ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Gostinjska soba V Hotel Lavender Singapur - Restoran
V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Sadržaji V Hotel Lavender Singapur - Restoran V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Kupaonica V Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotela V Hotel Lavender Singapur - Posao Centar V Hotel Lavender Singapur - Recepcija V Hotel Lavender Singapur - Predvorje V Hotel Lavender Singapur - Predvorje
Područje Lavender / Kallang Broj soba: 888

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 20895recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20895)
Razvrstati po:
Imelda L. Parovi Philippines, 26. travnja 2015.
Great stay

Location, cleanliness and helpful staff
9,3
Staff were helped us with our luggage the moment we arrived and left the hotel. Room is very clean, beds are comfortable and basic needs were provided. There's pool, gym and cafe on level 4. Overall satisfied and would recommend.
Gregory Y. Parovi Canada, 25. travnja 2015.
convenient and budget but dont expect much

location, cheap for sgp standards, food court grnd floor
4,7
Basic. Got fooled by the pictures and reviews. Id only recommend based on location and price. Dont expect anything else
Linda S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 25. travnja 2015.
Very strategic area

Near mrt, clean room and nice staff
8,3
Love it
Jong Y. Parovi Malaysia, 24. travnja 2015.
Clean n comfort for the location

Near mrt station,
8,7
Ida M. Poslovni putnici Indonesia, 24. travnja 2015.
good location, poor service

location,price
6,7
i have problem with room service, they re not provided the towel at room and it take so long until they send the towel to the room while i am in rush.And no free wifi
Phu V. Poslovni putnici Vietnam, 23. travnja 2015.
This is very good hotel from here can get MRT.

MRT station, food, good hotel
8,7
I will be here next time
Claudia J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. travnja 2015.
room is small and some rooms smell awfull

right above mrt station, pretty lobby, cheap
6,7
Aside from having to change rooms for 3 times due to awfull smell (first room smell like chinese ointment, second room smell like cigar i cant even breath inside), my stay there were quite pleasant.
Praweechanok W. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 23. travnja 2015.
Good

Good
7,7
Jennifer F. Parovi United Kingdom, 23. travnja 2015.
A stop off in Singapore

The location was amazing, just above the MRT and surrounded by different food options. The pool was nice to cool down in. The room was small but clean and well equipt.
8,3
We paid for breakfast but I wouldn't bother next time there was lots of choice but It was cold and not quite to our taste, there are also lots of other places you can buy breakfast from just outside the hotel. The location was brilliant and we got a three day tourist pass for the MRT at the tourist office, it was really cheep at $20 each. The pool area was really nice, and a swim in the evening was good to cool down.
Nurhasanah I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. travnja 2015.
Good hotel with convenient location

location, cleanliness, rate OK
6,7
I have stayed at this hotel at least 4 times, most of the times the reasons were location and the rate which is quite okay although I think it is still a bit too expensive.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - SadržajiV Hotel Lavender Singapur - RestoranV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - KupaonicaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Posao CentarV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - RecepcijaV Hotel Lavender Singapur - PredvorjeV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - BazenV Hotel Lavender Singapur - Gostinjska sobaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Eksterijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - OkružjeV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotelaV Hotel Lavender Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C08