ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Valleyfront Hotel

Happy Valley Rd., Cor. V. Rama Ave.,, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Valleyfront Hotel Cebu - Ulaz Valleyfront Hotel Cebu - Interijer hotela Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Soba za sastanke Valleyfront Hotel Cebu - Recepcija Valleyfront Hotel Cebu - Recepcija Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje
Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 129

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 214recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (214)
Razvrstati po:
Koichi K. Grupe Japan, 15. lipnja 2014.
cheap

low cost / quick check-in /-out / taxi reserved
6
Jack M. Grupe United States of America, 6. lipnja 2014.
Convenient, good value, good food

Price, service, food
8
I had a pleasant stay. I arrived on foot from the South Bus Terminal during daylight hours but would not advise walking along V. Rama after dark.
Junalyn B. Grupe Philippines, 22. svibnja 2014.
Good for backpackers/travellers

Quite place, great staff but poor amenities
3
The hotel was nice because its not far from the city but the room is horrible its to small for us and the bathroom as well. Its like you are in a small match box. Aside from this its a good choice of money for travelers like us coz we only stay in the hotel at night time and during day time is a bit busy.
Anna M. Grupe Philippines, 22. svibnja 2014.
the WORST hotel ever!!!!!

Nothing .... Staff are the worst of all...
10
Worst worst worst worst!!!!! Words are not enought, the entrance for the motel and hotel are the same!! Imagine i have my six year old w/ me!!!! Tsk tsk tsk
Ma. H. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. travnja 2014.
budget hotel but not for families

budget hotel, free wi-fi, easy access to transportation
5,7
Gerald D. Parovi Canada, 10. veljače 2014.
Noisy, uncomfortable beds and pillows.

Staff, cheap rates and location
4,7
I won't go back and would not recommend it to others.
Joserom B. Solo putnici Philippines, 28. siječnja 2014.
cool, silent, but not accessible to transportation

clean, silent, cheap
5
not so good, bacause of its location far from transportation
Wilfredo T. Solo putnici Canada, 20. siječnja 2014.
Motel type rooms with no windows!

Fast and reliable internet. Excellent TV channel selection. Good service.
7
Quiet stay with not much things to do. Area is far away from downtown. Enjoyed the TV and internet.
Justin D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. siječnja 2014.
Nice and affordable hotel.

Affordable, Nice and Accessible
7,7
Friendly staff but when I requested for make-up room because we've been out the whole day they did not make-up our room
Peck H. Parovi Malaysia, 7. siječnja 2014.
Valleyfront is quiet but no so good in housekeepin

lobby service.security gurad 24 hours.close to city
5,7
Stay there is ok.but no provided rooms housekeeping event hang for cleaning signage...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Valleyfront Hotel CebuValleyfront Hotel Cebu - UlazValleyfront Hotel Cebu - Interijer hotelaValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - Soba za sastankeValleyfront Hotel Cebu - RecepcijaValleyfront Hotel Cebu - RecepcijaValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C08