Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 24026recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (24026)
Razvrstati po:
Diana R. Philippines, 25. svibnja 2016.
Good price and great location
5,7
Very near the MRT. There are food choices just outside the hotel which make it more convenient. The room is just right, a bit small. But the view is nice, can see the national stadium. It looks like the hotel is very popular, the lobby is always full of people.
Prijavi ovu recenziju
Temmy T. Poslovni putnici Indonesia, 24. svibnja 2016.
Was ok..
4,3
Had access problem at the elevator when checking in that I had to make 3 elevator trips up and down before the issue gets solved. In the room, Other than that, my stay was fine and as expected.
Prijavi ovu recenziju
William L. Poslovni putnici Malaysia, 24. svibnja 2016.
Great Location, Value. Disappointed with Service.
6,3
Its my fourth stay at this Hotel. The upkeep and staff friendliness is great. On this trip the only disappointment is I have made three request for Iron, which was never send to me. Each time, I was told to wait for 10 minutes, and it never came by.
Prijavi ovu recenziju
Subha B. Parovi Thailand, 23. svibnja 2016.
The hotel location was great and easy to access.
5,3
The price was reasonable to stay and the room size was ok.
Prijavi ovu recenziju
Uliya A. Solo putnici Indonesia, 23. svibnja 2016.
Great and convenient place to stay
6
I really like the htl because its really super close to the lavender MRT😍
Prijavi ovu recenziju
Mario O. Parovi Indonesia, 23. svibnja 2016.
Good place to stay
6
Good price for a hotel near MRT and eateries
Prijavi ovu recenziju
Ellensyah K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. svibnja 2016.
Ease you to go around the city
6
Very nice to to stay in the hotel that is very close to MRT statition, a lot of halal food stalls and all you needs around.
Prijavi ovu recenziju
Young G. Solo putnici South Korea, 23. svibnja 2016.
Family trip
6
Its location is awesome. Easy to find it as well..
Prijavi ovu recenziju
Hui Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. svibnja 2016.
convenient location. need more improvement on clea
4,3
. happened to see how cleaner clean the floor in rooms by wet wipes, the floor was sticky, not good to be stepped on for even 1 second.
Prijavi ovu recenziju
Judy N. Solo putnici Indonesia, 23. svibnja 2016.
ONLY BECAUSE THE LOCATION.
4,7
Very close to MRT station (lavender station) food court and fairprize nearby.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02