Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Vanilla Sky Resort

Kalipayan Road, Danao, otok Panglao , Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Bazen Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Interijer hotela Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Bazen Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Bazen Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Bazen Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Bazen Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Igralište Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Restoran Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Restoran Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Restoran Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba
Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Vanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska soba
Područje Danao Broj soba: 11
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 131recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (131)
Razvrstati po:
Dan K. Poslovni putnici United States of America, 20. kolovoza 2015.
Good hotel. Bad training and management

Value
7
The hotel is a great value, the only thing that is lacking is training. There doesn't seem to be a competent manager to field complaints or issues guests have. I had an issue with the amatriciana. while half way through the meal I realized the black specks in the pasta were actually the non-stick Teflon from the pan they were cooking it in. As I inspected further, I noticed it was everywhere, to get this many chips, a person would have had to scrape the pan to death to remove that much. I vomited everything I just consumed and returned the plate of food to a waiter and told him about the problem. He didn't seem to care. He just looked at me with a blank expression which said I don't care. The next day it was brought up again at check out and the staff had the same expressionless reaction. The icing on the cake was that I had to pay for the dish. I received no explanation. All I received was a shrug. That one experience made us not want to stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Christine S. Parovi Philippines, 25. srpnja 2015.
Quiet and Relaxing

Food, cleanliness, ambiance
8,7
The food was great! You should try their buffalo mozzarella cheese. The Italian owner as well as his staff were very accommodating. The rooms were cleaned everyday. Downside was salt water came out of the shower and the faucet. But I guess that is the case for most of the resorts in the area. If you want a peaceful vacation, this place is for you. But if you like to party and experience the buzz at the beach, you will have to walk for about 5-10 minutes or take a tricycle.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
Summer in Vanilla Sky

The room is good,clean and spacious
4,7
It was okay. We arrived and were offered welcome drinks ( Citrus juice) in a glass of different sorts ( I do not even use those glass at home). The staff were not very welcoming. There were 2 ladies in charge of the front desk, one was not too happy to have guests arriving.The room was good, very spacious, more than enough for a family of 6.There is nothing to see here, the pool was not inviting and looked dirty. My kids do not even want to take a dip on it.
Prijavi ovu recenziju
Mattias A. Parovi Sweden, 19. ožujka 2015.
Good location for the price

Staff location cheap
9
Easy 5 min walk to alona beach. Only ate breakfast and that was good. Staff very friendly.
Prijavi ovu recenziju
Ziyi Z. Grupe China, 5. ožujka 2015.
Nice place but poor staff

Circumstances, attendance, quite
7,3
Nice room and yard.
Prijavi ovu recenziju
Daniel T. Solo putnici Italy, 18. veljače 2015.
Very nice place

Quiet but not far from bars and restaurants. Friendly staff and very good food. Good value for money
9
Had a very good time there!
Prijavi ovu recenziju
Bodon P. Grupe Hungary, 16. siječnja 2015.
very good hotel

clean spacious rooms, pool, staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Van C. Parovi Australia, 11. prosinca 2014.
very cheap hotel

price, food from hotel, service
7
Very cheap hotel although location far from alona beach.
Prijavi ovu recenziju
Kyle K. Parovi United States of America, 25. studenog 2014.
Nice stay

Quiet street, friendly staff, clean room
8,3
Prijavi ovu recenziju
Jun W. Grupe Singapore, 23. rujna 2014.
Great Service, Good Rooms, Value for Money

Great Service, Good Rooms, Value for Money
7,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Vanilla Sky Resort otok Panglao Vanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - Interijer hotelaVanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - IgrališteVanilla Sky Resort otok Panglao  - RestoranVanilla Sky Resort otok Panglao  - RestoranVanilla Sky Resort otok Panglao  - RestoranVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - PogledVanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - PogledVanilla Sky Resort otok Panglao  - PogledVanilla Sky Resort otok Panglao  - PogledVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - SadržajiVanilla Sky Resort otok Panglao  - PogledVanilla Sky Resort otok Panglao  - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort otok Panglao  - RestoranVanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort otok Panglao  - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort otok Panglao  - BazenVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Sport i aktivnostiVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i pićeVanilla Sky Resort otok Panglao  - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03