ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 20637recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20637)
Razvrstati po:
Clement L. Solo putnici Brunei Darussalam, 25. ožujka 2015.
Good location

location location location
8,7
pleasant stay. Good location and easy to grab a taxi
Inoke A. Poslovni putnici Singapore, 24. ožujka 2015.
value for your money

staff, location, view
9,3
Asno M. Parovi Indonesia, 23. ožujka 2015.
Great Location

Near MRT Station
5,3
Room too small
Sue K. Parovi United Kingdom, 22. ožujka 2015.
Location good for MRT

Location, cheap food around the corner, easy to get to from airport .
5,7
We stayed for one night on a flying visit to Singapore. The staff on check in were cold and unhelpful. We asked if we had booked breakfast. We were told 'no' She failed to inform us that it was available and how much it would be should we choose to book it. The hotel lacked atmosphere and character. The room was small but adequate as was the bathroom. Some toiletries were provided but no soap. Wifi was available at a cost! Even it seemed in the lobby! The only positive thing was the location. Easy to reach from the airport and directly above the MRT line. Very handy when returning late and tired. Would consider staying again but only if the price was right. More likely to try elsewhere.
Dennis L. Solo putnici Philippines, 22. ožujka 2015.
Convenience at its best

As this is my second time at this hotel, I could not consider another hotel that would be better than this in terms of location. MTR just below. Lots of food choices around.
7,3
My stay was pretty fair, the only reason I chose this was that it is just above the mtr. Everything's normal except the lack of remote control for tv. I asked the front desk about it, but it didn't come. One request none served. I didn't bother to follow up. Otherwise, everything's normal.
Md D. Poslovni putnici Bangladesh, 22. ožujka 2015.
yes i feel very good . nice hotel

ok. all over the very good
9
James B. Poslovni putnici United States of America, 22. ožujka 2015.
Grrreat

very close to MRT station, and Faiprice.
10
Grrrrrreat
Tan Y. Parovi Singapore, 22. ožujka 2015.
Value for money & good location for mrt

Value for money , great location for MRT and courtesy staff
6,3
Lovely
Eileen C. Parovi Singapore, 22. ožujka 2015.
Room was small

Convenient to town and nearby eateries are the only reasons i choose this hotel
6
Service was minimum and staff was not smiley at all. Requested for fork and knives to cut our cakes in the room but was rejected. Room was small with limited walking space.Pillowcase and bed linens does not feel very clean too.
Martha L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. ožujka 2015.
nice and good location

convenient, location, value for money
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B06