ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Pogled USA Hostel Hong Kong - Predvorje USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Interijer hotela
USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 4320recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (4320)
Razvrstati po:
Mohd S. Grupe Malaysia, 20. studenog 2014.
Too small, staffs are not pleasant.

Just the location, others sucks.
3,3
Not comfortable. Just able to sleep even though not confortable.
Danny S. Parovi Indonesia, 18. studenog 2014.
hotel budget

budget,nice staff,near MTR
7,7
the staff is so nicely to we are. this is budget hotel but clean. just a few step from MTR tsim sa tsui so very easy if you wanna continuos to macau or shenzhen but the room is really small
Fadzil M. Parovi Malaysia, 18. studenog 2014.
Hotel on Busiest Street

Location , Shopping and Transport
6,7
Everything is near and we can move anywhere we want.
Matthew M. Solo putnici United States of America, 17. studenog 2014.
Very simple, good location

its not much, but its a decent bed in a good location, right next to mrt
5,3
Piriya R. Poslovni putnici Thailand, 15. studenog 2014.
Good location very near mtr, nice staff

Location is very good
7
Its value for money, i go out to work early morning and came back night time, good that i request to have windows in my room so its better for five nights stay, the internet is fast but room needs to be renovated and more clean, in my room tv is not working, nice staff, for me its value for the money
Michael K. Parovi Germany, 11. studenog 2014.
Short stay in Hongkong

location, fast check out
5,3
Maisy F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. studenog 2014.
Room is very OK!

location, price & cleanliness of room
7,7
The room that we got was very clean, spacious (compared to the 1st room that was shown to us) and location is very accessible to all!
Tan J. Poslovni putnici Malaysia, 8. studenog 2014.
lousy hotel

nothing
5,3
bad place, bath towels were not properly dried
Suwandy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. studenog 2014.
staff unfriendly, only good location

good location
3,3
Yeah so standard small guest house, staff not friendly at all specialy the maid.. Not value for money
Sherwin J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. studenog 2014.
Below Satisfactory

Near the shopping area
5,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - PogledUSA Hostel Hong Kong - PredvorjeUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C04