Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Upstalsboom Hotel Friedrichshain

Gubener Strae 42, Friedrichshain, Berlin, Njemačka 10243 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Ulaz Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Balkon/terasa Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Restoran Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotela Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Recepcija Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Predvorje Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Kafić Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Pub/salon Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Restoran Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Restoran Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Kafić Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Balkon/terasa Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Pogled Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Restoran Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba
Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Kupaonica Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Kupaonica Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Spa centar Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Kupaonica Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Pogled Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Pogled
Mjesto: Friedrichshain Broj soba: 170
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 24recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,9
Sve recenzije (24)
Ferry I. Parovi Indonesia, 18. kolovoza 2013.
Hate this place

Nothing i can think of
5
It's very far from from metro!!! Very far from anywhere! When we asked the closest metro, the staff point out to the opened space and hot under the sun S-bahn which apparently has some contruction goin on, so we have to go around a few stop before we arrive in our destinantion Alexanderplatz. Free wifi ONLY in lobby area. Not in the room! No air condition. We have to open window and since we're on 1st floor, people's voices from down the street are very loud!
Giuseppe D. Parovi Italy, 15. kolovoza 2013.
a great stay and a great value for money

big breakfast, good price, great location not far from city center but not expensive as center
9
it was really good!! the hotel serves a nice breakfast and the location is fantastic because it's not city center but it's very nearby and well connected!!
Stefan G. Grupe Sweden, 15. srpnja 2013.
Good hotel close to nightlife

Good breakfast, the location and the price.
8
The location was perfect, close to a lot of nightclubs and restaurant. Clean rooms and really good price for the stay.
Leif H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. rujna 2012.
Great breakfast buffet, clean room & bargain price

Clean, quiet room with awesome breakfast buffet
9,7
It's a handy location in "East" Berlin just walking distance to the nearby metro. Friendly helpful staff and a wonderful breakfast buffet.
Christopher L. Parovi Canada, 28. lipnja 2012.
nice hotel, attentive staff

comfort room was big, bright and... comfortable
8,7
the hotel was well-positioned for former east berlin and kreutzberg and good transport links to the centre were close by. Although we had booked a comfort room we were given a normal room by mistake for the first night. it was fine but a bit cramped. Staff were very attentive and helpful and the breakfast buffet was good.
Daniela G. Parovi Switzerland, 13. svibnja 2012.
Perfect stay and great location

very nice staff, clean, spacious room
10
we stayed for 2 days and there is really nothing to complain about. we even went to the breakfast room (on weekends until 11, which is great, usually it's until 10) 5 minutes after they usually close it. they would extend breakfast time just so 2 hotel guests could have breakfast. awesome ! only thing, you have to pay 5.95 euro for 24 hours internet.
Savjeti za putovanje: on sundays there's a flea market only 5 minutes away. at the revaler street is a lot going on. very alternative, huge area with clubs and bars (music from dubstep to techno to reggae, so many options) which is also just 5 minutes from the hotel. and there's a cute bar just around the corner "l'origine du monde" lead by a guy who only speaks french. really great people !
Peter-Hinrich V. Parovi Germany, 26. listopada 2013.
Freundliches Stadthotel im Herzen Friedrichshains

Das gute Frühstück und die ruhige zentrale Lage
7,3
Theresia C. Poslovni putnici Germany, 16. listopada 2013.
gute Preis-Lstng,freundliches ortskundigesPersonal

Personal, Frühstück, ruhige Zimmer trotz Innenstadt
8,7
ist bereits alles gesagt, gerne wieder, jedoch kleines Bad was mich aber nicht stört
Melanie B. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 27. siječnja 2013.
Schönes Wochenende im super Hotel

gut gelegen schöne Ausstattung
10
Gutes Hotel in spitzen Lage.Total leckeres Frühstück.Gute Ausstattung.Gerne wieder
Nightlife Tip: Ringsherum viele Bars und Restaurants
Doris H. Grupe Germany, 18. studenog 2012.
schönes hotel - freundlicher service - tolle lage

alles in allem sehr zufriedenstellend
10
waren zu zweit - mutter und tochter. zimmer sehr gut - frühstück hervorragend!! kommen sicherlich wieder

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Upstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotelaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - UlazUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Balkon/terasaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - RestoranUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotelaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - RecepcijaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - PredvorjeUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - KafićUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Pub/salonUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - RestoranUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - RestoranUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - KafićUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Balkon/terasaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - PogledUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - RestoranUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - KupaonicaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - KupaonicaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Spa centarUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - KupaonicaUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - PogledUpstalsboom Hotel Friedrichshain Berlin - Pogled


AS-AGWEB-3B06