Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Victoria Court Cuneta Motorist Lodge

2 Cuneta Street, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Apartman Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Apartman Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Apartman Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Apartman Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Apartman Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba
Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba Victoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 674recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (674)
Razvrstati po:
Edward B. Parovi Ireland, 19. srpnja 2014.
good location close to the airport and malls

frendley staff, good room service, clean rooms
7,7
Paul D. Parovi United Kingdom, 22. lipnja 2014.
convienient

Airport Transfer, Good Price, Rooms.
6,3
It was ok, just stayed 1 night because of an early flight the next morning. Area around the hotel was quiet but not really central. If you have an early flight then its fine, 20 minutes to the airport with hotel taxi.
Jeffrey M. Parovi Malaysia, 22. lipnja 2014.
Enjoyable short stay

Very near to Airport
7,7
Nice and enjoyable stay
Carl B. Parovi United Kingdom, 10. lipnja 2014.
cheap and chearful .

quiet , handy for a overnight stopover , cheap
9
it was fine
Paul N. Parovi United Kingdom, 9. lipnja 2014.
location was good from Airport,

Location, Staff and Clean
6
The Motel was easy to get to from airport and was clean. The staff were very good, very helpful and service was quick.
Xiuting N. Parovi China, 8. lipnja 2014.
A good stay

Staff , location and airport transportion
8,7
We only stayed in here for 7 hours and left for the airport at 3:00 the next morning but the staff were great !
Hwee J. Solo putnici South Korea, 2. lipnja 2014.
I stayed here really comfortable.

Clerks are very kind. Hotel fare is reasonable.
7,7
I am satisfied that I stayed here. That is why clerks are really kind, they try to help guests everywhere and every time. It is located near the Baclalan staion and the Manila airport. But some taxi drivers don't know how to get to the hotel.... And I heard Airplane's noise in my room during my sleep.. Anyway, I think it is great.
Bui T. Solo putnici Vietnam, 31. svibnja 2014.
it's been a great trip

friendly , location , price
7
It was acceptable night in Manila, and nothing else special ,wont go back in the near future
Ricaud T. Solo putnici Australia, 30. svibnja 2014.
just an overnight stay and nothing good about this

What best 3 thing as apart from there security and friendly staff nothing Good can be said about this place.
4,3
Overall for just an overnight stay it's ok and nothing else.
Paul F. Solo putnici United States of America, 28. svibnja 2014.
fine though they forgot airport transfer

location,price,
7
one night but doubt they ever really intended to pick me up at airport though says they provide airport transfer

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Victoria Court Cuneta Motorist Lodge ManilaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - ApartmanVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - ApartmanVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - ApartmanVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - ApartmanVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - ApartmanVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska sobaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05