ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 18749recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (18749)
Razvrstati po:
Hoa B. Poslovni putnici Vietnam, 30. rujna 2014.
great hotel for small group traveller ...

hotel location is very advantage ... interm to use MRT
6,3
great time there
Takayama H. Parovi Japan, 29. rujna 2014.
good location. very clean,friendly staff

location, cleaningliness, Service
8,3
Linerdo L. Parovi Indonesia, 29. rujna 2014.
The best MRT Hotel

Location, surrounding with many shop , next to food area
8
this our second times to stay in V hotel lavender . Still be the best choice in Singapore . Very near with Lavender MRT station , next to kopitiam food court , mugiya baker shop , and many more .
Grant G. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. rujna 2014.
I wouldn't stay here again

The only thing that was good about staying at the V hotel was its location to the MRT
4,7
The rooms were very small and not well set out. There was no power point in the bathroom, the bathroom smelt like sewage the whole time and no soap was provided. After we waited for an hour we had to remind their staff to send our luggage up to our room. I would not recommend this hotel to anyone.
Steven T. Parovi Malaysia, 29. rujna 2014.
comfy and cosy

room standard, good facilities, transport convenience
9,7
Really enjoyed it
Astrid W. Parovi Indonesia, 28. rujna 2014.
Disappointed

The location is strategic. It is near the MRT station. It is very convenient to go anywhere.
3
The room is so small. The hallway is so gloomy. The bed-sheet was dirty. I hung the sign to clean the room up, but they never did. They came so late at 6PM. It was not convenient at all since we had to purchase wifi at $10 per device. I was so disappointed.
Cuauhtemoc V. Poslovni putnici Mexico, 28. rujna 2014.
A perfect location for business and shopping

Location price
6,3
Good
Soo P. Poslovni putnici Singapore, 27. rujna 2014.
Meet all Needs for a Business Trip

comfort mattress, nice room, good wifi connection
7
Meet all I Needs for a Business Trip
Paween U. Poslovni putnici Thailand, 27. rujna 2014.
Very convenient. Great for business trips.

Travel convenience, speedy check-in/out, cleanliness
8
Quite impressive. Could improve with milder airfreshener used in lobby. Corridor on the floor stayed does smell a little moldy.
Zhuo M. Grupe Singapore, 27. rujna 2014.
Polite staff and fast check in

Quiet cool environment fast check in . Good food
8
Clean quiet environment. Fast check in and polite staff.accessible by mrt . Food easily available

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3C05