ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasa W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 393

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 326recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (326)
Razvrstati po:
Cynthia C. Parovi Singapore, 24. studenog 2014.
Non title

Young and friendly staff, modern deco, good location
9,3
Great
Celeste O. Poslovni putnici Singapore, 21. studenog 2014.
comfort and luxurious

good, clean and comfortable bedroom; friendly staff;
8,7
The stay in W has been wonderful; very comfortable. The small downside is that it is not in Tsim Sha Tsui area where shopping is easily just a foot away.
Ang C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. studenog 2014.
Nice And Good Service Hotel

Good Service, near MTR, clean and quiet place
9,7
Excellent, good service by staff, well train people around. Friendly and quiet place
Xuan T. Parovi Belgium, 9. studenog 2014.
Definetely not worth it!

Only good point is the location inside shopping mall Elements and Airport express train station.
5,7
We booked for 4 nights the "Fabulous" room "Whisk Away" with Harbour view. It was limit average. Not worth at all the standard and the price! You can find much better, cheaper and with nicer view elsewhere. Breakfast was normal for the standard, nothing as fantastic. Food was average. Hotel staff is limited and proud. Our room was at first glance modern and confortable. Kingsize bed upon request was good. We noticed a strong bad smell in our bathroom. And the oily kitchen odor in the corridor from the lift to our room wasn't the top! The gym center was old. The very few fitness machines was rusted. I definetely not recommand this hotel as I already stay in better places before.
Elvange E. Solo putnici Brazil, 9. studenog 2014.
I really like the hotel!

Room, restaurant and bar
9
Amazing
Daisy M. Poslovni putnici Malaysia, 6. studenog 2014.
Review

Beds, staff and location
8
Very short
Lee H. Solo putnici South Korea, 1. studenog 2014.
Awesome!!

good design, Clean
9,7
Very cool
Tina Y. Solo putnici United Kingdom, 1. studenog 2014.
Exquisite experience

Bedsheets, surround sound in room, shower
9,3
It was fantastic! Can't wait to try another room
Yew W. Poslovni putnici Singapore, 28. listopada 2014.
over rated with poor front office staff

Not much. stay at adjoining properties would be better
5,7
Antonio D. Poslovni putnici United States of America, 22. listopada 2014.
Great cost for performance

Staff, Pool, and connection to shopping mall
8
All in all I enjoyed the stay. I would say the hotel was well worth the price and I would stay there again if I could get the same price. Very good for business travel. A little far from Central, but not too bad. Also the bar was a bit weak, but besides that it was a good place.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A07