ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepcija Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Interijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepcija Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 3795recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (3795)
Razvrstati po:
Gina A. Solo putnici Philippines, 21. listopada 2014.
location is very good

wifi, cleanliness and the location
8
Gina A. Solo putnici Philippines, 20. listopada 2014.
location and very easy to find

location and the free wifi
8
Michael P. Grupe United States of America, 19. listopada 2014.
Very nice little room

Great location, helpful staff, and comfortable bed.
8,3
I had a pleasant stay here at Tune. Located right next to the Ayala center. Friendly staff.
Eliot D. Solo putnici United Kingdom, 18. listopada 2014.
Nice Hotel

Clealiness. location. Staff
6,7
I had a nice stay at the Tune Hotel. Hotel was clean with a nice staff. Good value for your money as I had a long stay waiting for important documents.
Charlene G. Solo putnici Philippines, 16. listopada 2014.
Very clean and perfect location

Clean, Nice location, Value for money
7,7
It was great as always. Clean room. Great for solo travelers or overnighters. =)
Christian C. Solo putnici Philippines, 14. listopada 2014.
ok - hotel yet cheap

online booking is fast.
5,7
its okay anyway but try to change all Fan hotel to all Air conditioned room - and bundle it to room rate/night.
Lester H. Parovi United Kingdom, 14. listopada 2014.
Great value for money

Value, cleanliness, convenience
9,3
For the price, I expected a small room, but it was modern and comfortably furnished. Across the road from Ayela Mall with Restaurants, Bars, and shopping. Very convenient. About 500 pesos to the Airport.
Eliot D. Solo putnici United Kingdom, 13. listopada 2014.
Nice Centraly Located Hotel

Cleanliness - Location - Good Rate
7,7
My stay at the Tune Hotel was pleasant. Good service. The staff very helpful and clean room and linen. Good value for your money specially if you have long stay as I had to wait for my daughter passport for a few weeks and travel back to the UK.
Jeena M. Grupe Philippines, 12. listopada 2014.
Worth your money

Bed, CR, and location
9
Great!
Rose A. Parovi Philippines, 12. listopada 2014.
Nice location at affordable price

Location, price, room
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - RecepcijaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Interijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - RecepcijaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07