Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Valleyfront Hotel

Happy Valley Rd., Cor. V. Rama Ave.,, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Valleyfront Hotel Cebu - Ulaz Valleyfront Hotel Cebu - Interijer hotela Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Predvorje Valleyfront Hotel Cebu - Soba za sastanke Valleyfront Hotel Cebu - Recepcija Valleyfront Hotel Cebu - Recepcija Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje
Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Okružje Valleyfront Hotel Cebu - Restoran
Mjesto: Grad Cebu Broj soba: 129

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 206recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (206)
Gerald D. Parovi Canada, 10. veljače 2014.
Noisy, uncomfortable beds and pillows.

Staff, cheap rates and location
4,7
I won't go back and would not recommend it to others.
Joserom B. Solo putnici Philippines, 28. siječnja 2014.
cool, silent, but not accessible to transportation

clean, silent, cheap
5
not so good, bacause of its location far from transportation
Wilfredo T. Solo putnici Canada, 20. siječnja 2014.
Motel type rooms with no windows!

Fast and reliable internet. Excellent TV channel selection. Good service.
7
Quiet stay with not much things to do. Area is far away from downtown. Enjoyed the TV and internet.
Justin D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. siječnja 2014.
Nice and affordable hotel.

Affordable, Nice and Accessible
7,7
Friendly staff but when I requested for make-up room because we've been out the whole day they did not make-up our room
Peck H. Parovi Malaysia, 7. siječnja 2014.
Valleyfront is quiet but no so good in housekeepin

lobby service.security gurad 24 hours.close to city
5,7
Stay there is ok.but no provided rooms housekeeping event hang for cleaning signage...
John K. Parovi Australia, 3. siječnja 2014.
Basic basic basic

price, free wifi, and fridge
6,3
Room smelt musky and drab, staff where ok we checked in quit late went to have a shower No hot water maintenance apologized said tanks on roof have run out of hot water hotel was full so cool shower was what we had. Would I stay there again NO !!
Jongman J. Solo putnici South Korea, 30. prosinca 2013.
resonable

price, location, kimdness
7,7
The man conduct room when I check in the hotel. Even if bathroom is quite small, the hotel is reasonable. You can go to FUENTE circle on your feet.
Ador H. Solo putnici Philippines, 3. prosinca 2013.
Motel/Hotel was okay

comfortable room, comfortable bed, friendly staff
6
The room was relative okay but the downside of it was the idea of the hotel being a partly motel.
Bo N. Solo putnici Finland, 17. studenog 2013.
Good and Relaxing

Centrally located, easy access to public transport, nice service.
8,3
Very nice stuff and very clean room.Good hotel service friendly staff,very good food. Nice view, and easy access to public transport.
Lyka A. Grupe Philippines, 1. studenog 2013.
this is a motel/hotel

price, location
4
ok for budget hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Valleyfront Hotel CebuValleyfront Hotel Cebu - UlazValleyfront Hotel Cebu - Interijer hotelaValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - PredvorjeValleyfront Hotel Cebu - Soba za sastankeValleyfront Hotel Cebu - RecepcijaValleyfront Hotel Cebu - RecepcijaValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - OkružjeValleyfront Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A05