Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Villa Mandi

Jl. Katik Lantang, Ubud, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Sadržaji Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Sadržaji Villa Mandi Bali - Sadržaji Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Interijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela
Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela Villa Mandi Bali - Eksterijer hotela
Područje Ubud Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 466recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (466)
Razvrstati po:
Paul F. Parovi Malta, 27. srpnja 2015.
Excellent

shuttle service, laundry and private pool
9,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Vika O. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Nice stay at villa mandi

Clean Room, Friendly Staff, Cheap Villa
8,7
Really enjoy our stay at villa mandi. Welcoming guest greatly until we are checking out. Staff are friendly, i think there are a lot of internship student at villa mandi. and All of them are giving the best of them to learn about hospitallity industry. Room are huge, clean, breakfast need to be improved. Thank you so much. We have a good memorable stay at ubud.
Prijavi ovu recenziju
Chui W. Parovi Singapore, 3. srpnja 2015.
Good and the bad

Staff friendliness, food
5,7
Good: - Staff was friendly and courteous - Food at the restaurant is pretty good. Price isn't that high as well. - The room we had, faced the paddy fields Bad: - My room's door was spoilt, and can be opened even after it is locked. - Some windows cannot be locked. - No toothbrush/toothpaste provided - Shower water pressure is weak - The private pool my room came with, looked more like a jaccuzi. Water was pretty dirty as well. - No room service - Kettle provided for boiling water looks really dirty I've stayed in a couple of hotels and resorts, and am comparing Villa Mandi with those I've stayed in before. The basic amenities provided is the worst even compared to 3 star hotels.
Prijavi ovu recenziju
Ebbetha R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. srpnja 2015.
nice

view, pool, location
7,3
There was an unfortunate event where we were placed in an ugly villa outside villa mandi. But then the hotel upgraded us to private pool 1br villa and it was very nice
Prijavi ovu recenziju
Gustiayu R. Solo putnici Indonesia, 29. lipnja 2015.
Great Stay

clean,nice staff and perfect villas
10
Super friendly staff and very helpful. Wayan the super star and always help us. I love villa mandi and definitely come back to stay again
Prijavi ovu recenziju
Kristianto A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. lipnja 2015.
One night stay in this hotel...reasonable hotel

I could not found the best thing about this hotel other than the staff lady.
6,3
Just one night stay in this hotel...during that time, without GPS I would not found this hotel location. Booked two rooms, one room with water heater not functioned at all, feedback to the hotel staff with no response. Red ants were easily attracted by foods and came into the room. Breakfast not much choices of menu. Enough is enough, would like to stay at other hotels when visit Ubud next time!
Prijavi ovu recenziju
Kok C. Parovi Malaysia, 13. lipnja 2015.
a good place to stay for the travelers

good environment... relaxing....friendly staff
3,3
Prijavi ovu recenziju
Gustiayu R. Parovi Indonesia, 11. lipnja 2015.
“Peacefull, tranquil,large villa”

“Peacefull, tranquil,large villa”
10
Beautiful paddies field view .privacy.friendly staff.large pool.quiet.great outdoor toilet with big bath tub. The hotel is very clean and comfortable. The staff is very friendly and helpful. It is located in a very scenic area and romantic villa.
Prijavi ovu recenziju
Gustiayu R. Parovi Indonesia, 11. lipnja 2015.
Wonderful place

clean, beautiful view,goo staff
10
I Would recommend to anyone and will return next time I'm in Bali. Beautiful villa, we loved the pool and the bathroom. Spacious and very clean. Staff were very friendly and welcoming and offered free shutle to ubud centre. but nice staying in a peaceful area amongst rice paddies. I love it
Prijavi ovu recenziju
Jane N. Parovi Australia, 23. svibnja 2015.
Ok stay with loud angry guests/neighbours

The bed was very comfortable in joglo 1
6
I stayed here for9nights and changed rooms 3 times. I stayed at joglo one which the bed was very comfortable however it was very noisy as we can hear every little thing like cars driving by motorbikes staring and the most uncomfortable was hearing arguments and woman shouting at her baby every morning. Not sure if it was guests next door or neighbours that actually lived there but it was everyday noise. I did request to change rooms and I did however I was worken up with the same noise of the angry neighbours baby crying and constructions everyday. Value of money was good however I would probably stay somewhere more quieter next time.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Villa Mandi BaliVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - SadržajiVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - SadržajiVilla Mandi Bali - SadržajiVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Eksterijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotelaVilla Mandi Bali - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01