Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V.I.P. Suite Hotel

1847 K & K Bldg.,Evangelista St.,Pio del Pilar, Makati, Manila, Filipini 1230 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V.I.P. Suite Hotel Manila - Interijer hotela V.I.P. Suite Hotel Manila - Recepcija V.I.P. Suite Hotel Manila - Predvorje V.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centar V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centar V.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centar V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centar V.I.P. Suite Hotel Manila - Trgovine V.I.P. Suite Hotel Manila - Apartman V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Predvorje V.I.P. Suite Hotel Manila - Trgovine V.I.P. Suite Hotel Manila - Kafić
V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Trgovine V.I.P. Suite Hotel Manila - Trgovine V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska soba V.I.P. Suite Hotel Manila - Kafić V.I.P. Suite Hotel Manila - Kafić V.I.P. Suite Hotel Manila - Kafić V.I.P. Suite Hotel Manila - Interijer hotela V.I.P. Suite Hotel Manila - Kupaonica
Područje Makati Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 314recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (314)
Razvrstati po:
Jesson O. Parovi Philippines, 30. srpnja 2015.
Nice and clean.

Cleanliness.and price
8,7
Prijavi ovu recenziju
Leahflor A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 30. lipnja 2015.
Satisfied

First,good customer service.second,very clean.third,very convenient place
9
Our stay,I can say I will love to go back at this hotel coz aside for having a good customer service including the security guard we felt so safe and the price is good.
Prijavi ovu recenziju
Maria E. Parovi Philippines, 24. lipnja 2015.
Great & quiete place

Food & location
8,3
Bathroim towel rack is broken but overall my stay is great
Prijavi ovu recenziju
Marivic B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 28. ožujka 2015.
Overnight stay in Manila

Staff, Cleanliness, Spa.
9,3
Overall very good, enjoyable stay, will be using as our regular hotel when staying in Manila. Thanks to all the staff
Prijavi ovu recenziju
Mohammed A. Solo putnici Saudi Arabia, 24. ožujka 2015.
vip suites

restaurant, spa, room
6
all great especially spa is best only problem is room has no windows make wifi signal low as well as phone sim card network coverage
Prijavi ovu recenziju
Carlton S. Poslovni putnici United States of America, 12. ožujka 2015.
Nice and clean hotel

I liked the clean room with free wi fi , the location and nice staff .
7,7
Ive stayed here at this hotel before and I like the location and rooms . The hotel is located in a local area but can walk to Makati area and close to the airport by taxi . There is a spa massage shop on the 1rst floor and a Mini mart next to the hotel for your convenience . The standard rooms have no window but its clean and quiet . The staff is also nice and pleasant .
Prijavi ovu recenziju
Narissa C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. ožujka 2015.
A Hotel with a Spa

Location, Spa and Hotel's Interior Design
8
I love that there is a spa downstairs where you can relax. Accommodating staff.
Prijavi ovu recenziju
Michel P. Poslovni putnici France, 12. veljače 2015.
no food available anywhere nearby after 8pm.

not much...
4,7
Coffee shop closes at 8pm. Arrived at 10 min before 8pm but wasnt told so. Was after travelling long haul... starved. Was told i had to get a taxi to get near a restaurant. Wifi not working most of the time. I certainly will not stay there again. Terrible location.
Prijavi ovu recenziju
Carlton S. Poslovni putnici United States of America, 7. veljače 2015.
Nice and clean hotel

I liked the rooms which were clean and spacious , the staff provided excellent service and were friendly . Also , the location is convenient .
7,7
The hotel rooms are clean , spacious and quiet with free wi fi . Staff is nice and pleasant and very accommodating .There is a massage spa located on the 1rst floor and a Mini mart next door for convenience .Its about a 15 min walk to Waltermart in the Makati area and a little longer to the Greenbelt shopping center . Also, by taxi its about a 15 - 20 min ride to terminal 3 .
Prijavi ovu recenziju
Guillaume P. Solo putnici Australia, 31. siječnja 2015.
Hotel Ok but location poor

Cleanliness
6,7
The hotel is quite good, clean and classy. But the street it is in is on the outskirt of Makati.. Mostly a tyre and auto part street! It takes about 15 mins walk to go to the Greenbelt shopping centre. My room didn't have a window.. I liked the convenience of the 24h Ministop store next to the hotel entrance .
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V.I.P. Suite Hotel ManilaV.I.P. Suite Hotel Manila - Interijer hotelaV.I.P. Suite Hotel Manila - RecepcijaV.I.P. Suite Hotel Manila - PredvorjeV.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centarV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centarV.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centarV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - Spa centarV.I.P. Suite Hotel Manila - TrgovineV.I.P. Suite Hotel Manila - ApartmanV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - PredvorjeV.I.P. Suite Hotel Manila - TrgovineV.I.P. Suite Hotel Manila - KafićV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - TrgovineV.I.P. Suite Hotel Manila - TrgovineV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - KafićV.I.P. Suite Hotel Manila - KafićV.I.P. Suite Hotel Manila - KafićV.I.P. Suite Hotel Manila - Interijer hotelaV.I.P. Suite Hotel Manila - KupaonicaV.I.P. Suite Hotel Manila - SadržajiV.I.P. Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaV.I.P. Suite Hotel Manila - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06