ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Two Macdonnell Road

2 Macdonnell Road, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba
Two Macdonnell Road Hong Kong - Restoran Two Macdonnell Road Hong Kong - Restoran Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Dvorana za fitness Two Macdonnell Road Hong Kong - Eksterijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Predvorje Two Macdonnell Road Hong Kong - Pogled Two Macdonnell Road Hong Kong - Pogled
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 213
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 423recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (423)
Razvrstati po:
Oyunzul D. Parovi Mongolia, 18. listopada 2014.
Ok

Room size, view, food
7,7
Nice but water pressure problems
William C. Solo putnici United States of America, 5. listopada 2014.
Good hotel with slightly sterile atmosphere in HK.

Room cleanliness, staff attentiveness, view.
8,3
I enjoyed 2 Macdonnell Road and have to applaud the hotel's cleanliness, the polite and attentive staff, and its commanding views over Hong Kong. My criticism, and it is a small one and perhaps more of a personal opinion, but I found the hotel lacking a bit of character. It was a bit sterile, it could've been in any city in any country on earth - only the TV channels let you know you were in Hong Kong. That's not a big knock on the place, as I'd stay there again.
Daniel R. Parovi United States of America, 18. rujna 2014.
Pleasantly surprised!

Size, cleanliness, views
9
We stayed one night at the Macdonnell and it really exceeded our expectations. The price was great , the room was spacious and the location was awesome for the cable car. Would highly recommend it!!
Timothy K. Parovi Australia, 16. rujna 2014.
not value or money

location, room size
5,3
average staff, poor food with MSG, small double beds, stoves not turned on for short term stays, virtually no glasses or kitchen equipment, no umbrellas, overpriced rooms even with bid agora discount
Yiying W. Poslovni putnici China, 31. kolovoza 2014.
great hotel

location, service, room standard
9,3
Yau H. Parovi Hong Kong, 30. kolovoza 2014.
Comfortable

Comfortable room, clean, good view
7,7
comfortable
Cory L. Solo putnici United States of America, 24. kolovoza 2014.
outstanding

very clean
10
Wonderful
Lu M. Parovi Taiwan, 24. kolovoza 2014.
Pleasant stay

nice service, cleanliness, good price
9,3
Definitely the first choice when next visit to HK.
Mary J. Parovi Philippines, 20. kolovoza 2014.
Great place to stay

we loved the view. The room was clean and spacious. It was good that it has a mini-kitchen.
9
It is our first time to try this hotel and it exceeded our expectation. It was accessible. There is a shuttle that will bring you to the MTR station. The hotel is near bus stop. We loved the view from our room. The room was clean and spacious. The internet connection was also relatively fast. We appreciate that the room has a mini-kitchen. We will definitely go back to this place.
Yeuk L. Parovi China, 18. kolovoza 2014.
Good things about this hotel

Quiet location, nice view, spacious room
8
Comfortable and quiet, away from busy traffic and crowd.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Two Macdonnell Road Hong Kong - Eksterijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - RestoranTwo Macdonnell Road Hong Kong - RestoranTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Dvorana za fitnessTwo Macdonnell Road Hong Kong - Eksterijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - PredvorjeTwo Macdonnell Road Hong Kong - PogledTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pogled


AS-AGWEB-3B07