ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Two Macdonnell Road

2 Macdonnell Road, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba Two Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska soba
Two Macdonnell Road Hong Kong - Restoran Two Macdonnell Road Hong Kong - Restoran Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Dvorana za fitness Two Macdonnell Road Hong Kong - Eksterijer hotela Two Macdonnell Road Hong Kong - Predvorje Two Macdonnell Road Hong Kong - Pogled Two Macdonnell Road Hong Kong - Pogled
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 213
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 410recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (410)
Razvrstati po:
Timothy K. Parovi Australia, 16. rujna 2014.
not value or money

location, room size
5,3
average staff, poor food with MSG, small double beds, stoves not turned on for short term stays, virtually no glasses or kitchen equipment, no umbrellas, overpriced rooms even with bid agora discount
Yiying W. Poslovni putnici China, 31. kolovoza 2014.
great hotel

location, service, room standard
9,3
Yau H. Parovi Hong Kong, 30. kolovoza 2014.
Comfortable

Comfortable room, clean, good view
7,7
comfortable
Cory L. Solo putnici United States of America, 24. kolovoza 2014.
outstanding

very clean
10
Wonderful
Lu M. Parovi Taiwan, 24. kolovoza 2014.
Pleasant stay

nice service, cleanliness, good price
9,3
Definitely the first choice when next visit to HK.
Mary J. Parovi Philippines, 20. kolovoza 2014.
Great place to stay

we loved the view. The room was clean and spacious. It was good that it has a mini-kitchen.
9
It is our first time to try this hotel and it exceeded our expectation. It was accessible. There is a shuttle that will bring you to the MTR station. The hotel is near bus stop. We loved the view from our room. The room was clean and spacious. The internet connection was also relatively fast. We appreciate that the room has a mini-kitchen. We will definitely go back to this place.
Yeuk L. Parovi China, 18. kolovoza 2014.
Good things about this hotel

Quiet location, nice view, spacious room
8
Comfortable and quiet, away from busy traffic and crowd.
Ka U. Parovi China, 16. kolovoza 2014.
Satisfying hotel choice

Everything was good except the hotel location
8
It was a wonderful experience in two McDonnell road hotel. I would like to stay there one more night if I could.
Lee S. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 12. kolovoza 2014.
Very nice hotel with good location, great service

Friendly staffs with great service, efficient check-in, convenience transportation, spacious room
10
We arrived before 2pm, we booked a standard studio, as the room is not ready, they didn't ask us to wait and up graded us to a junior suite which was available. The staffs are friendly and efficient. The room is spacious, clean and very quite. Hotel provide shuttle bus service to a few spots in central. The coffee shop located on the reception floor with nice view and good food. I'll definitely go back again.
Michael N. Poslovni putnici United States of America, 11. kolovoza 2014.
nice hotel, bad customer services

clean, good location.
7,3
overall very nice hotel. ps: don't expect good customer services when you travel to Hong Kong. Chinese people are very rude!!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Two Macdonnell Road Hong Kong - Eksterijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Gostinjska sobaTwo Macdonnell Road Hong Kong - RestoranTwo Macdonnell Road Hong Kong - RestoranTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Dvorana za fitnessTwo Macdonnell Road Hong Kong - Eksterijer hotelaTwo Macdonnell Road Hong Kong - PredvorjeTwo Macdonnell Road Hong Kong - PogledTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pogled


AS-AGWEB-3B04