ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 20142recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20142)
Razvrstati po:
Krerkphong P. Poslovni putnici Thailand, 23. siječnja 2015.
good location

location,staff, cleanness
8,3
good
Santi L. Parovi Thailand, 23. siječnja 2015.
Poor wifi signal at living floor.

Easy to access from Airport or to downtown.
6,7
Fitted to the budget.
Seah Y. Solo putnici Singapore, 21. siječnja 2015.
nice stay

comfort hotel, clean and good location
7
Benefit is very near to MRT station. Walking distance to aperia mall where a newly mall established, many resturants and supermarket is found.
Yeap W. Poslovni putnici Malaysia, 21. siječnja 2015.
recommended..

easily access via MRT and local bus, comfortable room to stay.
6,7
Cindy T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. siječnja 2015.
Good hotel, nice location

location, the food court downstairs, and the price
7,3
I enjoyed my stay in V Hotel Lavender. The hotel is right above the MRT, so it is very convenient. There is also a cheap food court right next to the hotel. If you're bored with Asian food, you can head on to Wendy's/ Burger King/ Subway / Toast Box, all within walking distance. Our room was the superior, but even that was small. The bathroom was tiny and very basic, but clean and equipped with all the necessities. The pillows given were too lumpy for us and very uncomfortable, so we asked for extra pillows. AC worked okay. Staff was friendly enough. Check in and check out was a breeze. My suggestion is to lower the cost of printing. It doesn't make sense that we have to pay $1 dollar for every page. Printing in black and white shouldn't cost that expensive. I enjoyed my stay. I would come back just because of the location only. If I want to stay somewhere comfortable, I wouldn't choose this hotel.
Poey P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. siječnja 2015.
not wotth of money spent

location
6,7
Spent a lot on carpark charges as the carpark is not free for guests. For those who are driving will need to reconsider
Reuben H. Grupe Malaysia, 20. siječnja 2015.
Value for money

Location, convenience, simplicity
8,3
Satisfactory
Roy C. Parovi Australia, 20. siječnja 2015.
Good Hotel but some things missing

MTA under the hotel
8,7
Generally good - good attention to detail in the room service, efficient and polite staff. but lacking some comfort only one chair not comfy - no information on the hotels facilities or what is available out side
Hajar S. Grupe Indonesia, 20. siječnja 2015.
location. location, location

location, value, food around hotel
8
Jan S. Solo putnici Philippines, 19. siječnja 2015.
nothing wow

location, location, location
7
it was good, nothing wow about the hotel. just an ordinary hotel that offers a room to stay. the only thing i love about the hotel is the location, it is near to mrt, food centers, 7/11 and bus station.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B01