ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Predvorje V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Recepcija V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba V Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 705recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (705)
Razvrstati po:
Hj A. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 5. prosinca 2014.
good hotel

location very close to mtr,easy to find Halal food,rooms conditions are good
9
Cheng H. Solo putnici Singapore, 30. studenog 2014.
Close proximity

Location, accessibility, service.
7
Unfortunately I was taken ill suddenly and my friend stayed. Abit cramped. Otherwise overall quite happy.
Ronald S. Parovi Philippines, 25. studenog 2014.
Good location

Location. Modern rooms. Near mtr
8
Comfortable.
Aden J. Parovi Singapore, 25. studenog 2014.
A place to go back to

convenience, convenience, convenience
7,7
If you like to play "where's wally" this is the hotel for you. The entrance door is elusively like a big foot. There is 7/11 right beside. MTR is 2-3 mins away depending on whether you want to crawl or walk. SOGO and supermarket is just 5 mins away. All in all would definitely come back again!
Maria C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. studenog 2014.
great location! :)

nice location, soft bed and friendly staff
8
our stay was okay because we're than so impressed with the reception being not 24hours ready to serve your needs. the hotline that they gave us was unreachable too. it will be better if they have someone at the reception for 24hours to help the clients to their needs and queries. overall it was okay. not bad at all. we enjoyed the view and the location which was so near sogo. :)
Patrick O. Solo putnici Philippines, 23. studenog 2014.
great place. always a joy to return to.

location, service, price
9
I arrived late and despite reception closing everyday at 8, the security personnel were equipped to process my checkin, even after midnight! That was exceptional service!
Terence L. Parovi Portugal, 17. studenog 2014.
Nice hotel

Good location, clean and comfort
8
Excellent location
Xianju M. Solo putnici China, 16. studenog 2014.
Neat, cozy

Convenience ,cozy , kitchen
9,3
Aimee L. Parovi Philippines, 15. studenog 2014.
best location

Location, location, location
9,3
location was very close to shopping lot of food choices and very close to MTR
Cheok W. Parovi Portugal, 9. studenog 2014.
Comfortable

Convenient
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Causeway Bay Hong KongV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaV Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04