ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 19693recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (19693)
Razvrstati po:
Kenneth T. Grupe Malaysia, 16. prosinca 2014.
Reasonably good!

1. Location 2. Clean 3. Affordable
7,7
Ilma C. Solo putnici Indonesia, 16. prosinca 2014.
Nice place to stay

Location, Comfy Room, Price
9
Very satisfied
Amy C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 15. prosinca 2014.
Good location

Good location, clean, and nice staff
7,3
Overall I liked the hotel, but only there is no free wifi
Mefiana W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. prosinca 2014.
Great Location

great location, clean, nice staff
8,3
Nice experience. We could check in early. Check in, check out very fast. The hotel location beside the MRT station. There are some restorant, bread store, fruit store near the hotel.
Poh C. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 15. prosinca 2014.
Hotel located above MRT station

Location of the hotel and MRT station, food court outside hotel and convenient store outside hotel
6,7
Irwan J. Parovi Indonesia, 15. prosinca 2014.
a hotel for short period of time

location it is easy to go by mrt, food is easy to find food corners around hotel. and the room is clean
7
I am OK due to we always moving arounfvDing the whole day
Denny C. Poslovni putnici Indonesia, 15. prosinca 2014.
Best Location

Location, Clean, Price
7,3
i choose this hotel because the location is right on the lavender mrt station, so for me it's an advantage because I do a lot of use mrt. for the price it still reasonable
Oi W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
overall is okay

location, cleanliness, services
6,3
Overall are okay but the bathroom is kinda small for triple bedded room. That's my opinion.
Roy H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 15. prosinca 2014.
A hotel I kept returning to

Location, price, access to MRT
7,7
Marselina J. Grupe Indonesia, 14. prosinca 2014.
76% good

Convenience of food, transport n money changer
6,7
Ok

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3A03