ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Kupaonica V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Ulaz V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotela V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepcija
Područje Wanchai Broj soba: 79
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 974recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (974)
Razvrstati po:
Wang S. Poslovni putnici Taiwan, 23. listopada 2014.
Nice

Nice & Location
6
Min Y. Parovi Taiwan, 12. listopada 2014.
It's was okay~

Location(less than 10 mins of walking to the MTR station) lots snacks around
6
V 2 Hotel Wanchai wasn't what I was expected...couldn't check in before 3pm(I know they don't have to...well there were another group of ppl waiting at their lobby as well) ,instead they asked me to pay 1500 more to get bigger room, so I don't need to wait...then we decided to check-in our luggages first , and come back after 3pm. Their front desk told me to wait for few mins, checked any rooms available for us now....17F, the room was not ready yet with door opened + hotel faulty who was talking on the phone & cleaning at the same time(now I realized why it took us sooo long to get check-in) we left our luggages and left。 one more thing to say, the bed was double bed not queen size when I asked the front desk....
Cherry K. Solo putnici South Korea, 8. listopada 2014.
good views, experience locals, well-equipped ameni

good views, experience locals, well-equipped amenities,
8
good views, experience locals, well-equipped amenities,
Mun W. Poslovni putnici Malaysia, 8. listopada 2014.
Modern & Peaceful Hotel

Location, Design & Facility
7
Generally, we are quite happy with this hotel as I have stayed here previously. For each floor is has only 3 rooms, so it is very peaceful as the traffic at the corridor is low. We have a little comments on the cleanliness in the room, the wall shelves near to wash basin and study table was dusty and not being wipe daily, we found dust collected on the shelves, hope the house keeping staff can improve their work.
Lawrence A. Parovi Philippines, 3. listopada 2014.
Very good location nice staff

Polite staff, location, room size
8,7
Very goo
Viboonroong P. Poslovni putnici Thailand, 2. listopada 2014.
Convenient location in Wanchai and near Financial

Great Location; Staff Service and Cleanliness
9,7
Convenient location in Wanchai and near Financial and Shopping areas; very helpful and friendly staff with clean room and facilities but could do much better with Fitness Centre, still not available at this location.
Deborah H. Solo putnici Australia, 30. rujna 2014.
Very good hotel in convenient location

location, price, free soft drinks from my minibar
7
Had a very good stay at this hotel. Staff were friendly although I noticed a distinct lack of females at reception. The rooms are a good size although the linens are not as refined as 5 star hotels. The room layout is also good. Love the rain shower. The sinks being outside the bathroom are clever. Had lots of problems with the room key not working. I would suggest their reception staff computer screens be placed at angles as the first thing you see on entry is the back of the screens and the tops of their heads and they don't see you coming until you are in front of them. Not a very nice greeting!
Ng J. Parovi Malaysia, 29. rujna 2014.
GOOD LOCATION

LOCATION, WIFI, TRANSPORTATION
10
VERY GOOD CUSTOMER SERVICE!
Viboonroong P. Poslovni putnici Thailand, 29. rujna 2014.
Review

location; room and value
8,7
Excellent
Fiona N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. rujna 2014.
Nice and neat hotel

Clean, new and comfortable
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - KupaonicaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - UlazV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3C05