Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Vest Pension House

Tamblot Extension, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Vest Pension House Bohol - Eksterijer hotela Vest Pension House Bohol - Ulaz Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Pub/salon Vest Pension House Bohol - Restoran Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Predvorje Vest Pension House Bohol - Kafić Vest Pension House Bohol - Recepcija Vest Pension House Bohol - Interijer hotela
Vest Pension House Bohol - Kupaonica Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Recepcija Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Kupaonica Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Kupaonica Vest Pension House Bohol - Interijer hotela
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 16
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 293recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (293)
Razvrstati po:
Scott S. Parovi United States of America, 3. svibnja 2015.
great stay

staff very helpful
9
Very good would stay there again
Koh J. Parovi Singapore, 18. ožujka 2015.
For over night stay is ok

Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
5,3
Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
Qian H. Grupe China, 21. veljače 2015.
nice hotel

the staff, the room condition
9
i sleep very well
Nikkoh M. Poslovni putnici Philippines, 21. veljače 2015.
Spacious rooms.

Spacious rooms, price, quiet neighborhood
8
Spacious rooms but needs renovation..
Tamara P. Parovi Canada, 18. veljače 2015.
Great staff!

Staff, big room, free pick up and dropoff
9
The staff was great. Allowed us to store luggage for 2 nights when we visited another island before our one night stay at the hotel. Breakfast was great. Room was big. Good value for price.
Stanley C. Solo putnici United States of America, 5. veljače 2015.
good location and friendly staff

friendly staff, good location, airport shuttle
7,3
Friendly staff, rooms need some renovation, breakfast ok, location away from busy street, airport shuttle.
Jeffrey M. Solo putnici United States of America, 27. siječnja 2015.
My stay

Cleanliness,value, free ride to pier.
9,7
It was good room was huge. The free ride to the pier was nice. It is a short walk to downtown.
Bogdan S. Solo putnici Germany, 15. prosinca 2014.
Nice stay, kindly staff, friendly manager

Big rooms, quiet location, hold very clean
9,3
My stay here was very nice and plaesantly. Good place for explore the city Tagbilaran, Island Bohol and Panglao. Hotel located not far from pier and has free transfer from / to feries and airport. I was nice surprice from this hotel. I can recomend this hotel for families as well as for singel travelers.
Gregg S. Solo putnici United States of America, 24. studenog 2014.
Great stay!!

comfort, room size, clean
9,3
I was pleasantly surprised when I saw the hotel as it shows better in person than in the photos.it was very homey and comforting in large part to the beautiful wood floors and decor. The room size was larger than expected, the room was clean and comfortable and the staff was polite and attentive. Free shuttle service to and from the ferry and a full breakfast included in the price made to stay even greater.
Anna P. Grupe Philippines, 23. studenog 2014.
My stay at the pension house

The cleanliness of the room, the strategic location, the staff
7,3
It was a nice experience so far

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Vest Pension House Bohol - PogledVest Pension House Bohol - Eksterijer hotelaVest Pension House Bohol - UlazVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Pub/salonVest Pension House Bohol - RestoranVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - PredvorjeVest Pension House Bohol - KafićVest Pension House Bohol - RecepcijaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - KupaonicaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - RecepcijaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - KupaonicaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - KupaonicaVest Pension House Bohol - Interijer hotela


AM-AGWEB-4D01