ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepcija Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Interijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepcija Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 3569recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (3569)
Razvrstati po:
Larry C. Solo putnici Philippines, 18. kolovoza 2014.
Bang for the buck

location, value, staff
8,3
The hotel has great and helpful staff, and the location was great for me
David L. Solo putnici United States of America, 18. kolovoza 2014.
very good

clean, accessible, comfy
10
im going back again to this hotel
Camille A. Parovi Philippines, 17. kolovoza 2014.
Comfort and Great Location

Accessibility, Cleanliness, Staff
9,3
Joshua N. Solo putnici New Zealand, 17. kolovoza 2014.
AMAZING HOTEL!!!!!!!!!!!

Modern room, clean, central to cebu city
9,3
love it, has everything, free wifi with agoda booking, cheap and the best hotel room so far!!!disappoint you have to pay 60peso to leave your bags and luggage, becasue my flight was at 8pm....
Douglas B. Solo putnici United Kingdom, 16. kolovoza 2014.
Best room, location, and price

Location, price, comfortable rooms
9,3
Ramoncito S. Grupe United States of America, 15. kolovoza 2014.
Great

Location, Room and Staff
9,7
The hotel has a great location. We really loved our room, it was very clean and comfortable. We will surely be back again when we have the chance.
Winfred L. Solo putnici United States of America, 14. kolovoza 2014.
Small clean room by Ayala Mall

Across from Ayala Mall, free wifi, good aircon
9
Ka H. Solo putnici South Korea, 13. kolovoza 2014.
average

location that's it
7
The bed is ok. great location. I stayed 3 nights 3 different rooms Generally AC is really loud one room has bad faucet hardly use faucet sink, the other room has bad TV screen barely can't see TV. I was so tired and jst sleep there so didn't change the room but it will make you annoying some point. Don't expect it's jst budget hotel for sleep which has nice location
Fiel P. Poslovni putnici Philippines, 9. kolovoza 2014.
Great hotel accommodations.

Centrally located near shopping area/restaurants/churches/business offices.
8,7
Very clean room with excellent amenities and five star accommodation. Well trained and courteous staffs.
Richard H. Solo putnici United States of America, 7. kolovoza 2014.
Mall accross the street

nice bed, WiFi connection, good location
8,3
Everything was pretty good. The bed was nice and the WiFi worked well. Ayala Mall is a block away. However, tiny bugs would emerge if there was food in the room, and the window style air conditioner was noisy as can be expected.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - RecepcijaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Interijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - RecepcijaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06