Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Vigan Plaza Hotel

Crisologo St., Vigan City, grad, Vigan, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Vigan Plaza Hotel Vigan - Eksterijer hotela Vigan Plaza Hotel Vigan - Interijer hotela Vigan Plaza Hotel Vigan - Eksterijer hotela Vigan Plaza Hotel Vigan - Eksterijer hotela Vigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska soba Vigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska soba Vigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska soba Vigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska soba Vigan Plaza Hotel Vigan - Restoran Vigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska soba Vigan Plaza Hotel Vigan - Restoran Vigan Plaza Hotel Vigan - Restoran Vigan Plaza Hotel Vigan - Restoran Vigan Plaza Hotel Vigan - Interijer hotela Vigan Plaza Hotel Vigan - Restoran
Područje grad Broj soba: 29

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 50recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (50)
Razvrstati po:
Irene A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. prosinca 2015.
Belle and I travel

Location, ambiance, staff
9
Prijavi ovu recenziju
Suthida T. Parovi Thailand, 28. prosinca 2015.
Good location

Location
7
Prijavi ovu recenziju
Alet H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. prosinca 2015.
Vigan express

The hotel offers the best location. It is near the Vigan plaza and located at the end of crisologo street.
8
Average
Prijavi ovu recenziju
Rodolfo F. Parovi Philippines, 21. prosinca 2015.
It's really accessible hotel. Everything is close

Accessible,near from tourist spots,Great restoration of historical ambience.
9
It's was a good stay. Accessible and great Spanish ambience.
Prijavi ovu recenziju
Benjielyn C. Grupe Philippines, 26. rujna 2015.
Great Location & Great Stay

location, staff, comfortable room
8
The hotel has a great location.It is in front of Plaza Burgos and a few minutes walk from calle crisologo and Vigan Cathedral.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Solo putnici Philippines, 14. kolovoza 2015.
vigan..

location, staffs
7
We stayed for a night.The staffs are all nice and very helpful. The location is really great,you can visit all the tourist attraction by foot if you like walking, you can try the calesa, it was so great experience. Restaurants nearby. Overall i am satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Emma P. Parovi Australia, 15. srpnja 2015.
Overrated Vigan Hotel

Location, vintage, staff
6,7
Vigan Plaza is an overrated hotel. I would rate as 3-star only. Our roon was very smail. The bathroom tiles require re-grouting. The only good thing about this hotel is that it is just in the Vigan Plaza where you can access everything, church, ATM, food outlets and retaurants but the place itself needs improvement.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. lipnja 2015.
a nice place to stay..very accessible to the city

location.. heritage feeling... food
8
The staff were friendly..especially kuya guard :-) Their food at bigaa were yummy and affordable..
Prijavi ovu recenziju
Maximillan J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
Vigan Plaza Hotel, my new favorite local hotel!

Location, the building and the design concept.
8,7
Overall, it was nice! And we have found our favorite place to stay in whenever in Vigan.
Prijavi ovu recenziju
Aurora M. Grupe Philippines, 15. svibnja 2015.
My first trip in Ilocandia when I was 63yrs.old...

Central location,w/ breakfast and presence of resto w/n the building,it has the look of authentic Spanish era building and furnishings
7,3
It has a comfortable bed and that's all I need after a loooong trip.also it has strong water.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Vigan Plaza Hotel ViganVigan Plaza Hotel Vigan - Eksterijer hotelaVigan Plaza Hotel Vigan - Interijer hotelaVigan Plaza Hotel Vigan - Eksterijer hotelaVigan Plaza Hotel Vigan - Eksterijer hotelaVigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska sobaVigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska sobaVigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska sobaVigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska sobaVigan Plaza Hotel Vigan - RestoranVigan Plaza Hotel Vigan - Gostinjska sobaVigan Plaza Hotel Vigan - RestoranVigan Plaza Hotel Vigan - RestoranVigan Plaza Hotel Vigan - RestoranVigan Plaza Hotel Vigan - Interijer hotelaVigan Plaza Hotel Vigan - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01