Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 23826recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (23826)
Razvrstati po:
Sangkala R. Poslovni putnici Indonesia, 30. travnja 2016.
near from mrt station
5,3
nice staff
Prijavi ovu recenziju
Nurulain H. Parovi Singapore, 30. travnja 2016.
Location
4,7
Good location
Prijavi ovu recenziju
Amirudin S. Parovi Malaysia, 29. travnja 2016.
Good loc,friendly staff
5,3
Good locations,near to mrt station,couple minutes walking to popular Moustafa Centre,easy to find food..nice n big room
Prijavi ovu recenziju
Sin J. Poslovni putnici Malaysia, 28. travnja 2016.
.
4,3
.
Prijavi ovu recenziju
Thian P. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 28. travnja 2016.
Good Place to stay.
5,7
My usual choice of stay.
Prijavi ovu recenziju
Mark W. Poslovni putnici Hong Kong, 28. travnja 2016.
Cheap, annoyed but at least clean
4,3
2 wall plug in the room only! And one used by the phone already. Shower is so small that I keep bumping into the door and it open. It opens outward and easily bump open and stay open. Also is right next to the toilet that I can't sit on it properly and all the time the floor is wet because of the bad designed shower door. The washing basin was blocked and drip to the floor when I first got in. They fix it but I keep smelling faint scent of sewage in the washroom. Bed is good and clean.
Prijavi ovu recenziju
Boon C. Poslovni putnici Malaysia, 28. travnja 2016.
Clean n Affordable
5
The hotel fulfilled its 4 starred criteria but with an affordable price! Will definitely come again!
Prijavi ovu recenziju
Marc C. Parovi Australia, 28. travnja 2016.
Ageing hotel
4,3
Our first room had a fridge that leaked all over the floor and had a strong musky smell so we had to change rooms. The second room had less of an odour about it but throughout the hotel there was a musky smell - on the second day we discovered mold under the bed. The pool was also closed for maintenance for two weeks, which was never advised to us before arrival. Try Hotel Boss 2 mins up the road, location isn't as great as being on top of lavendar station but would rate that higher.
Prijavi ovu recenziju
Siok K. Solo putnici Malaysia, 27. travnja 2016.
Location good but hotel not that good
4,3
The hotel itself not very good just the location is good. Staff not very polite wonder why.
Prijavi ovu recenziju
Atthaphol J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 25. travnja 2016.
Good location, except the room is small with super
6
Other than that, it is a good for value hotel with good location near MRT and food court!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06