ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

V Wanchai Hotel

180 Jaffe Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : 180 Jaffe Road
V Wanchai Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela V Wanchai Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
V Wanchai Hotel Hong Kong - Kupaonica V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Predvorje V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba V Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 25
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 312recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (312)
Razvrstati po:
Wannaporn S. Poslovni putnici Thailand, 25. listopada 2014.
Goood

Very good
8
Hui L. Parovi Singapore, 11. listopada 2014.
Decent hotel

Complimentary mini bar, space and friendly staff
5,7
The overall experience is pleasant. The only complaint is that the hotel did not provide any hooks or racking for changing in the bathroom.
Frank O. Parovi Germany, 29. rujna 2014.
Good value for money

spacious room, good location, clean, fast internet
8,7
Very good service: aircon didn't work the second day, the management changed the room for us immediately. Location is good, near MTR and a few restaurants.
Lap H. Solo putnici United Kingdom, 28. rujna 2014.
Excellent service

Excellent service
8,7
Laurent R. Poslovni putnici Switzerland, 9. rujna 2014.
V hotel great

Quiet, centralysed, big big room in HK
9
My stay was very very good as the room offered was huge... the design of the room is also is very appreciated for an HK hotel. Obviously we need to like boutique hotel with limited services which is fine for me.
Kin H. Parovi Hong Kong, 30. kolovoza 2014.
feel like home

Great location, home-like place, with a bathtub
8,3
Norbert E. Poslovni putnici Germany, 24. kolovoza 2014.
Business Trip to Hong KOng

Location, room size, location
6
Well, unfortunately, I must say that my over all impression is that the room needs a make over and the room was not well cleaned or even dirty. Th concept of the hotel was good when all was new and fresh, I assume.
Lee K. Parovi Singapore, 5. kolovoza 2014.
V Wan Chai review

Clean, big room and good location
8
I had enjoyed my stay in this hotel because of the great service provided by the staff of this hotel. This hotel had good location and it is just about 5 mins walk from the MTR. Their room is big and clean. Their staff are friendly and helpful.
Vinka P. Parovi Croatia, 4. kolovoza 2014.
Modern hotel, spacious rooms

Location, price and staff
8,7
I enjoyed staying at the hotel as the room is big size and modern. The bed was very comfortable and the room was quiet. There are HSBC and Hang Seng banks in proximity. The staff was friendly and helpful. The hotel is furnished in a modern style. Its very clean. The wifi is provided at no charge and it works in the rooms and the lobby. The bathroom is big and provides tub and shower.
Vinka P. Parovi Croatia, 3. kolovoza 2014.
Good location, modern and spacious rooms

Location, room size and price
8,7
I am satisfied with the stay at V Wanchai. The staff is very polite and helpful. The room is clean and spacious. The hotel is very clean and modern. The location is great and the hotel is close to many restaurants(Coyote, Dog House, Amigo,Khazana etc.) and cafe(Patisserie, Kafema and Coffee Academics all on Johnston Rd.).The price per night is fair given the loction of the hotel and room size. The room is equipped with basic utensils and microwave for a quick snack.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

V Wanchai Hotel Hong KongV Wanchai Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaV Wanchai Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - KupaonicaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - PredvorjeV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaV Wanchai Hotel Hong Kong - UlazV Wanchai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07