ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 20647recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20647)
Razvrstati po:
Veronica L. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2015.
Good location to stay

Good location, convenient traffic
8
Good location and convenient traffic
Fiona L. Parovi Malaysia, 28. ožujka 2015.
Hotel closest to MRT and city centre

Good location and friendly staffl
8,3
I enjoyed stay at this hotel as for me this is the closest hotel to the MRT station, the hotel staff are very friendly makes us feeling pleasant to be in that hotel. We are also feeling save all the time since the staff are doing their job very well. The room and wash room are not spacious but still comfortable. This hotel also closest to the food stall at the lower level and selling chinese food which is awesome, they are also have one shop selling halal food. Overall, this hotel is the best one if you plan your holiday to travel by MRT.
Bianca T. Solo putnici Hong Kong, 28. ožujka 2015.
not a bad choice

a not bad location with easy access to elsewhere by MRT and budget dining outlets & a fairmart.
7
okay in general
Clement L. Solo putnici Brunei Darussalam, 25. ožujka 2015.
Good location

location location location
8,7
pleasant stay. Good location and easy to grab a taxi
Trang K. Grupe Vietnam, 24. ožujka 2015.
Great Location!

Great location only.
6,7
Location is perfect! ( The hotel is above Lavender MRT station).Its near the foodcourt and Fair Price also! The staffs was not very warmly but polite and helpful. No free WiFi in the lobby ( SG$10 for 24hrs WiFi in the hotel room). The air con was terrible. The temp. was set to 28 degree but still too cold!!!
Inoke A. Poslovni putnici Singapore, 24. ožujka 2015.
value for your money

staff, location, view
9,3
Asno M. Parovi Indonesia, 23. ožujka 2015.
Great Location

Near MRT Station
5,3
Room too small
Eileen C. Parovi Singapore, 22. ožujka 2015.
Room was small

Convenient to town and nearby eateries are the only reasons i choose this hotel
6
Service was minimum and staff was not smiley at all. Requested for fork and knives to cut our cakes in the room but was rejected. Room was small with limited walking space.Pillowcase and bed linens does not feel very clean too.
Dennis L. Solo putnici Philippines, 22. ožujka 2015.
Convenience at its best

As this is my second time at this hotel, I could not consider another hotel that would be better than this in terms of location. MTR just below. Lots of food choices around.
7,3
My stay was pretty fair, the only reason I chose this was that it is just above the mtr. Everything's normal except the lack of remote control for tv. I asked the front desk about it, but it didn't come. One request none served. I didn't bother to follow up. Otherwise, everything's normal.
Md D. Poslovni putnici Bangladesh, 22. ožujka 2015.
yes i feel very good . nice hotel

ok. all over the very good
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C04