Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 20890recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20890)
Razvrstati po:
Ida M. Poslovni putnici Indonesia, 24. travnja 2015.
good location, poor service

location,price
6,7
i have problem with room service, they re not provided the towel at room and it take so long until they send the towel to the room while i am in rush.And no free wifi
Phu V. Poslovni putnici Vietnam, 23. travnja 2015.
This is very good hotel from here can get MRT.

MRT station, food, good hotel
8,7
I will be here next time
Claudia J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. travnja 2015.
room is small and some rooms smell awfull

right above mrt station, pretty lobby, cheap
6,7
Aside from having to change rooms for 3 times due to awfull smell (first room smell like chinese ointment, second room smell like cigar i cant even breath inside), my stay there were quite pleasant.
Praweechanok W. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 23. travnja 2015.
Good

Good
7,7
Nina D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. travnja 2015.
Has a strategic location

Hotel location,easy to find restaurant, easy to go anywhere
8
Wonderful
Samuel J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. travnja 2015.
3 day vacation

Location
6,7
Samuel J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. travnja 2015.
3 day vacation stay

location, the facade and the staff
6,7
Me and my family has a great time in Singapore. The hotel was ok to begin with. The triple room that i booked was ok but there was a leak in the bathroom that they did not fixed when I requested it. The staff was great but they promised to fixed the leak so not that great. The breakfast food was not so great. The one thing that I very much like from V hotel is the location. It is near a from the MRT station, convinient stores, fastfood and there is a mini mall in front of it. Location also is close to sentosa and other malls.
Meilina S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. travnja 2015.
The Hotel location is strategic, near MRT lavender

It is easy to find place to eat, near MRT station, The room is clean and big, there is a minimarket next to lobby hotel
6,7
- the bathroom is small - the shower can not switch into warm water, only hot and cool
Wen X. Solo putnici Malaysia, 21. travnja 2015.
Good

Clean, Convenient, Nice environment
8
Teh T. Parovi Malaysia, 20. travnja 2015.
love the location

easy access to anywhere
5,3
Fast check in and check out.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C05