ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Kupaonica V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Ulaz V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepcija
Područje Wanchai Broj soba: 79
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1105recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1105)
Razvrstati po:
Virginia R. Poslovni putnici Australia, 13. ožujka 2015.
My New Home in Hong Kong

Great location, friendly staff, the view from the room
10
I loved it. I will definitely return, comfortable bed , good size room, convenient location, the most helpful staff ! Nothing was too hard for them. I highly recommend this hotel.
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 12. ožujka 2015.
Convenient location

Good location, clean, friendly staff
8,3
Jong P. Poslovni putnici United States of America, 9. ožujka 2015.
Director

Clean,Location & good Services
10
Denny L. Parovi Canada, 4. ožujka 2015.
Good valve

Room size, location and service
8,3
We were staying in a deluxe room so the size can be considered to be large for a HK hotel. The in room washer/dryer is definitely a plus.
Mak L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 28. veljače 2015.
So far so good.

Room
8
Kelly Z. Parovi China, 24. veljače 2015.
N/a

Decoration, friendly staff and v new
8,7
Loh W. Grupe Singapore, 15. veljače 2015.
Revisiting

Near to MRT, lot of eatery and shops
7
The house keeping was not as good but still acceptable. They given a smaller room than my previous stay.
Li-Chun C. Solo putnici Taiwan, 14. veljače 2015.
great

location, service, clean
9,7
good location and friendly staff
Yuen S. Parovi Hong Kong, 13. veljače 2015.
Modern Hotel

Friendly staffs, Good Location, Good Room Size
7,7
Stayed there 2 nights and got upgraded to a bigger room. Great! Staff are polite and helpful. Good location, less than 5mins to the nearest MTR station.
Catherine C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 9. veljače 2015.
poor housekeeping
5,3
we were return customers and upon check in, we were asked to pay to upgrade to a suite. the suite was nice but the housekeeping in the room was very poor. the amenities were not refilled and a bin was not cleared. upon check out we feedbacked to the front desk only to receive no apology and excuses. in my opinion not worth the upgrade and amount we spent.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - KupaonicaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - UlazV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3B07