ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tune Hotel - Makati, Manila

E. Mercado corner F. Calderon St., Makati, Manila, Filipini 1210 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotela Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotela Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotela Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotela Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotela Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Ulaz Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotela Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Predvorje Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Recepcija Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Recepcija Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba
Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Kupaonica Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Kupaonica Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska soba Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Restoran Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Restoran Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Restoran Tune Hotel - Makati, Manila Manila - Restoran
Područje Makati Broj soba: 213
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3118recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (3118)
Razvrstati po:
Romeo B. Parovi Philippines, 31. kolovoza 2014.
Nice Hotel

good, clean and nice staff
8,3
Good
Edlyn E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. kolovoza 2014.
tune hotel

cleanliness of the room and very accomodating staffs
9
Very Good
Chris T. Poslovni putnici United Kingdom, 27. kolovoza 2014.
Do thou wilt

Staff
8,3
Was good being that it's centred on the "red light district." Can be a real eye opener for some people!
Victoria M. Grupe Malaysia, 27. kolovoza 2014.
Satisfied!

Cheap, Comfortable & Nightlife Area
7,7
i was staying in Tune hotel for 4 days. The price are quit cheap but the hospitality is so goods! friendly staff and yes so helpful. Also the welcoming guys were so nice. They keep Except for the aircond sound lit bit annoyed, but i still can enjoy my sleep til the morning. What we love the most is the near the food court around the Avenue mall in the night. But be careful with the taxi in front of the hotel some of them will charge you overprice. and for sure we will recommend my friends to stay here! will be back again soon!
Mark B. Solo putnici United Kingdom, 25. kolovoza 2014.
Modern but lacking

Comfy bed, modern design, good shower
6,3
It was average, room was a bit small. No basics like kettle or fridge. Internet was super slow, and during regular power outages aircon came back on at 24 every time. Not even free bottle of water. 2.5 star I think.
John L. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 25. kolovoza 2014.
lovely hotel

friendly staff location & security
9,3
my stay was lovely will deffinately go back
Kei M. Grupe Japan, 24. kolovoza 2014.
Tune Hotel - Makati

ok, ok, ok
7,3
Poh W. Solo putnici Malaysia, 23. kolovoza 2014.
Choice hotel

Clean room, friendly staffs,
9
Ye L. Poslovni putnici China, 22. kolovoza 2014.
this time better

location
7,3
this time i feel better
Ye L. Poslovni putnici China, 22. kolovoza 2014.
good hotel

price,location and staff
7,3
good hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tune Hotel - Makati, Manila ManilaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotelaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotelaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotelaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotelaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotelaTune Hotel - Makati, Manila Manila - UlazTune Hotel - Makati, Manila Manila - Eksterijer hotelaTune Hotel - Makati, Manila Manila - PredvorjeTune Hotel - Makati, Manila Manila - RecepcijaTune Hotel - Makati, Manila Manila - RecepcijaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - KupaonicaTune Hotel - Makati, Manila Manila - KupaonicaTune Hotel - Makati, Manila Manila - Gostinjska sobaTune Hotel - Makati, Manila Manila - RestoranTune Hotel - Makati, Manila Manila - RestoranTune Hotel - Makati, Manila Manila - RestoranTune Hotel - Makati, Manila Manila - Restoran


AS-AGWEB-3C07