Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Vest Pension House

Tamblot Extension, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Eksterijer hotela Vest Pension House Bohol - Recepcija Vest Pension House Bohol - Recepcija Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Interijer hotela Vest Pension House Bohol - Kupaonica
Vest Pension House Bohol - Kupaonica Vest Pension House Bohol - Kupaonica Vest Pension House Bohol - Kafić Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba Vest Pension House Bohol - Gostinjska soba
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 16
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 297recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (297)
Razvrstati po:
Matthew G. Solo putnici United States of America, 30. lipnja 2015.
Very average hotel with good service

Pickup/drop off service, staff friendliness, large room
5,7
The rooms are very big, but extremely dated. The AC unit was super noisy. The neighborhood is quiet but the flip side is it is tricycle ride/long walk everywhere. There are many other pensions on quiet streets much closer to "downtown" Tagbilaran. Oh...and my room was never made up during the entire 4 night stay.
Prijavi ovu recenziju
Rebecca E. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2015.
Not bad for the money

Away from noise as its off the main road. Breakfast included was nice.
7,7
The shower had zero water pressure and there were some cockroaches in the room I could've done without. The floors were dusty so you always went to bed with dirty feet. It wasn't the worst or dirtiest place I've ever stayed, but probably would try elsewhere next time, seeing as there are so many in the area.
Prijavi ovu recenziju
Scott S. Parovi United States of America, 3. svibnja 2015.
great stay

staff very helpful
9
Very good would stay there again
Prijavi ovu recenziju
Koh J. Parovi Singapore, 18. ožujka 2015.
For over night stay is ok

Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
5,3
Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
Prijavi ovu recenziju
Qian H. Grupe China, 21. veljače 2015.
nice hotel

the staff, the room condition
9
i sleep very well
Prijavi ovu recenziju
Nikkoh M. Poslovni putnici Philippines, 21. veljače 2015.
Spacious rooms.

Spacious rooms, price, quiet neighborhood
8
Spacious rooms but needs renovation..
Prijavi ovu recenziju
Tamara P. Parovi Canada, 18. veljače 2015.
Great staff!

Staff, big room, free pick up and dropoff
9
The staff was great. Allowed us to store luggage for 2 nights when we visited another island before our one night stay at the hotel. Breakfast was great. Room was big. Good value for price.
Prijavi ovu recenziju
Stanley C. Solo putnici United States of America, 5. veljače 2015.
good location and friendly staff

friendly staff, good location, airport shuttle
7,3
Friendly staff, rooms need some renovation, breakfast ok, location away from busy street, airport shuttle.
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey M. Solo putnici United States of America, 27. siječnja 2015.
My stay

Cleanliness,value, free ride to pier.
9,7
It was good room was huge. The free ride to the pier was nice. It is a short walk to downtown.
Prijavi ovu recenziju
Bogdan S. Solo putnici Germany, 15. prosinca 2014.
Nice stay, kindly staff, friendly manager

Big rooms, quiet location, hold very clean
9,3
My stay here was very nice and plaesantly. Good place for explore the city Tagbilaran, Island Bohol and Panglao. Hotel located not far from pier and has free transfer from / to feries and airport. I was nice surprice from this hotel. I can recomend this hotel for families as well as for singel travelers.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Vest Pension House BoholVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Eksterijer hotelaVest Pension House Bohol - RecepcijaVest Pension House Bohol - RecepcijaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - Interijer hotelaVest Pension House Bohol - KupaonicaVest Pension House Bohol - KupaonicaVest Pension House Bohol - KupaonicaVest Pension House Bohol - KafićVest Pension House Bohol - Gostinjska sobaVest Pension House Bohol - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08