ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela
V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Okružje V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 18997recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (18997)
Razvrstati po:
Charles P. Parovi Malaysia, 22. listopada 2014.
Not bad

Friendly staff
8
Given a free upgrade
Che Y. Parovi Malaysia, 22. listopada 2014.
Good.

Near mrt station. Easy to get halal food
9
Good
John L. Parovi New Zealand, 21. listopada 2014.
VLavender

staff location and clean
5,3
Nice rooms clean but very small. Cost was a bit high, and internet cost $10 per day was very steep. Most motels/Hotels have free internet access. Staff ere nice and the location to the MRT station very good
Lastri K. Poslovni putnici Indonesia, 20. listopada 2014.
clean,good location,but room to small

clean,good staff,good location
6,3
good location
Thanaphon B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 20. listopada 2014.
Hotel with location on MRT

Hotel locate on Lavender MRT Station
8,7
Very best location you can go every where in S'pore with mrt and bus bcoz hotel locate on the station
Yin Y. Parovi Hong Kong, 19. listopada 2014.
Nice Location

Convenient, near MRT station
6,3
The only thing i think it is good is the location is really convenient,but the room is so small, and there is no hot water sometimes when i bathing.
Si K. Grupe Malaysia, 19. listopada 2014.
Good Location. Room AirCond not cooling.

Good Location. Room size acceptable. Clean
6
overall OK
Si K. Solo putnici Malaysia, 19. listopada 2014.
standard room. location is good

room is clean. MRT just 3mins walk. food stall just walking distance
6
overall a good boutique hotel
Efendy E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. listopada 2014.
value for money hotel at a great location

value for money, location, choices of room
6,7
Except for room cleanliness, everything is perfect. The staff responded to our needs quickly and adequately.
Theresia R. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. listopada 2014.
Small room but great location

Had triple room, best location, clean
7
I was here with my parents, my parents really love the location it just across Lavender station so they don't have to walk so far. 3D/2N is enough time to have experience with this hotel, the hotel staff didn't clean up my room and change my toiletries until i ask them for it, this really bad experience because all hotels have did it perfect all the time. The room is small even i choose triple room but it is cozy enough because it is difficult to search 3 beds in one room without extra bed. The beds was cozy and my parents didn't complain anything in this hotel the they love it overall.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - Rekreacijski sadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3B05