Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Vanilla Sky Resort

Kalipayan Road, Danao, Panglao Island, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Vanilla Sky Resort Panglao Island - Bazen Vanilla Sky Resort Panglao Island - Interijer hotela Vanilla Sky Resort Panglao Island - Bazen Vanilla Sky Resort Panglao Island - Bazen Vanilla Sky Resort Panglao Island - Bazen Vanilla Sky Resort Panglao Island - Bazen Vanilla Sky Resort Panglao Island - Igralište Vanilla Sky Resort Panglao Island - Restoran Vanilla Sky Resort Panglao Island - Restoran Vanilla Sky Resort Panglao Island - Restoran Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba
Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska soba
Područje Danao Broj soba: 11
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 130recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (130)
Razvrstati po:
Christine S. Parovi Philippines, 25. srpnja 2015.
Quiet and Relaxing

Food, cleanliness, ambiance
8,7
The food was great! You should try their buffalo mozzarella cheese. The Italian owner as well as his staff were very accommodating. The rooms were cleaned everyday. Downside was salt water came out of the shower and the faucet. But I guess that is the case for most of the resorts in the area. If you want a peaceful vacation, this place is for you. But if you like to party and experience the buzz at the beach, you will have to walk for about 5-10 minutes or take a tricycle.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
Summer in Vanilla Sky

The room is good,clean and spacious
4,7
It was okay. We arrived and were offered welcome drinks ( Citrus juice) in a glass of different sorts ( I do not even use those glass at home). The staff were not very welcoming. There were 2 ladies in charge of the front desk, one was not too happy to have guests arriving.The room was good, very spacious, more than enough for a family of 6.There is nothing to see here, the pool was not inviting and looked dirty. My kids do not even want to take a dip on it.
Prijavi ovu recenziju
Mattias A. Parovi Sweden, 19. ožujka 2015.
Good location for the price

Staff location cheap
9
Easy 5 min walk to alona beach. Only ate breakfast and that was good. Staff very friendly.
Prijavi ovu recenziju
Ziyi Z. Grupe China, 5. ožujka 2015.
Nice place but poor staff

Circumstances, attendance, quite
7,3
Nice room and yard.
Prijavi ovu recenziju
Daniel T. Solo putnici Italy, 18. veljače 2015.
Very nice place

Quiet but not far from bars and restaurants. Friendly staff and very good food. Good value for money
9
Had a very good time there!
Prijavi ovu recenziju
Bodon P. Grupe Hungary, 16. siječnja 2015.
very good hotel

clean spacious rooms, pool, staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Van C. Parovi Australia, 11. prosinca 2014.
very cheap hotel

price, food from hotel, service
7
Very cheap hotel although location far from alona beach.
Prijavi ovu recenziju
Kyle K. Parovi United States of America, 25. studenog 2014.
Nice stay

Quiet street, friendly staff, clean room
8,3
Prijavi ovu recenziju
Jun W. Grupe Singapore, 23. rujna 2014.
Great Service, Good Rooms, Value for Money

Great Service, Good Rooms, Value for Money
7,7
Prijavi ovu recenziju
Eric W. Parovi United States of America, 31. srpnja 2014.
Good stay

I always like a hotel that has a split air conditioner. Not so noisy to have compressor outside. Booked ferry tickets for return trip and taxi too.
7,7
Good stay. I would return.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Vanilla Sky Resort Panglao IslandVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - Interijer hotelaVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - IgrališteVanilla Sky Resort Panglao Island - RestoranVanilla Sky Resort Panglao Island - RestoranVanilla Sky Resort Panglao Island - RestoranVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - PogledVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - PogledVanilla Sky Resort Panglao Island - PogledVanilla Sky Resort Panglao Island - PogledVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - SadržajiVanilla Sky Resort Panglao Island - PogledVanilla Sky Resort Panglao Island - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Panglao Island - RestoranVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Panglao Island - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Panglao Island - BazenVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i pićeVanilla Sky Resort Panglao Island - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03