Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Mjesto: Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 16698recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (16698)
Xufeng F. Parovi Singapore, 18. travnja 2014.
good location with clean and big room; comfortable

Comfortable, Clean and Affordable
8
This is 2nd time booking for the same hotel, room is slightly lower floor; sofa chair is dirty but hotel staff changed for us immediately.
Nancy D. Obitelji sa malom djecom Australia, 18. travnja 2014.
Great location overpriced small rooms

Location location location
6
Very please with the location of the hotel but not pleased with the breakfast very poor choice more asia food than western which is ok if you are told that before booking .Rooms ok very small with a bathroom that could not be called small it was a shower in a toilet size room.The first room had a very bad smell that the staff couldn't get rid of so they had to move us we had to move ourself our sheets where not changed every day which I would except in most hotels. The front counter staff very great
Dan P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 17. travnja 2014.
Great

Easy access to MRT, near to famous attractions and city center with airport link.
7
Great, except for the breakfast included.
Waraporn T. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. travnja 2014.
Convenient, qualified service and reasonal price

Convenient, near MRT and fast WiFi
8,7
Ajay C. Poslovni putnici India, 17. travnja 2014.
Average

Location Location and Location
5,7
Average
Kenneth O. Poslovni putnici Malaysia, 17. travnja 2014.
comfort and clean

Great location / covenience access tjust dorr step o MRT station.
7,7
All fine... I need official receipt of this stay from Agoda, pls send to below emails kong@underarmour.com kenneth.ong1212@gmail.com
Pornpimon A. Grupe Thailand, 16. travnja 2014.
Closed to MRT and transportation

Closed to MRT , closed to food shop , nice hotel
8
Nice hotel and nice service but the room is not much big enough.
Che-Hui T. Parovi Taiwan, 15. travnja 2014.
small room and without free WIFI, not convenient.

location, location and location.
6,3
Thom A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 14. travnja 2014.
Good Hotel

location,
6,7
Our stay at this hotel was a good one we were there to take the kids to Universal Studios theme Park. There is an MRT stationin the basement below the jotel so we found it easy and convenient to go whereever we wanted. Our room was clean and comforfable. Because there were a good number of restaurants nearby, we did not eat atnthe hotel and cannot comment on the food
Lai Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 14. travnja 2014.
convenience

good service, clean room, good location
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3B04