ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 17848recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (17848)
Razvrstati po:
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 24. srpnja 2014.
Convenient but room is small and noise

Easy access to public transport, staff are helpful, big food stall on ground floor
6,7
The room is small but still ok. The bad things are actually the noise from other guests who ran outside of the room very early in the morning and press the door bell many times. The hotel is just outside of the MRT station, very convenient. Also easy to get a taxi at the hotel.
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. srpnja 2014.
Convenient but room is small and noise

Easy access to public transport, staff are helpful, big food stall on ground floor
6,7
The room is small but still ok. The bad things are actually the noise from other guests who ran outside of the room very early in the morning and press the door bell many times. The hotel is just outside of the MRT station, very convenient. Also easy to get a taxi at the hotel.
Mui S. Parovi Malaysia, 23. srpnja 2014.
Clean and Stategically located

Clean, Friendly staffs, Good Location
6
It was a really pleasant one. Will definitely choose to stay here again for my next trip to Singapore :)
Marko K. Solo putnici Indonesia, 23. srpnja 2014.
Location... Location... Location

Location... Location... Location
8,7
1. Less than 30 minutes from the airport by MRT 2. 1 minute walk from the Lavender train station Nuff Said...
Barry M. Parovi Australia, 23. srpnja 2014.
Below Average

Pool was OK
4,7
Not up to our expectations
Rianto W. Parovi Indonesia, 23. srpnja 2014.
near MRT and very comfort to go anywhere

near MRT
8
good and near MRT
Rio I. Grupe Indonesia, 22. srpnja 2014.
Boutique hotel near the city central

Nice,Clean and centrally located
6,3
Very nice and enjoyable
Jiayin F. Solo putnici China, 22. srpnja 2014.
good

view, comfortable, and service
10
good.
Yasuo K. Poslovni putnici Japan, 22. srpnja 2014.
reasnably priced, non-extra luxury

clean, hygene
7,3
This is my third visit to Singapore. Last time was in 2011. The hotel room price is much higher than before. I had to find a low priced hotel and I picked this one. I am not still sure about the reasonable price range of hotel rooms in Singapore. But the accomodations of the room was lower than my expectations from that price I paid. Only one single towel! No bath tub. No Internet connection. The bath room is humid. The laundries I left in bath room was wet even after a whole day. The soundproofness was bad. I could hear all fuss in the elebator hall. Having said all this, every day the room was perfectly cleaned, and the bed was done nicely.
Joppy H. Parovi Indonesia, 21. srpnja 2014.
Very like this hotel!

MRT location, foodcourt, modern
9,7
Very like this hotel for stay, location at lavender mrt, fast check in & check out, modern interior, easy access to airport (green line). Will stay again next time!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3B06