ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Villa Mandi

Jl. Katik Lantang, Ubud, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Villa Mandi Bali - Bazen Villa Mandi Bali - Vrt Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela
Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela
Područje Ubud Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 404recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (404)
Razvrstati po:
Jumianto J. Grupe Indonesia, 17. prosinca 2014.
Quite a distance to Ubud City

Just for rest. Nothing much to expect
5,3
I check in quite late around 11am. I find the room is ok only. Nothing much to expect. The toilet bowl is shaky. It is not installed firmly onto the ground. Breakfast option only pancakes and egg + juice/cut fruits.
Miki M. Solo putnici United States of America, 15. prosinca 2014.
Great value with friendly staff

Lovely supportive persons made my stay easy.
6,7
I guess that I stayed at the chest room, so i didn't expect a lot. However, the room's side windows didn't have glass, so i couldnt open them as bugs would come in. Thus the room was dark. The bathroom didn't have glass nor screen, so bugs would are just welcome Those inconveniented me, yet the friendly staff was really helpful, and I have made great memories there.
Richard G. Parovi Canada, 14. prosinca 2014.
A place to call home

Staff, Wayan, Gusti
9,3
We can always rely on the staff and Wayan to take care of us during our stay! Love you all!
Lee S. Parovi South Korea, 7. prosinca 2014.
good to stay

staff clean food
9,7
Its nice experience to stay in villa
Mr.Teo L. Parovi Malaysia, 4. prosinca 2014.
breakfast no more choice

smile service location
9,3
Jennifer D. Solo putnici Australia, 29. studenog 2014.
Nice rice (paddy)

Peace and quiet. Privacy, staff
8,7
Perfect spot to wind down after the beaches. Peaceful, green and loved I had to Wait 5 minutes for the Papaya to arrive for my juice. Lovely fresh simple food. Nice pool and staff were ever so helpful.
David N. Parovi Belgium, 21. studenog 2014.
nice

quite, nice big rooms, nice staff
9
Philip M. Parovi Australia, 17. studenog 2014.
Very surprised great value for money

Cleanliness, location, very friendly and helpful staff
9
Very relaxing & enjoyable
Nitin V. Parovi Australia, 13. studenog 2014.
Great place!

Stayed there for two weeks! Loved it! Great value for money! Staff is so friendly!
10
Yan C. Parovi China, 12. studenog 2014.
good experience

location,enviornment,staff
9,7
Perfect stay in Ubud!!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Villa Mandi BaliVilla Mandi Bali - BazenVilla Mandi Bali - VrtVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B05