ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Ulaz USA Hostel Hong Kong - Pogled USA Hostel Hong Kong - Predvorje USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Interijer hotela
USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Kupaonica USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba USA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 4236recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (4236)
Razvrstati po:
Yasin B. Poslovni putnici Philippines, 19. rujna 2014.
quite good

location, value, access
4,3
slightly nice
Man F. Solo putnici Hong Kong, 15. rujna 2014.
Good to go again

Convinience, cheap, clean
7,3
Yanti G. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. rujna 2014.
BAD STAFF

good location
5,3
booking by online
Cherricel G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. rujna 2014.
HK Sept. 2014

Location, Location, Location
6
Hotel feature includes FREE WIFI CONNECTION, but no WIFI connection during our stay. Hotel Staff are rude.
Melanie T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. rujna 2014.
great location

Just one - location
6,7
Great location but service and facilities is below par as room smells, broken TV, cranky window aircon unit, leaky bathroom... room attendant doesn't knocked, just barged in despite a "No Disturb" sign was placed on door.
Jeremiah U. Parovi Philippines, 30. kolovoza 2014.
Not very good

Location, Value for money, Room comfort
6
I initially booked the cheaper rooms which I suppose were located in their older flats. The receptionist literally forced us to upgrade to their newer rooms by telling us that we'll be in separate floors if we don't. From what I understood, the water heater also would not work 24/7 on the older rooms. I was also disappointed since there was NO WIFI in our new rooms at the 8F. The staff also seems to be disorganized and unfriendly. The upgraded rooms were not the same in size. One was very small compared to the other. Also, somebody was also knocking on the doors late at night. I don't think I will be coming back. I've stayed at better hostels in the same building before and would rather stay there the next time.
May A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. kolovoza 2014.
Very Nice

Near in Shopping area, tourist spot, accessible in all and especially this Hostel is not expensive.
9
USA Hostel for me is the best actually it’s my second time her and I’ll always recommend USA hostel to my entire friend. I’m comfortable with this Hostel and the front desk is friendly and accommodating. I want to suggest that they should have a Wifi access in the room as far I remember my first check in her there is a wifi connection in the room. Hope they can work out this for the safety of their client, especially in the evening.
Ryan S. Parovi Philippines, 29. kolovoza 2014.
warning

location, price and none
4,7
when we arrived their, we have to wait in line because there are a lot of customer complaining about the facility i.e. wifi, the faucet, and etc. the room smells when the aircon is not turn on. the room only have 3-10 channels, no complimentary i.e. toothbrush, toothpaste, soap. you have to buy it from them. the picture that they shows does not look the room that we purchase. i will not go back, i will not recommend them.
John A. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2014.
Usa hostel is a very nice hostel

friendly staff, affordable, clean
8
Usa hostel is a very nice hostel that we stay there and we love to refer to all my friends
Hung L. Solo putnici Malaysia, 22. kolovoza 2014.
Perfect

Good
8,7
Love it

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - PogledUSA Hostel Hong Kong - PredvorjeUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05