Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Kallang Broj soba: 888
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro
Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (21866)
Razvrstati po:
Jareonpong V. Obitelji sa malom djecom Laos, 26. kolovoza 2015.
Good location

Location to MRT
6,3
Location
Prijavi ovu recenziju
Supunnee T. Grupe Thailand, 24. kolovoza 2015.
Nice location, clean but small toilet

Connect with MRT, close to city and on airport line
7,7
We got high floor with th view, the location is very nice. And i got free wifi for one device.
Prijavi ovu recenziju
Allan S. Grupe Philippines, 23. kolovoza 2015.
SG - The place we enjoyed.

1) The location is just one of the best things for this hotel. Access to SMRT is a no sweat.
8,3
We had a great stay. The room is well maintained and the beds are clean. It's actually our second time and we still consider staying with this hotel in the future.
Prijavi ovu recenziju
Teo S. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2015.
A bit disappointment

Location, hotel condition, convience
7
My disappointment is that the hotel do not have parking place for guest to park their vehicle. we had to pay extra and expensive charges for the 2 night stay.
Prijavi ovu recenziju
Chatsuda P. Parovi Thailand, 23. kolovoza 2015.
Great location

Great location, very clean room and comfy bed
8
I had problem with the hot water in my bathroom. It didnt work on my last night at the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Andra P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. kolovoza 2015.
Perfect location, average room

Location, location, location
7
Prijavi ovu recenziju
Rod G. Grupe Philippines, 23. kolovoza 2015.
centrally located hotel

location, pool size and comfortable bed
6,3
4th time to stay in this hotel, only because of the location. the customer service, the busy lobby, the breakfast buffet food choices, etc., all remain the same, not excellent but satisfactory.
Prijavi ovu recenziju
Lars P. Poslovni putnici Denmark, 22. kolovoza 2015.
v hotel

location location and location
6
Reasonable but to crowded. Room had a unpleasant smell.
Prijavi ovu recenziju
Lia F. Solo putnici Indonesia, 22. kolovoza 2015.
the room to smal

location, food and acomodation
8,3
It is good easy to go anywhere there are many transportation choosen
Prijavi ovu recenziju
Hutama S. Solo putnici Indonesia, 21. kolovoza 2015.
Good location hotel

Location, Location, Location
6,3
Cleanliness should be improve. Last year when i stay in this hotel there is no free wifi in room, but this year they gave complimentary for 1 gadget only, so it is improvement. Overall is a good stay, there are alot of food just next to hotel, and also a convinience store, so you can buy water or phonecard or whatever you need.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05