff. I will stay here again when I go Cebu :)
Winfred L. Solo putnici United States of America, 1. ožujka 2015.
Clean, small room with wifi across from Ayala Mall

Free wifi, clean, across from Ayala Mall
7,7
Dikki B. Parovi Philippines, 1. ožujka 2015.
awesome

clean, location, staff is accomodating
9,7
Very very happy and comfortable
Brent R. Solo putnici United States of America, 28. veljače 2015.
Great Location, Helpful Staff

Location, Staff, Cleanliness
8
I thought that the location is very good. I needed to change my rooms a few times because of noisy people and the staff accommodated me very quickly. The hotel is right behind a major shopping mall.
Theresa A. Grupe Philippines, 28. veljače 2015.
Cozy staycation

Great location. We loved the drawstring bag they're giving out. It's our 2nd time staying in Tune (1st was in CdO). Clean in general :)
8
Best value for money!
Stacey C. Solo putnici Australia, 26. veljače 2015.
Basic, but comfortable.

Good location. Room with all necessities. Pleasant staff.
7
The room is small, but has everything that one needs. Location is handy to Ayala Mall, and there is a 7-11 at the entrance for convenience. However, there were small black ants throughout the room, not really a problem, but also not really acceptable.
James H. Solo putnici United States of America, 26. veljače 2015.
Tune Review

Clean, simple, affordable
7,7
Jeffrey P. Parovi United States of America, 25. veljače 2015.
Convenient N compact

Great shower, comfortable bed, no frills
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05