ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 18713recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (18713)
Razvrstati po:
Steven T. Parovi Malaysia, 29. rujna 2014.
comfy and cosy

room standard, good facilities, transport convenience
9,7
Really enjoyed it
Grant G. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. rujna 2014.
I wouldn't stay here again

The only thing that was good about staying at the V hotel was its location to the MRT
4,7
The rooms were very small and not well set out. There was no power point in the bathroom, the bathroom smelt like sewage the whole time and no soap was provided. After we waited for an hour we had to remind their staff to send our luggage up to our room. I would not recommend this hotel to anyone.
Linerdo L. Parovi Indonesia, 29. rujna 2014.
The best MRT Hotel

Location, surrounding with many shop , next to food area
8
this our second times to stay in V hotel lavender . Still be the best choice in Singapore . Very near with Lavender MRT station , next to kopitiam food court , mugiya baker shop , and many more .
Soo P. Poslovni putnici Singapore, 27. rujna 2014.
Meet all Needs for a Business Trip

comfort mattress, nice room, good wifi connection
7
Meet all I Needs for a Business Trip
Zhuo M. Grupe Singapore, 27. rujna 2014.
Polite staff and fast check in

Quiet cool environment fast check in . Good food
8
Clean quiet environment. Fast check in and polite staff.accessible by mrt . Food easily available
Arnat M. Parovi Thailand, 27. rujna 2014.
Best location ever

Near MRT, and nice room, cleaness
9,3
Poniman M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 27. rujna 2014.
SUPER NICE LOCATION

Super Closed to MRT Station, Super Closed to Foods Sellers, Clean Room
7
This is my first stay at this hotel. I love to have an MRT Station, 24-hr Food Courts and Mini Market just a step away from the hotel. I stayed at a 3-bed room, which is quite small with a mini bathroom. The room is clean and nice. I might want to stay once more at V Hotel Lavender.
Philip G. Parovi Indonesia, 27. rujna 2014.
V Hotel Lavender

Near MRT station, good staff, affordable price
8
Isaraporn K. Poslovni putnici Thailand, 27. rujna 2014.
Good enough but many rooms to be improved

Location, cleanness, bathroom
7
Everything is okay except some minor issues below. - ac is too cold and temperature adjustment seems doesn't take any effect. - no facial tissue - room has very high humidity - lobby perfume smells quite bad
Roberto C. Solo putnici Philippines, 27. rujna 2014.
Fire Alarm rang three times .... and we were told

location, pool, and location
6,3
was asked to pay an extra S$30 for early check in, wifi access limited to only 1 gadget, the fire alarm rang three times in our floor (2 alarms on Day 2 and 1 alarm on Day 3) - and we were told it was just false alarm. This is very important that the alarm needs to be checked ASAP !!! It should only alarm on two instances : fire drill and fire.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3C03