Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro
Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (21397)
Razvrstati po:
Consuelo K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. lipnja 2015.
Upgrade needed....

Location, Price, Accessibility
9
Quite good... Been here for the fourth time. Upgrades needed in plumbing fixtures... Leaky and hot water faucet is inconsistent... Upgade on the TV choice of channel is poor. Dont even have CNN.
Teoh B. Parovi Malaysia, 27. lipnja 2015.
Location and hotel condition

Good location
6
So far ok, no specific comment but the batch room is too small. The common area such as hotel corridor had a kind of smell. Its too crowded with a lot of ppl check in and check out and very noisy
Stephen S. Parovi Indonesia, 27. lipnja 2015.
Room & bathroom too small

Nearby MRT, many hawkers food and easy access to airport via MRT
4
Miserable, room & bathroom very small is not value for money. I will not stay in this hotel in the future
Rusli D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
best location

location, food around the hotel, comfort
5,7
Nice
Rusli D. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
nice location

convenient comfort and good location
5,7
Nice
Victor P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 26. lipnja 2015.
Nice location with a lot of restaurants

location, budget, fast checkout
8,7
Michael K. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. lipnja 2015.
Run out of hot water.

Location, cleanness, price
7,3
As stated above, the location is unbeatable. Right above the Lavender MRT station which makes it really convenient. Food court and many eateries are also just downstairs. My biggest complaint would be that the hotel run out of hot water later at night. At about 11pm, there was hardly any hot water left. So I practically had to take cold shower. I know it is Singapore and taking a cold shower is OK. But whether to take cold showers or not should be up to the hotel guest. I take hot showers not just for the warmth, but it helps to relax my muscle and helps me to go to sleep. I have never been to a hotel or motel that actually run out of hot water! Also for 2 nights in a row, the house keeping did not replace the shower gel. Maybe it was because I left an empty shower gel bottle by the sink so the house keeping lady assumed that was full. I had to call house keeping for more shower gel. It was a quick response though, someone brought 5 bottles of shower gel in 10 minutes. So it's not a big problem but would be nice if that can be addressed.
Ho C. Poslovni putnici Malaysia, 26. lipnja 2015.
Convenient

Location, convenient & value for money
8
Since i'm a business traveller, most of the time I won't be in the hotel. I have been staying this hotel all the time I come to Singapore. Foodcourt, convenient store are all below the hotel and MRT as well.
Stephen S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 26. lipnja 2015.
The room and the bathroom too small (miserable)

Nearby MRT, many hawkers food and only few station if you go to airport by MRT
4,3
Miserable and the hotel is not value for money for what I pay. The usher is unfriendly. I will not stay in this hotel in the future.
Hendri S. Grupe Indonesia, 26. lipnja 2015.
Nice hotel at a nice place

Room is clean, near mrt, nice staff
7,7
Very nice, will come back for sure

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08