ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 17808recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (17808)
Razvrstati po:
Rio I. Grupe Indonesia, 22. srpnja 2014.
Boutique hotel near the city central

Nice,Clean and centrally located
6,3
Very nice and enjoyable
Jiayin F. Solo putnici China, 22. srpnja 2014.
good

view, comfortable, and service
10
good.
Yasuo K. Poslovni putnici Japan, 22. srpnja 2014.
reasnably priced, non-extra luxury

clean, hygene
7,3
This is my third visit to Singapore. Last time was in 2011. The hotel room price is much higher than before. I had to find a low priced hotel and I picked this one. I am not still sure about the reasonable price range of hotel rooms in Singapore. But the accomodations of the room was lower than my expectations from that price I paid. Only one single towel! No bath tub. No Internet connection. The bath room is humid. The laundries I left in bath room was wet even after a whole day. The soundproofness was bad. I could hear all fuss in the elebator hall. Having said all this, every day the room was perfectly cleaned, and the bed was done nicely.
Joppy H. Parovi Indonesia, 21. srpnja 2014.
Very like this hotel!

MRT location, foodcourt, modern
9,7
Very like this hotel for stay, location at lavender mrt, fast check in & check out, modern interior, easy access to airport (green line). Will stay again next time!
Leonardo F. Solo putnici Brazil, 21. srpnja 2014.
very good

location, public transport and restaurants
6,7
Very good hotel
Weng C. Solo putnici Malaysia, 20. srpnja 2014.
good hotel at reasonable rate

near to city
6,7
amazing and near to shopping / bugis
Corina Y. Grupe Hong Kong, 20. srpnja 2014.
value for money

standard
6
Mr J. Grupe Thailand, 20. srpnja 2014.
Easy and good location

Easy to airportEasy to reachEasy to go everywhere
6
Easy to check in.comfortable bed. Room too small.And room very tiny and bad smell.very good view to see from the window.
Listya K. Grupe Indonesia, 20. srpnja 2014.
Easy access (upper side of lavender MRT).

, access (on lavender MRT) , near to sightseeing location (bugis) , nice and clean hotel
7,7
Satisfied guest, fast checkin and checkout. Easy access to deposit luggage..
Ary M. Grupe Indonesia, 20. srpnja 2014.
Nice & clean hotel.close to mrt n frestaurants

Clean,nice and sounding by many option of restaurant
8,7
Enjoying my stay @V hotel . Even the room are small , still can take a good night rest after doing actifities all day .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3A07