ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasa W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 393

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 296recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (296)
Razvrstati po:
Woong Y. Parovi South Korea, 29. kolovoza 2014.
wonderful experience

view, bathtub, room interior design
8
Chih Y. Parovi Taiwan, 23. kolovoza 2014.
Great

1.bed; 2.pillow; 3.breakfast
6,7
It's good.
Susan L. Solo putnici United Kingdom, 20. kolovoza 2014.
Amazing!

Location, style ans staff
9
I had a great time at the W. Great location, easy to get to, convenient. Wonderfully helpful staff and a quirky interior. I wish I could have stayed longer.
Linda S. Poslovni putnici Indonesia, 17. kolovoza 2014.
Convinient to travel to and from Airport

Convinience, Location, and Lovely Room
8,7
This was the first time I arrived in HK at 12 midnight, I was exhausted, fortunately I decided to stay at W, I did have to rush to catch the last Airport Express Train to Kowloon but I arrived quickly at the hotel ( I don't like long taxi ride because I get dizzy ).The hotel room was very nice and luxurious for a standard room. Checking in on the way back to the airport was no hassle too, the kind bellboy sent me and help me with my luggages to the check-in counter downstairs. I didnt have time to explore restaurants, since my host took me to the very nice Elements mall just next to W, where I could do some last minute gift shopping. For traveller with short trip and tight schedule, W hotel is an excellent choice.
Ka H. Parovi China, 14. kolovoza 2014.
Lurxury extraordinary

Very good view. Nice rooom. Good location
9,3
Peck G. Parovi Malaysia, 8. kolovoza 2014.
Wonderful hotel with best location in Hong Kong

Easy access from the airport, in the same building as Kowloon Airport Express station
8
The room is spacious for Hong Kong standard. The decor can be a bit tacky for my taste but the location, spaciousness of the room and cleanliness of the hotel more than makes up for it. Plenty of restaurants nearby plus lots of shopping within walking distance. Price a bit on the high side though.
Ka H. Parovi China, 4. kolovoza 2014.
Trendy and luxury

Room is very good. Amazing detail. Cool design
9
Ng C. Parovi China, 28. srpnja 2014.
Great

Comfort; Modern; Nice View
9
Comfort; Modern; Nice View. This is my second time to stay in The W Hong Kong Hotel
Chin N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. srpnja 2014.
Very beautiful room

Very beautiful room, very good service, very convenient location
10
Marshall B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2014.
Location is great

Food,location, design
9,7
The room is very stunning n clean...near shopping area n very nice harbour view from the room...food is great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C07