Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Predvorje V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Recepcija V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Mjesto: Causeway Bay Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 501recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (501)
Kuan-Po H. Poslovni putnici Taiwan, 16. travnja 2014.
close to shopping area in hong kong island

location, shopping, crowd
7,3
small room but got everything u need.
Iris K. Poslovni putnici Hong Kong, 6. travnja 2014.
good

comfortable, almost downtown, near mtr
7
good
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 2. travnja 2014.
The room is too small

Convenient location, close to shopping center, good restaurants close by
7,3
Glenda T. Parovi Singapore, 26. ožujka 2014.
Alright

Location
4,3
Rooms were old and dirty. No slippers or facial tissue!
Soh J. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. ožujka 2014.
disappointed

near shopping centres
4,7
staffs was unfriendly, rude. no taxi stand more like a diy hotel than family hotel.
Xiuwen X. Parovi Singapore, 22. ožujka 2014.
great location

good location, free wifi, free minibar
7
Pretty good stay, the location was really central, although the hotel is really small. It is more of a serviced apartment than anything else. Comes equipped with a washing machine and a mircro-wave for people who stay for sometime. The free morning paper and free wifi is also handy and usefu
Meng S. Poslovni putnici Macau, 20. ožujka 2014.
a good place for shopping

location, comfortable, price
8,3
the location is excellent, it's very near to the shopping area. the room design is quite different, but I don't like the door of the washing room, others are fine, I like the bar table, and they also got some cookers. the view is good, many windows in the room.
Joanna K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. ožujka 2014.
Nice, clean, good location and friendly staff.

The rooms are clean and white. The location is really good, near bus stop, near mtr and many restaurant nearby. The staffs are so attentive and friendly.
9
Fantastic. The rooms are clean and white. The location is really good, near bus stop, near mtr and many restaurant nearby. The staffs are so attentive and friendly. The mini bar and drinks are free of charge. This is the second time we stay at this hotel. The first they upgrade our room, but this time they did not. I hope next time we went there, they will able to give us upgrade again.
John H. Poslovni putnici Hong Kong, 10. ožujka 2014.
room is too small

close to MTR station and shopping area
7,7
Lee Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. ožujka 2014.
It is good for just resting and night stays.

Clean, conveniently located, right price.
7,3
The soundproofing is unlike your usual hotel. The problem was highlighted and the staff had taken action to ensure my stay was a pleasant one. Their reception operates 8am-8pm, my arrival was after 8pm, and was taken care by the security guards who couldn't be of much help when I needed. All I could do was to wait till the next morning.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Causeway Bay Hong KongV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01