Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepcija V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Wanchai Broj soba: 79
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1231recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1231)
Razvrstati po:
Lorraine T. Solo putnici Singapore, 18. kolovoza 2015.
Great

Location, clean and friendly staff
10
i will definitely recommend this hotel to my friends . Value for money
Prijavi ovu recenziju
Wai Y. Parovi Malaysia, 16. kolovoza 2015.
nice room

nice big room and clean for its price in HK wanchai
7,7
excellent
Prijavi ovu recenziju
Shin Y. Poslovni putnici Singapore, 15. kolovoza 2015.
Great Hotel

Value for money, great location, spacious room
9
Only 10 minutes walk to Convention Centre. It was very convenient for me as I went to the centre everyday. The room was comfortable and very spacious. The staff was helpful. Everything was great. The only minor problem was the lift. There were only 2 lifts in the hotel and one was not working during my stay!
Prijavi ovu recenziju
Ben M. Poslovni putnici United States of America, 11. kolovoza 2015.
Stylish, small room - and got a cheap upgrade

Location, furnishings, service
9,3
My stay was excellent. The staff was responsive and friendly, the room was beautiful and comfortable, and the entire hotel was stylish. The only issue was that one elevator was down, but that one hiccup did nothing to affect my opinion of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jihong H. Obitelji sa odraslom djecom China, 10. kolovoza 2015.
Clean location

Service clean
8,3
The one of lifts is out of order,but with convenient location near from causebay.
Prijavi ovu recenziju
Setiadi S. Parovi Indonesia, 9. kolovoza 2015.
Great afforadable design hotel

The design, the room, the value
8,3
The hotel is conveniently located around happening wanchai area. Interestingly designed with good value for money. The room was big compare to hong kong standard. The staff was generous to give upgrade. It definitely meets the 4 star standard or better.
Prijavi ovu recenziju
Tse Y. Solo putnici Hong Kong, 6. kolovoza 2015.
Great location and tastefully furnished

Great location, nice design
7,3
The hotel/service apartment is nicely designed and decorated. The rooms are basic but tastefully furnished. The location is 2 streets away from Causeway Bay MTR which makes it easy to move around. The area has lots of dining locations which makes it a nice place to stay in.
Prijavi ovu recenziju
Molly T. Solo putnici Australia, 1. kolovoza 2015.
Would not recommend to anyone

Good location
3
The rooms are really small and uncomfortable there are no facilities in the hotel, apart from the cleaning staff the general hotel staff are lazy and unhelpful. There is only one lift working so everything (including service technicians and cleaning people) have to go through the one lift - I waited up to 20 minutes once and not once did the staff attempt to address the excessive wait time while I was in the lobby. I would never ever stay here again and wouldn't suggest anyone else to Stay here either. You can find much, much, better hotels for a similar pricr
Prijavi ovu recenziju
Shen C. Poslovni putnici Taiwan, 1. kolovoza 2015.
cute place

food night club shopping
8
Prijavi ovu recenziju
Kenneth W. Solo putnici United Kingdom, 31. srpnja 2015.
Surprisingly nice hotel.

Location, smoke free, spacious
9
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Wanchai 2 Hotel Hong KongV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - RecepcijaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01