Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Bazen Villa Puri Royan Bali - Eksterijer hotela Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Interijer hotela Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba Villa Puri Royan Bali - Bazen Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba
Villa Puri Royan Bali - Kupaonica Villa Puri Royan Bali - Gostinjska soba
Područje Jimbaran Broj soba: 18

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 458recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (458)
Razvrstati po:
Mathieu F. Parovi Canada, 4. svibnja 2015.
Cheap

Location price and good staff
5
Marty N. Obitelji sa malom djecom Japan, 13. travnja 2015.
Reasonable price

Moderate, standard, average
4,7
Lakmini S. Parovi Australia, 4. travnja 2015.
Wonderful service

The level of serviceThe friendliness of the staff close to eateries
7,7
Lovely staff
Terry M. Solo putnici Australia, 18. ožujka 2015.
Basic, but comfortable

Friendly staff, good location and value for money
7
The room was fine, clean but basic. The location was good and near the airport. For a 2 star hotel it is quite comfortable.
Mark H. Solo putnici United Kingdom, 1. ožujka 2015.
Great stay, staff really friendly

Location, price, staff
7,3
Trevor D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 9. siječnja 2015.
Dated but OK

Pool, large room, cute cats
5,3
First time in Jimbaran, too quiet for us, not relaxing quiet, just boring and too few restaurant options - seafood or nothing. Won't be back unless we can afford the resorts, which we can't. Hotel didn't influence this, just the area- beach too dirty to swim - hotel affordable and well located to give us a taste of Jimbaran.
Kengo N. Solo putnici Japan, 8. prosinca 2014.
Low cost hotel.

low cost,location,friendly
6
Hyeweon K. Solo putnici South Korea, 19. studenog 2014.
Great location.. just 2mins to the.beach

location pool bigroom
7
Good. Food at restaurant also cheap and eatable. Pool is good. Just think it was worth just right the money. Not more than that.
Ants L. Parovi Estonia, 12. rujna 2014.
nice small resort

hotel room, swimming pool, food at restaurant
9,3
I enjoied my stay in Villa Puri Royan. Staff is friendly and helpful. Everything was okay.
Camille K. Parovi France, 3. rujna 2014.
Great rooms so close to the beach!

The hotel is literally 100m from the best spot on the beach
8,7
The room was big and clean, very luminous. The hotel is close to the restaurants on the beach and then you just go left or right to find a good spot for your towel to go swimming. Breakfast was a little thin but good. Wifi at the restaurant and reception. Nice pool with 6 longchairs around it. We didn't try the restaurant other than for breakfast but it looked good. The staff was nice and helpful. They made our room everyday (made the bed, toilet paper, new towels, etc) which is amazing for the price you pay! We highly recommend this hotel, you will not regret it!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!


AS-AGWEB-3C05