ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Bencoolen

48 Bencoolen Street, Bugis, Singapur 189627 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Kupaonica V Hotel Bencoolen Singapur - Kupaonica V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen
V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Eksterijer hotela
Područje Bugis Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 2346recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (2346)
Razvrstati po:
William W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. prosinca 2014.
Value for money for the location

Great location, clean room and value for money
7
Great location value for money stay.
Goh S. Parovi Singapore, 18. prosinca 2014.
Great hotel with friendly staffs

The hotel, although room is small, it is modern, clean and comfortable. The location is great. The staffs are very friendly.
8
It was a pleasant stay. I will recommend to friends.
Wai H. Parovi Malaysia, 17. prosinca 2014.
No good

No best things
2
No good ....
Diana T. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. prosinca 2014.
Hotel V Bencolen is Awesome

Location is very close to shopping centres, close to Bra Basah and Dolby Gouth, close to 24 hrs "Kopy Tiam" food court
10
Our stay was very pleasant, enjoyable and comfortable. The bed was nice, room was clean, room facilities were good. The view was good from our room. The staff were professional,friendly and helpful. The location is excellent . Thank you .. Hotel V Bencolen.
Yazhen L. Obitelji sa odraslom djecom China, 16. prosinca 2014.
Good location,nice staffs,cute swimming pool

Location,swimming pool,cheap
8
Good
Yang Y. Grupe Malaysia, 16. prosinca 2014.
This hotel is just a disaster!

-
2
Nothing good about this hotel! I'm very pissed with everything! Do not rent this hotel! The photo shows the rooms so nice and the room is so ducking small and the toilet so bad! And I feel so dangerous! So many people walking outside the hotel! I can't believe that that's a hotel. I lost my way and it was so hidden! It don't worth it! I can't beleive over price per night and I got such room! It was pissed me off to the max
Sean I. Parovi Singapore, 16. prosinca 2014.
Comfy stay for a short getaway

The room was comfy and very clean. Bathroom was really clean and had basic ameneties. Room had a small safe and a mini fridge which worked well. Overall a nice stay for a short stopover
8
The overall experience was comfy and clean. Bathroom was clean and dry. we were having a stopover and needed some rest it was quiet enough, however there was still noise from the corridors due to housekeeping staff and the main road as there was construction ongoing. But all this was minimal. The most diappointing thing was that the rooms were very small even for the price. All in all, we will stop over again for a stay.
Duangta P. Parovi Thailand, 16. prosinca 2014.
Room is clean and good location

New hotel,clean,good statff
8,7
we had nice time
Hedzri P. Poslovni putnici Malaysia, 16. prosinca 2014.
Clean, comfortable, convenient hotel

Excellent location, cleanliness, value
7,3
Overall, it was a short but pleasant business stay. Staff was very friendly and helpful. Room is very small, typical for most Singapore hotels, but clean and comfortable. Location is very convenient being next to the Bras Basah MRT station. Short right away to Orchard and Bugis areas.
Ellyna M. Grupe Malaysia, 14. prosinca 2014.
Did not imagine the room to be so small

Customer service, TV, comfortable bed
4,7
The room was very small. I could hardly move. When i entered there were a huge group of school kids staying in the same hotel and they were noisy. Other than that everything was so-so.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Bencoolen SingapurV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - KupaonicaV Hotel Bencoolen Singapur - KupaonicaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3B06