ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepcija Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Interijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepcija Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 3899recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (3899)
Razvrstati po:
Ma C. Solo putnici Philippines, 23. studenog 2014.
pleasant!

safe and clean
8
it was awesome!
Joselito V. Poslovni putnici Philippines, 22. studenog 2014.
best value for your money

location, price, internet
8,3
Very good stay
Rochelle T. Solo putnici Philippines, 21. studenog 2014.
Value for money

Location, Cleanliness, price
9
It was a pleasant stay. Checking in was smooth
Lou S. Solo putnici Belgium, 20. studenog 2014.
Very nice hotel overall

Clean, Spatious, Staff
8
The Tune branch is pretty good overall, having stayed in Tune Makati and Pattaya as well, I must say that the Cebu branch is slightly less good. The receptionist named Jane is a huge plus, she's always smiling and helpful without anything feeling forced. Overall, good hotels.
Shuting L. Parovi Singapore, 19. studenog 2014.
Very good 3 star accommodation

price, location, comfort
9
One of the best 3 star hotel i ever stayed in. Very considerate room with sufficient comfort.
Michael E. Poslovni putnici Philippines, 18. studenog 2014.
Tune hotel a nice hotel

A very nice, clean and good hotel with affordable price
9,3
A very nice hotel
Ma C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. studenog 2014.
affordable

clean...safe and accessible
8
it was good
Brian C. Solo putnici Canada, 17. studenog 2014.
the worst accomdation in the philippines
3,3
terrible like living in a closet
Djoahnne U. Poslovni putnici Philippines, 16. studenog 2014.
Very good

proximity to Ayala mall
6,3
okay
Efren N. Parovi Philippines, 16. studenog 2014.
Overrated

Location,Cleanliness and Price
6
Contrary to our expectation, our room was far from comparison to the 3-star hotels very close to Tune Hotel, where we previously stayed. They have no breakfast facility, no drinking glasses/cups, coffee/perculator, slippers, Perhaps if they downgrade their rating, we can understand.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - RecepcijaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Interijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - RecepcijaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05