ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Ulaz W Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje W Hong Kong Hotel Hong Kong - Recepcija W Hong Kong Hotel Hong Kong - Recepcija W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon W Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness W Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke W Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana W Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke W Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke W Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 393

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 355recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (355)
Razvrstati po:
Sue J. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 18. siječnja 2015.
W Hong Kong shopping venture

Efficient, friendly , location
8,7
Alvin K. Poslovni putnici Malaysia, 17. siječnja 2015.
one of the worst luxury hotel i ever stay

next to mall. good location. view
6,3
Not too good. No free wifi provided for a luxury hotel. Overprice. Noisy and small hotel lobby
Siew Y. Parovi Malaysia, 17. siječnja 2015.
Great room

Great bed, great location if you want to go airport via airport express and shopping for luxury stuffs.
8
Great bed and pillows. We had a good rest.
Sirin P. Parovi Thailand, 4. siječnja 2015.
located on Kowloon Airport Express Station

location, comfortable bed, good for shopping and find food to eat
8
Chiayang K. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 25. prosinca 2014.
Modern
8
It's ok
Mohammed A. Parovi Saudi Arabia, 24. prosinca 2014.
I like This hotel. Rellay, it is amazing hotel

Staff, location and room color
10
Marvelous
Alexander N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. prosinca 2014.
Wonderful Stay at the W

location, cleanliness, comfort
8,7
It was our first time to try and W and we had a wonderful stay with our two-year old. The room was comfortable and clean and had everything we needed for our stay. The staff was very attentive and polite. The W was the perfect base for us since it had the perfect location since it is connected to the MTR (same line as disneyland!!!!), airport express, and elements mall (grocery, excellent restaurants/cafes, shopping, pharmacy). Our child loved it so much she kept asking to see the big "W!" We had a great time and will book the W for our future stays in HK.
John Y. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. prosinca 2014.
good location

great entry welcome, good service, great view
10
Lionel L. Poslovni putnici Singapore, 17. prosinca 2014.
manager

Nice room and good location
8,7
Kar E. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
Meet most expectation for a W Hotel

Great Location, Prompt Service & Artistic Decor
9,3
Meet most expectation from a W Hotel. Location is excellent for Airport Express rail with easy access to HK Island, Disneyland and Tung Chung for cable car. Service is prompt and attentive. Clean, comfortable with a artistic decor. Only negative issue is no free wifi in room and the tv loses signal quite often. Overall still a good option to stay for business and leisure travellers.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

W Hong Kong Hotel Hong KongW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - UlazW Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeW Hong Kong Hotel Hong Kong - RecepcijaW Hong Kong Hotel Hong Kong - RecepcijaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonW Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessW Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03