Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Pogled USA Hostel Hong Kong - Predvorje USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Interijer hotela USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Interijer hotela USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica
USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 4508recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (4508)
Razvrstati po:
Manish J. Poslovni putnici India, 27. lipnja 2015.
location very good

location price and mattess on bed
6
Not good not bad
Prijavi ovu recenziju
Wee H. Grupe Malaysia, 26. lipnja 2015.
Bad experience

USA Hostel
3,7
Old room,smelly,small room,dirty bathroom
Prijavi ovu recenziju
Anne P. Grupe Malaysia, 20. lipnja 2015.
TAIPA

Clean, safe and peaceful
7
Prijavi ovu recenziju
Emil N. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. lipnja 2015.
not good
2,3
there are hidden charges, the so called "upgrade" ... the room on the website is not the same room they'll give you when you arrive at the hotel. not good. I won't recommend this to my friends.
Prijavi ovu recenziju
Cecil B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. lipnja 2015.
not recommended for travellers with children

Value for money
5
not convenient the hall was very dirty
Prijavi ovu recenziju
Sied I. Poslovni putnici Singapore, 10. lipnja 2015.
Decent Cheap stay

Cheap convenient decent
6,3
Satisfied stay
Prijavi ovu recenziju
Sri R. Poslovni putnici Indonesia, 10. lipnja 2015.
good location,good price and easy to find

good price,good location and good service
6
this hotel is easy to find, just out from Tsim Tsa Tsui MTR then building just few walks from MTR station,surrounding the hotel have lots of shop but hard to find food because around there only have Mc donald
Prijavi ovu recenziju
Sia S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 8. lipnja 2015.
Family trip

Near to MTR, easy access to food stalls, near bus stop
3,3
Terrible. I lost my powerbank on the second day of stay. The room does not have 3-pin plug socket so need to charge phones or powerbank outside the room which is not secure at all. On the 5th day we were asked to move to another room because the hotel wanted to do renovation. The room they gave was worse with aircon not working. Then the sink in the toilet dropped. It was not repaired till we checked out on the 9th day. I won't be coming back to this hostel anymore and definitely I would not recommend this hostel to my friends.
Prijavi ovu recenziju
Frandy G. Solo putnici Philippines, 1. lipnja 2015.
Great Location Value for money

Location, Value, New Rooms
9,7
It was great, I was given a new room. Although WIFI can do better.. Great Location, Great Value.
Prijavi ovu recenziju
Cora W. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. lipnja 2015.
Unsatisfied
2
We are not sarisfied. Lack of information regarding office hours. Hotel staff were not friendly. We experienced insect bites from their linens. We are not informed that elevators are not in service at midnight to early morning. Surroundings of the hostel are dirty...not good to refer this hostel to anybody.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - PogledUSA Hostel Hong Kong - PredvorjeUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01