Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 24044recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (24044)
Razvrstati po:
Waranya T. Solo putnici Thailand, 29. svibnja 2016.
Near MRT Lavender Station
5,3
horrible breakfast, near MRT & food court.
Prijavi ovu recenziju
Raimah N. Parovi Indonesia, 28. svibnja 2016.
good
4,7
Overall is okk, recomended for staying in here 👍👍
Prijavi ovu recenziju
Karel S. Grupe Indonesia, 26. svibnja 2016.
Everything great except the bedroom floors !
4,7
The first time ever we got a hotel with a tile that is so slippery which make us feel the room not clean and oily. the air conditioner WORKING TOO WELL !!! we can not even reduce the temperature no matter what.. 28c same cold with 18C. we need to turn off the air conditioner sometimes.. Location Great ! many restaurant and cafe around. Staff Very polite which another plus Pool nice. we haven't time try the gym. Breakfast hotel is one bad option.. we can have more selection on shop nearby
Prijavi ovu recenziju
Nachart T. Poslovni putnici Thailand, 26. svibnja 2016.
Room was smelly
4
I always stay V hotel because I like the locaton. Let say 3 out of 5 I got a smeely room. Look like room not inuse for long time. Internet is weak. I think 2 issues need to fix immediately.
Prijavi ovu recenziju
Diana R. Philippines, 25. svibnja 2016.
Good price and great location
5,7
Very near the MRT. There are food choices just outside the hotel which make it more convenient. The room is just right, a bit small. But the view is nice, can see the national stadium. It looks like the hotel is very popular, the lobby is always full of people.
Prijavi ovu recenziju
Paul C. Parovi Australia, 25. svibnja 2016.
It was ok.
4,7
The room was so small nothing special, breakfast was horrible but the good thing is location.
Prijavi ovu recenziju
William L. Poslovni putnici Malaysia, 24. svibnja 2016.
Great Location, Value. Disappointed with Service.
6,3
Its my fourth stay at this Hotel. The upkeep and staff friendliness is great. On this trip the only disappointment is I have made three request for Iron, which was never send to me. Each time, I was told to wait for 10 minutes, and it never came by.
Prijavi ovu recenziju
Walaya A. Parovi Thailand, 24. svibnja 2016.
Travelling
6
Good location close to MRT
Prijavi ovu recenziju
Temmy T. Poslovni putnici Indonesia, 24. svibnja 2016.
Was ok..
4,3
Had access problem at the elevator when checking in that I had to make 3 elevator trips up and down before the issue gets solved. In the room, Other than that, my stay was fine and as expected.
Prijavi ovu recenziju
Aditya C. Poslovni putnici India, 24. svibnja 2016.
Hotel with good location and basic amenities
5,3
The Hotel has an amazing location next to the Lavender Metro Station on the EW line which has a direct connection to the Airport with a simple change at Tanah Mehra which is perfect when you want to reach your hotel and want to use public transport. The rooms I felt are a bit on the smaller size for the price you pay compared to hotels in other countries but the Hotel makes up in location and facilities.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06