ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Vanilla Sky Resort

Kalipayan Road, Alona plaža - otok Panglao, Bohol, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Vanilla Sky Resort Bohol - Bazen Vanilla Sky Resort Bohol - Interijer hotela Vanilla Sky Resort Bohol - Bazen Vanilla Sky Resort Bohol - Bazen Vanilla Sky Resort Bohol - Bazen Vanilla Sky Resort Bohol - Bazen Vanilla Sky Resort Bohol - Igralište Vanilla Sky Resort Bohol - Restoran Vanilla Sky Resort Bohol - Restoran Vanilla Sky Resort Bohol - Restoran Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba
Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska soba
Područje Alona plaža - otok Panglao Broj soba: 11
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 103recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (103)
Razvrstati po:
Jun W. Grupe Singapore, 23. rujna 2014.
Great Service, Good Rooms, Value for Money

Great Service, Good Rooms, Value for Money
7,7
Eric W. Parovi United States of America, 31. srpnja 2014.
Good stay

I always like a hotel that has a split air conditioner. Not so noisy to have compressor outside. Booked ferry tickets for return trip and taxi too.
7,7
Good stay. I would return.
Lucy M. Parovi United Kingdom, 20. srpnja 2014.
Very clean hotel, away from the beach

Cleanliness, room size and bathroom
6,3
A functional hotel with nice clean rooms but not much else. The pool is small and restaurant did not look appealing. It is set away from the main beach (about 15 minute walk) and not close to much else.
Atsushi O. Parovi Japan, 29. lipnja 2014.
So bad
3,3
Nothing
Haruna S. Parovi Japan, 21. lipnja 2014.
nice and clean room, kind staff

Quick response on e,mail Tour arrangementClean room
8
The room is clean, Kind staff, Nice restrant. Not too big hotel but the room is wide Pool. Not so near by the Alona beach ( it take 5,10 minutes on foot) The air conditioner doesn't work well soon ( it takes a long time to cold the room)
Alexis M. Parovi Philippines, 3. lipnja 2014.
nothing special

cheap, good staff, average room
6
Ronald T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 25. svibnja 2014.
relaxing and comfortable stay

good pool, decent food, fair price
8
not right on beach, but pretty close, about 5-10 walk to first beach, then another 5 minutes to Alona Beach(resto/bars). Pretty much need to take trike or taxi if going anywhere else. Hotel has good deal for family/kids (special rooms/bedding).
Tung S. Solo putnici Hong Kong, 5. svibnja 2014.
good stay in Bohol. good weather, good beach.

close to the alona beach ; friendly staff ; good and economy resort.
7,7
just walking distance to alona beach but is not safe for girls only especially at night. hotel boat trip is cheaper than those people offer at the beach as they will cheat tourist!!! even have wifi, but not stable enough. just good at reception area; I hate using salt water , and i think the hotel have to improve the bathroom as not enough water.
Raymund B. Parovi Philippines, 20. travnja 2014.
Relaxing and Peaceful Resort

Clean Room, Nice Ambience (Nature and Eco-Friendly) and Friend Staffs
6,3
We had a nice overnight stay on the resort. Food was great for breakfast, environment was clean. Only the water from the shower has low pressure.
Diane D. Parovi Canada, 28. veljače 2014.
Wonderfull staff and owner. Great service.

Clean, affordable and super great service
8,7
We liked so much we decided to extend our stay. Chef in kitchen makes wonders even if it is small place with only 12 rooms.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Vanilla Sky Resort BoholVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - Interijer hotelaVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - IgrališteVanilla Sky Resort Bohol - RestoranVanilla Sky Resort Bohol - RestoranVanilla Sky Resort Bohol - RestoranVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - PogledVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - PogledVanilla Sky Resort Bohol - PogledVanilla Sky Resort Bohol - PogledVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - SadržajiVanilla Sky Resort Bohol - PogledVanilla Sky Resort Bohol - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Bohol - RestoranVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Bohol - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Bohol - BazenVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Bohol - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A04