ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 19397recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (19397)
Razvrstati po:
Stanislaus S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. studenog 2014.
clean, strategic location

near public transport, food centre and clean
7
James S. Poslovni putnici Australia, 19. studenog 2014.
Pool closed! Specifically chose hotel for pool!!!

Clean, good staff, easy checkout
7,7
Wifi v slow so either went to work early or stayed late so I could email etc. Pool closed for repairs! Was closed before I booked would be nice to know as I need to swim to straighten my back after flying Agoda would do well to add info such as this to their website. Overall I felt cheated if I had known would have gone elsewhere, will be wary in future. Regards Jim
Ooi I. Poslovni putnici Malaysia, 19. studenog 2014.
Maintenance Shutdown of Power Supply

(1) Location strategic, (2) Station within, (3) Facilities new
8,7
All fine except for the 4 hours shutdown of electricity without consideration to the inconvenience and losses to customers. There was no info on this shutdown during booking. Neither was there offer to withdraw. Grossly unfair treatment. Lift ceased to function properly during shutdown and no technician on hand to assist, despite this being a PLANNED SHUTDOWN.
Jun W. Poslovni putnici Malaysia, 18. studenog 2014.
V Hotel Lavender
6
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Dithya R. Parovi Indonesia, 18. studenog 2014.
We had great time staying in V hotel lavender.

The hotel is above lavender mrt station so it's easy to get to. There are shops and some small restaurants on the 1st floor so it's easy to find food. And the hotel was very clean with helpfull crew.
8,3
We had a pleasant stay there and will definitely go back.
George M. Parovi Australia, 17. studenog 2014.
Not built for large Aussies.

On top of a MRT station. Close to the airport. Employees friendly.
6
Rooms much too small for large Aussies. Showers tiny and knock water adjustor as you turn around. Breakfast very standard. Not enough clothes hangers. No iron in room.
Tin N. Obitelji sa malom djecom Myanmar, 17. studenog 2014.
good location and value for money !

cleaning, good location & value for money
8
Felix L. Parovi Brunei Darussalam, 17. studenog 2014.
Good

Location, affordable n convenient
7
Reasonably good
Ornjeera K. Solo putnici Thailand, 17. studenog 2014.
comfort

transport
8
This hotel is very comfortable for transport
Chang E. Parovi Singapore, 17. studenog 2014.
upgrade not value for money

location and cleaness
7,3
Very disappointed when upgrade wad only for the view and not for wifi and breakfast

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3C01