Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Bencoolen

48 Bencoolen Street, Bugis, Singapur 189627 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Kupaonica V Hotel Bencoolen Singapur - Kupaonica V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska soba V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen V Hotel Bencoolen Singapur - Bazen
V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Predvorje V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Bencoolen Singapur - Bife V Hotel Bencoolen Singapur - Bife
Područje Bugis Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 2916recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (2916)
Razvrstati po:
Monika K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. lipnja 2015.
Good location. Room a bit small but clean.

Good location.
7,3
Good
Michael H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. lipnja 2015.
Business Hotel in a good location

Location, Price, Environtment
8,3
I got Studio Room. Even though I book for triple room. Room Size is quite small and 2 level inside. because I bring small children, so Its a little bit dangerous because my son go up and go down all the time and the stairs is also small. This hotel located in the nice location in Bugis Area. Its very easy to find food and go around for shopping & sightseeing. Even though currently there is MRT Project in front of the hotel road. So the access move to the car park area behind. Over all, Its a good hotel to stay.
Indriati T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
Comfy tiny room

Good location, clean comfy super tiny room, good city view
10
Very easy to reach from MRT station, good city view, very clean, good staffs. But the room is super duper tiny. Anyhow, since we stayed outside of the hotel most of the days, this tiny room is ignorable.
Alejandro S. Parovi Argentina, 25. lipnja 2015.
The hotel has excellent location, nice small rooms

Location-Staff-Value
7
Average good.
Shinta Y. Poslovni putnici Indonesia, 25. lipnja 2015.
best stay at best price

next to mrt, clean, good value of money
9
When i got the room it was smoking room, so i ask to change room. Well then i got the other room which is smells new and clean, very comfortable except the bed. the bed a little bit mushy. All the rest is quite good and its very near to mrt station
Suon C. Poslovni putnici Cambodia, 23. lipnja 2015.
Location is good

Location, staff and cleanses
6,3
It is not bad. I like location. It is near buguis junction. A lot of food available.
Shinta Y. Poslovni putnici Indonesia, 23. lipnja 2015.
next to MRT, best price for good hotel

location, value of money, clean
8,3
Benjamin T. Solo putnici Singapore, 23. lipnja 2015.
Basic

Location, good for a day's stay, new
5,3
Room sizes are a bit small, which is fine. However, cleanliness was not up to mark. Bathrooms had a mouldy smell and the floor mats were stained.
Jian L. Parovi Malaysia, 23. lipnja 2015.
MRT Construction

Near to bras basah, cheap for bugis area
6,3
everything was okay however the recent mrt construction has made the hotel to be slightly more inconvenient as how it was supposed to be. it should be reflected in the price and add a disclosure note to the potential customers prior to booking
Juan E. Poslovni putnici Philippines, 22. lipnja 2015.
No food service

Location
3,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Bencoolen SingapurV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - KupaonicaV Hotel Bencoolen Singapur - KupaonicaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - BazenV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - PredvorjeV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Interijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - BifeV Hotel Bencoolen Singapur - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06