Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Vest Pension House

Tamblot Extension, Grad Tagbilaran, grad Tagbilaran , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 300recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (300)
Razvrstati po:
John A. Poslovni putnici Philippines, 9. listopada 2015.
Budget Hotel

location is near the downtown, for budget consciuos individual, free hotel to airport/seaport transfer
9
It was good. Enjoyed our stay.
Prijavi ovu recenziju
Alberto M. Solo putnici Macau, 29. kolovoza 2015.
None
5,7
No hot water for shower. Tried to change the booking and confirm the transfer from seaport. Although we have sent several emails, hotel didnt bother to reply until we complaint to Agoda.
Prijavi ovu recenziju
Matthew G. Solo putnici United States of America, 30. lipnja 2015.
Very average hotel with good service

Pickup/drop off service, staff friendliness, large room
5,7
The rooms are very big, but extremely dated. The AC unit was super noisy. The neighborhood is quiet but the flip side is it is tricycle ride/long walk everywhere. There are many other pensions on quiet streets much closer to "downtown" Tagbilaran. Oh...and my room was never made up during the entire 4 night stay.
Prijavi ovu recenziju
Rebecca E. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2015.
Not bad for the money

Away from noise as its off the main road. Breakfast included was nice.
7,7
The shower had zero water pressure and there were some cockroaches in the room I could've done without. The floors were dusty so you always went to bed with dirty feet. It wasn't the worst or dirtiest place I've ever stayed, but probably would try elsewhere next time, seeing as there are so many in the area.
Prijavi ovu recenziju
Scott S. Parovi United States of America, 3. svibnja 2015.
great stay

staff very helpful
9
Very good would stay there again
Prijavi ovu recenziju
Koh J. Parovi Singapore, 18. ožujka 2015.
For over night stay is ok

Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
5,3
Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
Prijavi ovu recenziju
Qian H. Grupe China, 21. veljače 2015.
nice hotel

the staff, the room condition
9
i sleep very well
Prijavi ovu recenziju
Nikkoh M. Poslovni putnici Philippines, 21. veljače 2015.
Spacious rooms.

Spacious rooms, price, quiet neighborhood
8
Spacious rooms but needs renovation..
Prijavi ovu recenziju
Tamara P. Parovi Canada, 18. veljače 2015.
Great staff!

Staff, big room, free pick up and dropoff
9
The staff was great. Allowed us to store luggage for 2 nights when we visited another island before our one night stay at the hotel. Breakfast was great. Room was big. Good value for price.
Prijavi ovu recenziju
Stanley C. Solo putnici United States of America, 5. veljače 2015.
good location and friendly staff

friendly staff, good location, airport shuttle
7,3
Friendly staff, rooms need some renovation, breakfast ok, location away from busy street, airport shuttle.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Vest Pension House grad Tagbilaran Vest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaVest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaVest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaVest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaVest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaVest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaVest Pension House grad Tagbilaran  - Eksterijer hotelaVest Pension House grad Tagbilaran  - RecepcijaVest Pension House grad Tagbilaran  - RecepcijaVest Pension House grad Tagbilaran  - Interijer hotelaVest Pension House grad Tagbilaran  - Interijer hotelaVest Pension House grad Tagbilaran  - Interijer hotelaVest Pension House grad Tagbilaran  - Interijer hotelaVest Pension House grad Tagbilaran  - Interijer hotelaVest Pension House grad Tagbilaran  - Interijer hotelaVest Pension House grad Tagbilaran  - KupaonicaVest Pension House grad Tagbilaran  - KupaonicaVest Pension House grad Tagbilaran  - KupaonicaVest Pension House grad Tagbilaran  - KafićVest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaVest Pension House grad Tagbilaran  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06