Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 4635recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (4635)
Razvrstati po:
Chow K. Solo putnici Malaysia, 6. svibnja 2016.
Bed is small
3
Bath room and bed room is small , lighting is dark room is using yellow light .
Abigail M. Parovi Philippines, 3. svibnja 2016.
Satisfied
5,3
Very strategic and convenient..
Masakatsu M. Poslovni putnici Japan, 30. travnja 2016.
good location
5,3
good location in HK for the business I hope that to clean up the stained wall makes this hotel much better
Debbie A. Grupe Philippines, 24. travnja 2016.
The room space are small
3,3
We cannot move well inside the room as it is small
Masakatsu M. Poslovni putnici Japan, 23. travnja 2016.
best location
5,3
good location and reasonable price is what we need
Danica C. Grupe Philippines, 16. travnja 2016.
Awful!!!
2,7
We were asked to deposit 1000HKD for no reason. Their office hours is from 9am-4pm. We advised them that we will have early check out at around 7am to catch up with our flight. To our dismay,the office is still closed. We really have to go for us not to miss our flight. The refundable 1000HKD were not returned. This is the worst hostel i had!!! Beware of their modus! Its not just us who experienced it. We had the same scenario with a group of 4 travelers.
Mickail J. Parovi Philippines, 16. travnja 2016.
Will come back
6
Hello Kumi! :)
Regienald E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. travnja 2016.
Thumbs down
2,7
Though the place is near the tourist spots, it is not what I expect it to be. The place has a lot of small cockroaches roaming around and on the bed. The smell is awful. Its like your near the garbage bin.
Avelino J. Parovi Philippines, 15. travnja 2016.
very good location
5
Prepare cash for key deposit
Xiangyang X. Poslovni putnici China, 14. travnja 2016.
Location
6,3
right position, better to live
1 od 1 recenzija
USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - PogledUSA Hostel Hong Kong - PredvorjeUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - KupaonicaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - PredvorjeUSA Hostel Hong Kong - RecepcijaUSA Hostel Hong Kong - RecepcijaUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - Interijer hotelaUSA Hostel Hong Kong - UlazUSA Hostel Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05