ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 20154recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20154)
Razvrstati po:
Iwan N. Solo putnici Indonesia, 25. siječnja 2015.
Nice location hotel with easy access to food/mart

location, near to food, clean
7,3
Its right above the Lavender MRT and there is easy access to food and supermarkets, the hotel itself is small though clean.You're paying for the location.
Zhuo M. Grupe Singapore, 24. siječnja 2015.
Fast check in polite staff

Centrally located
8
Good and polite staff , fast check in . Centrally located and food available
Jeffrey J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. siječnja 2015.
As usual never failed to serve me

Convenient, cleanliness, value for money
9
It was a wonderful short trip with my family. We all happy n being served more than what we expected eventhough it was busy
Eui-Young C. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 24. siječnja 2015.
Hand basin for the first room was leaking.

1) Location 2) Gym. 3)Strong Air Con.
7,7
Beacuse of the close location to the MRT station it was a bit overcrowded with too many people.
Wenwen J. Poslovni putnici China, 23. siječnja 2015.
everything ok, but room small

location, location. location
8,3
ok
Krerkphong P. Poslovni putnici Thailand, 23. siječnja 2015.
good location

location,staff, cleanness
8,3
good
Santi L. Parovi Thailand, 23. siječnja 2015.
Poor wifi signal at living floor.

Easy to access from Airport or to downtown.
6,7
Fitted to the budget.
Seah Y. Solo putnici Singapore, 21. siječnja 2015.
nice stay

comfort hotel, clean and good location
7
Benefit is very near to MRT station. Walking distance to aperia mall where a newly mall established, many resturants and supermarket is found.
Yeap W. Poslovni putnici Malaysia, 21. siječnja 2015.
recommended..

easily access via MRT and local bus, comfortable room to stay.
6,7
Cindy T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. siječnja 2015.
Good hotel, nice location

location, the food court downstairs, and the price
7,3
I enjoyed my stay in V Hotel Lavender. The hotel is right above the MRT, so it is very convenient. There is also a cheap food court right next to the hotel. If you're bored with Asian food, you can head on to Wendy's/ Burger King/ Subway / Toast Box, all within walking distance. Our room was the superior, but even that was small. The bathroom was tiny and very basic, but clean and equipped with all the necessities. The pillows given were too lumpy for us and very uncomfortable, so we asked for extra pillows. AC worked okay. Staff was friendly enough. Check in and check out was a breeze. My suggestion is to lower the cost of printing. It doesn't make sense that we have to pay $1 dollar for every page. Printing in black and white shouldn't cost that expensive. I enjoyed my stay. I would come back just because of the location only. If I want to stay somewhere comfortable, I wouldn't choose this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A07