ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Kupaonica V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Ulaz V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepcija
Područje Wanchai Broj soba: 79
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1117recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1117)
Razvrstati po:
Bruce E. Parovi Australia, 15. travnja 2015.
Old Travellers

Cleanliness, Comfort and Obliging Staff
9
We enjoyed our stay, found the hotel compact but very comfortable and clean. The staff understood any request we had and were very helpful at all times. We consider it good value and could recommend.
Samon S. Poslovni putnici Thailand, 15. travnja 2015.
Good location, New hotel nice room

Location, New hotel condition, Comfortable
8,3
It was just a night in Hongkong, we were attending the fair in the area so we choose this hotel, because of the location and price is not too high consider the hotel's condition and location in Hongkong. Overall good.
Bhogilal H. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 5. travnja 2015.
Good Value

Very friendly and helpful staff, good location
8,7
Generally the stay was quite pleasant with very helpful staff.
Chua K. Parovi Singapore, 29. ožujka 2015.
City Hotel

convenient , comfort , value for money
7,7
Teh hotel is at the corner of the main street , it is very convenient for traveling out either by Bus , Tram or MRT. small eating house with good food , breakfast as well as good restaurant are opposite the hotel.
Che T. Solo putnici Hong Kong, 25. ožujka 2015.
Great location

location
6,7
room smell, from the air conditioning, changed room but not improving at all. and the sound proofing was bad, always heard next door showering at mid night
Mei L. Poslovni putnici Malaysia, 25. ožujka 2015.
The Smell in the Room

Location, the compactness of the room
5,7
The overall experience were ok, the ambience was good with a self help mini bar from 5-8pm daily. The only thing is that the room that i stay were 'smelly', not sure if it comes from the in-room furniture or the humidity and dampness cause the smell. I have checked with friend who were staying two room from me, she has the same experience too and that is why i did not request for a change of room. The dampness smell were quite bad, and it would be good if the hotel could look into it as this is overall a good hotel with good location to stay in HK.
Virginia R. Poslovni putnici Australia, 13. ožujka 2015.
My New Home in Hong Kong

Great location, friendly staff, the view from the room
10
I loved it. I will definitely return, comfortable bed , good size room, convenient location, the most helpful staff ! Nothing was too hard for them. I highly recommend this hotel.
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 12. ožujka 2015.
Convenient location

Good location, clean, friendly staff
8,3
Jong P. Poslovni putnici United States of America, 9. ožujka 2015.
Director

Clean,Location & good Services
10
Denny L. Parovi Canada, 4. ožujka 2015.
Good valve

Room size, location and service
8,3
We were staying in a deluxe room so the size can be considered to be large for a HK hotel. The in room washer/dryer is definitely a plus.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - KupaonicaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - UlazV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3B02