Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Predvorje Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba Tune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 4439recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (4439)
Razvrstati po:
Joel P. Solo putnici Philippines, 26. svibnja 2015.
best location for my needs

location, location, location
8,7
my stay this time was better than last time. front desk did a better job this time.
Joohan P. Solo putnici South Korea, 26. svibnja 2015.
reasonalble

location price clean
8
Clean but little small
Evelyn C. Solo putnici Guam, 24. svibnja 2015.
value for your money

convenient location...clean rooms and helpful staffs
7,3
I only stayed one night. I stayed here because it so close to the venue of the event i needed to go and ayala mall. Although it was a quick stay i found the place comfortable and clean. Not bad for the price.
Kari K. Obitelji sa malom djecom Finland, 22. svibnja 2015.
smelly room in good location

good location
5
Our room smells like a wet dog.
Erlinda B. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 22. svibnja 2015.
Convenient

great location, affordable, friendly staff
8
Pleasant
Jeffrey J. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. svibnja 2015.
Great Location

Location Value Location
9,3
Excellent
Richard S. Parovi United States of America, 20. svibnja 2015.
Cebu trip great

Location, Cleanliness, valve for the money, friendly staff
9,3
Great location for seeing the attraction in Cebu. Mall walking distant from hotel. Friendly and very helpful staff.
Alegria S. Poslovni putnici Philippines, 20. svibnja 2015.
keep it up

clean, economical, accesible
8,3
I always feel comfortable and relax while staying in tune hotel. Thats why i always look for tune hotel in every city that i visit.
Mariesvel P. Solo putnici Philippines, 19. svibnja 2015.
a great place to stay

clean, near ayala, good stuff
7,7
It's so great to be in this hotel tune is it might be a small room for forienger but for me as a filipina travel its good first coz its clean second there stuff is so friendly. It's worth it. In the price and the location in tune is great coz its only walking distance in Ayala center... Well thank for tune hotel coz I feel great staying in cebu :) I would stay there again for my next visit
Phillip J. Parovi United States of America, 19. svibnja 2015.
We left after a price rise

People are nice, it is very clean, and everything is bright.
8
It was nice a 1100 pesos. We left when the price increased to 1800 pesos. It was a nice stay, but not 1800 pesos nice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - PredvorjeTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska sobaTune Hotel - Cebu Cebu - Gostinjska soba


AM-AGWEB-4D03