Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Kallang Broj soba: 888
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro
Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (21885)
Razvrstati po:
Sai K. Poslovni putnici Singapore, 30. kolovoza 2015.
Nothing more than avg.

Cleanliness of the room, Location , Food centers around the hotel
7
Regardless of any type customers, customer is customer. Asian/ European / Indian are customers. The way of few receptionists , bell uncles are treating customers differently. We can sense the tones of communication, behaviour of body language. Will stay again if I am particularly desperated for LOCATION only. But not for service.
Prijavi ovu recenziju
Nicolle L. Grupe Brunei Darussalam, 28. kolovoza 2015.
a very great place

Convenient, clean and friendly
8,7
Prijavi ovu recenziju
Nha T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 27. kolovoza 2015.
Good place to stay

Good
8,7
Rat thuan Tien , tot
Prijavi ovu recenziju
Sanan S. Poslovni putnici Thailand, 26. kolovoza 2015.
room is very small

small small small
6
nothing to say much, i'm not impressed
Prijavi ovu recenziju
Jareonpong V. Obitelji sa malom djecom Laos, 26. kolovoza 2015.
Good location

Location to MRT
6,3
Location
Prijavi ovu recenziju
Jarinya L. Obitelji sa malom djecom Thailand, 24. kolovoza 2015.
Good service and good staff

MRT , Food , Security
10
The hotel near MRT you can go every where so easy and height security.
Prijavi ovu recenziju
Jarinya L. Obitelji sa malom djecom Thailand, 24. kolovoza 2015.
Good service and good staff.

MRT , Food , Security
10
The hotel near MRT.
Prijavi ovu recenziju
Supunnee T. Grupe Thailand, 24. kolovoza 2015.
Nice location, clean but small toilet

Connect with MRT, close to city and on airport line
7,7
We got high floor with th view, the location is very nice. And i got free wifi for one device.
Prijavi ovu recenziju
Andra P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. kolovoza 2015.
Perfect location, average room

Location, location, location
7
Prijavi ovu recenziju
Teo S. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2015.
A bit disappointment

Location, hotel condition, convience
7
My disappointment is that the hotel do not have parking place for guest to park their vehicle. we had to pay extra and expensive charges for the 2 night stay.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05