Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Predvorje V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Recepcija V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela V Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 798recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (798)
Razvrstati po:
Henry J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. svibnja 2015.
Very good value for money for tourists.

Location, price, functionality
8,7
Maybe you should include Filipino (Philippines) among the options for the language! I am forced to use English to have my remarks posted!
Raymond B. Solo putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
Good location

location, friendly staff and comfortable rooms
8,3
Philip W. Poslovni putnici Australia, 16. svibnja 2015.
Very small room

Location, convenience
6,7
Very good, but has to have the smallest possible rooms
Cyrus C. Parovi China, 25. travnja 2015.
Overall is good

location is good, comfort and clean
8
Hans P. Poslovni putnici United States of America, 22. travnja 2015.
Extremely small bathroom, noisy room

Location
4
The bathroom was tiny, barely enough room to turn around and close the shower door. Be advised this is one of those toilets where the sink, toilet, and floor all share the same floor. Fine for a budget hotel, but hardly what I expect for a 4 star rated property. Check in was slow (only one person). And the street noise was quite noticeable in the room. Location was quite good, quick walk to causeway bay MTR station.
Carmen Y. Parovi United States of America, 19. travnja 2015.
cleanliness and standard dropped

great location
5,7
Michael C. Poslovni putnici Taiwan, 12. travnja 2015.
Perfect Clean Value for money room

Clean Room. Friendly staff, Good room size
7,7
Brendan H. Parovi Fiji, 31. ožujka 2015.
great location,closo to everything,shame about eve

location ,central to main business facilities,tiniest room in the world,don,t do it
3,3
upon checkin reception ,no english at all ,very difficult,entered room ,couldn,t believe it ,smallest room i,ve ever seen at the price ,don,t do it stay elsewhere, alot of other hotels that are better value
Brendan H. Parovi Fiji, 30. ožujka 2015.
smallest room,non english speaking reception,

location ,central to main business facilities and leaving which we did 1 day early
4
the rooms are a joke so small it is unbelievable,can only get on bed by crawling over partner as room is like a coffin box,this is my first ever experience of all the hotels that i have stayed in, never again
Leonardo L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. ožujka 2015.
Room is too small to stay

Location location location
5
It wasn't that enjoyable although we already booked two rooms because the room size was just too ridiculously small

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Causeway Bay Hong KongV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B06