Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Predvorje V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Recepcija V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela V Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica
Područje Causeway Bay Broj soba: 53

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 830recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (830)
Razvrstati po:
Teresita K. Parovi Philippines, 27. kolovoza 2015.
Not going back

Location only
5,3
Uncomfortable
Prijavi ovu recenziju
Sarah S. Grupe Singapore, 9. kolovoza 2015.
Good

the room a bit small, toilet cleaniness is good, location very accesible
7,3
Prijavi ovu recenziju
Yvonne L. Parovi Hong Kong, 9. kolovoza 2015.
It's good for the location

Location location and tiny
7
I had stayed in V around 5 times, tried their different rooms. The room 714 was the most disappointed. There was no way you can shower without getting the towels wet. And the aircon was very weak, it was HK Summer with over 35 degrees everyday... So we requested for a change and the staff changed for us, but it seems they didn't really see that as a problem. We requested in the morning, they agreed to change for us and would help us to move the luggage to the other room. Ended up when we came back around 17:00, we spent time at the reception and explained again and they agreed to change for us now. Which meant our luggage was still in the old room......
Prijavi ovu recenziju
Philip W. Poslovni putnici Australia, 7. kolovoza 2015.
3rd Time here

Location, price
7,3
Good location, the room i was given this time was far ahead of previous visits
Prijavi ovu recenziju
Tung L. Poslovni putnici China, 13. srpnja 2015.
very convenient, clean

very convenient,, nearby Sogo
6
Prijavi ovu recenziju
Joao S. Parovi Macau, 12. srpnja 2015.
Bad Service

V Causeway Bay
5,7
The location is really good, there are many shopping malls and supermarkets just around, less than 2 minutes. There are some rooms need to be improved. We were being upgraded to a bigger room however that room was a last sell room with defects. There were some visible cables underneath the cabinets which was not so presentable (suppose to be linked with visual devices) Also after we checked in and when we were inside the room, there was a staff enter into our room without knocking the door. Then the staff close the door again. The hotel has the smart phone inside the room however the staff didn't ask us for deposit nor provide the information to us on how we can use the smart phone. We got to know that guest need to pay $2000 for deposit of using the smart phone, however the staff didn't offer this service to us. Then what is the purpose to install the smart phone inside all rooms?
Prijavi ovu recenziju
Kit L. Solo putnici Hong Kong, 11. srpnja 2015.
A comfortable and convenient stay

Location, shopping, dining
8
Good, very conveniently located, with the best shopping and dining facilities just next door. Rooms bit small, and not well maintained. I would not consider it 4 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Wai T. Parovi Hong Kong, 16. lipnja 2015.
cozy

good location
6
good shopping
Prijavi ovu recenziju
Henry J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. svibnja 2015.
Very good value for money for tourists.

Location, price, functionality
8,7
Maybe you should include Filipino (Philippines) among the options for the language! I am forced to use English to have my remarks posted!
Prijavi ovu recenziju
Raymond B. Solo putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
Good location

location, friendly staff and comfortable rooms
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Causeway Bay Hong KongV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03