Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Bazen Villa Puri Royan Bali - Eksterijer hotela Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Bazen Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba
Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba
Područje Jimbaran Broj soba: 18

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 471recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (471)
Razvrstati po:
Howard R. Parovi Australia, 25. kolovoza 2015.
Disapointed

Pool ....Staff....Location
6
Toilet did not work properly Reported on Day One still a problem a week later !! Hotel Dogs barking during the night and fighting Breakfast very limited, I asked for a second coffee at breakfast Had to pay !! I requested a second egg for my Eggs & toast, Not allowed !! Only received 2 small bottle water on day one..The rules !! Requested clean bed sheets after 5 days..Was done..Free
Prijavi ovu recenziju
Dario D. Parovi Italy, 15. kolovoza 2015.
Ok

Courtesy, cleaning, big rooms
8,3
Prijavi ovu recenziju
Danielle B. Solo putnici Australia, 11. srpnja 2015.
Okay for what it is.

Proximity to Jimbaran Bay seafood restaurants
5,7
It was a good spot for our final night in Bali so we could enjoy dinner at Jimbaran Bay. sadly our bathroom smelt mouldy and it permeated into our room. It was difficult for our driver to find as it is not well known. I suggest ordering a bluebird group taxi to take you anywhere as the transport they provide have very little knowledge and are more expensive.
Prijavi ovu recenziju
Ashley T. Parovi Australia, 5. srpnja 2015.
Nice place to arrive after a long flight

Safe, clean, quiet
7,7
Prijavi ovu recenziju
Rachel E. Parovi Australia, 22. svibnja 2015.
Great place to stay

Location, atmosphere, cleanliness
7,3
This was our third stay at Villa Puri Royan and we love staying there. Clost to the beach and seafood warungs, Short stroll along the beach to the Fish market.Away from the chaos of Kuta. Only negative was the WIFI connection. This kept dropping out.
Prijavi ovu recenziju
Mathieu F. Parovi Canada, 4. svibnja 2015.
Cheap

Location price and good staff
5
Prijavi ovu recenziju
Marty N. Obitelji sa malom djecom Japan, 13. travnja 2015.
Reasonable price

Moderate, standard, average
4,7
Prijavi ovu recenziju
Lakmini S. Parovi Australia, 4. travnja 2015.
Wonderful service

The level of serviceThe friendliness of the staff close to eateries
7,7
Lovely staff
Prijavi ovu recenziju
Terry M. Solo putnici Australia, 18. ožujka 2015.
Basic, but comfortable

Friendly staff, good location and value for money
7
The room was fine, clean but basic. The location was good and near the airport. For a 2 star hotel it is quite comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Mark H. Solo putnici United Kingdom, 1. ožujka 2015.
Great stay, staff really friendly

Location, price, staff
7,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - Gostinjska sobaVilla Puri Royan Bali - KupaonicaVilla Puri Royan Bali - KupaonicaVilla Puri Royan Bali - BazenVilla Puri Royan Bali - Eksterijer hotelaVilla Puri Royan Bali - KupaonicaVilla Puri Royan Bali - Interijer hotelaVilla Puri Royan Bali - Gostinjska sobaVilla Puri Royan Bali - Interijer hotelaVilla Puri Royan Bali - Gostinjska sobaVilla Puri Royan Bali - Interijer hotelaVilla Puri Royan Bali - Interijer hotelaVilla Puri Royan Bali - Gostinjska sobaVilla Puri Royan Bali - BazenVilla Puri Royan Bali - KupaonicaVilla Puri Royan Bali - Gostinjska sobaVilla Puri Royan Bali - KupaonicaVilla Puri Royan Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04