ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasa W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen W Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 393

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 271recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (271)
Razvrstati po:
Marshall B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2014.
Location is great

Food,location, design
9,7
The room is very stunning n clean...near shopping area n very nice harbour view from the room...food is great
Jean F. Grupe Switzerland, 30. lipnja 2014.
Very good

Roof.....room....location
3
Pleasant....enjoy the pool on the roof...staff very young
Didia K. Grupe Portugal, 29. lipnja 2014.
Great!

Swimming pool, fitness center and the design
10
Great! Nice swimming pool and fitness center. The Harbour view is good. Overall nice atmosphere and great for everyone.
Chi H. Poslovni putnici Hong Kong, 25. lipnja 2014.
Excellent and centrally located

always high standard, energetic, comfort
10
City never sleep! and can do great shopping!
Jaehoon Y. Obitelji sa malom djecom South Korea, 16. lipnja 2014.
Good

Attentive staff, Considerate treatment, Good location
9,3
Pui H. Poslovni putnici Hong Kong, 13. lipnja 2014.
Amazing jacuzzi with hot water! Modern swim pool!

Modern design room, Amazing Jacuzzi experience, Luxury Modern Swim Pool
8
Philip L. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 7. lipnja 2014.
Style rather than substance

The design of the hotel is great, the bathroom view over Hong Kong Harbour stunning and the roof top pool a treat
6,3
I have fed back to the hotel that we had a number of poor experiences during our stay. I short, the Q7 we booked was replaced with a Mercedes that could not fit our luggage in the boot; the extra bed we ordered was not in our room when we arrived at 1.30am so our 6 year old was then awake until 3am; pool closed in the morning; breakfast finished by 10.45 so had to eat from main menu; could not get a table for the bbq on roof but not told that it was busy until to late to book; told we had to move tables twice in the bar to make room for another group; cold breakfast in the morning very expensive dinner buffet the second night as charged for a full buffet for the 6 year old...and other niggles throughout the stay. Design is great but service lacking.
Apipol S. Parovi Thailand, 27. svibnja 2014.
In great location for relaxation

Location, designs, services
8
Mingbo L. Obitelji sa malom djecom Afghanistan, 22. svibnja 2014.
Great hotel at very convenient place

place, staff, quiet
9,7
Chai L. Grupe Malaysia, 22. svibnja 2014.
Very friendly & comfortable

Breakfast Staff TV programme
8,3
I have been here and its been one of my best experience to see the hospitality and the service. Everything is perfect there I should say best hotel with all the best facilities...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Vruća kupkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenW Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08