ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 4286recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (4286)
Razvrstati po:
Donald B. Parovi Canada, 31. ožujka 2015.
Perfect location

Location, 7-11 right next to it, Clean
7
Overall it's a nice stay. I will definitely stay there again. Value for mone.
J L. Solo putnici Canada, 29. ožujka 2015.
Slightly overpriced

Great location!
6,3
Right next to the mall, which also connects to Ayala Centre. I thought the room was overpriced. Clean but also the most compact hotel room I have ever seen. Definitely a budget place.
Jeffrey M. Solo putnici Canada, 28. ožujka 2015.
Great location

Location. Clean. Affordable.
7,3
My stay was great will return.
Laurentino B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. ožujka 2015.
Great location!

Location, Rooms, Cleanliness
8,7
George B. Parovi Australia, 28. ožujka 2015.
Good

Comfort location & cleanlness
6,3
Good I get Big Shot points from Airasia
Merhaya I. Solo putnici Philippines, 27. ožujka 2015.
Centrally located

clean, affordable and centrally located
8
I enjoyed my stay in Tune Hotel Cebu.
Joan R. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2015.
value for money.

comfy bed, close to shops and clean room
6,3
I enjoyed my stay at Tune. Value for money. Had comfortable beds and had a good clean room. Very close to Ayala shops.
Louis B. Solo putnici United States of America, 27. ožujka 2015.
Get what you pay for

Price, location, value
6,3
I always seem to shy from a budget hotel when traveling, but when it is my own dime, I will consider the Tune Hotel. It is a nice room, albeit, a bit small, but clean and functional with exceptional value.
Randel R. Poslovni putnici Philippines, 26. ožujka 2015.
Good and cheap

Room, Location, Wifi
7,7
Enjoy
Michael K. Poslovni putnici Australia, 26. ožujka 2015.
Better than expected

Comfortable bed
7,3
For the price, this hotel is very good value, with very clean tiled floors and rooms. Room is quite small but bed very comfortable, and surprisingly quiet, even though our room overlooked main road. Doesn't have restaurant.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06