Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 4632recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (4632)
Razvrstati po:
Masakatsu M. Poslovni putnici Japan, 30. travnja 2016.
good location
5,3
good location in HK for the business I hope that to clean up the stained wall makes this hotel much better
Prijavi ovu recenziju
Debbie A. Grupe Philippines, 24. travnja 2016.
The room space are small
3,3
We cannot move well inside the room as it is small
Prijavi ovu recenziju
Masakatsu M. Poslovni putnici Japan, 23. travnja 2016.
best location
5,3
good location and reasonable price is what we need
Prijavi ovu recenziju
Danica C. Grupe Philippines, 16. travnja 2016.
Awful!!!
2,7
We were asked to deposit 1000HKD for no reason. Their office hours is from 9am-4pm. We advised them that we will have early check out at around 7am to catch up with our flight. To our dismay,the office is still closed. We really have to go for us not to miss our flight. The refundable 1000HKD were not returned. This is the worst hostel i had!!! Beware of their modus! Its not just us who experienced it. We had the same scenario with a group of 4 travelers.
Prijavi ovu recenziju
Mickail J. Parovi Philippines, 16. travnja 2016.
Will come back
6
Hello Kumi! :)
Prijavi ovu recenziju
Regienald E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. travnja 2016.
Thumbs down
2,7
Though the place is near the tourist spots, it is not what I expect it to be. The place has a lot of small cockroaches roaming around and on the bed. The smell is awful. Its like your near the garbage bin.
Prijavi ovu recenziju
Avelino J. Parovi Philippines, 15. travnja 2016.
very good location
5
Prepare cash for key deposit
Prijavi ovu recenziju
Xiangyang X. Poslovni putnici China, 14. travnja 2016.
Location
6,3
right position, better to live
Prijavi ovu recenziju
Ai M. Parovi Malaysia, 12. travnja 2016.
Bad experience
3
Room is dirty, noisy (partition wall),no fridge, can't open TV. Even toilet door are not fully cover,1/3 was uncover at the top.
Prijavi ovu recenziju
John A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. ožujka 2016.
usa hostel is very affordable
5,3
usa hostel is very near the city
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - PogledUSA Hostel Hong Kong - PredvorjeUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07