ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Ulaz Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Predvorje Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Kupaonica Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Predvorje
Područje Otok Mactan Broj soba: 164
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2250recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2250)
Razvrstati po:
Sharon T. Parovi United Kingdom, 18. prosinca 2014.
Good hotel opposite airport

Location for airport
9,3
Upgraded to executive suite - very nice for our 1night stay
David R. Solo putnici Canada, 14. prosinca 2014.
Great Hotel

Location Staff Buffet
8,7
My stay was short, but very enjoyable. I did not have time to enjoy everything the hotel has to offer,but my experience was good of the Hotel
Maricar C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 13. prosinca 2014.
Awesome hotel. Perfect location.

The size, the service, the location
10
It was a very pleasant stay. I wish we could stay longer. The staff service was excellent. The food was great. I now have a place to stay when I'm in Cebu from now on.
Ian B. Parovi Australia, 13. prosinca 2014.
to make it short for its still the best hotel here

Its safe nice and affordable
9
Excellent ! Always theres unforgettable drinks for me and of course the moments of love and all.Happy Holidays!
Ma. A. Parovi Philippines, 13. prosinca 2014.
An overrated hotel

none
4,7
Average but overpriced with the kind of service. 1. No one to asist me to carry my lugage upon arrival. 2. I emailed the hotel for special jnstructions but nobody replied. 3. The owner of Aurira Restaurant is shouting even there are guests in the area. We can loudly hear it loud. We asked one if the staff who is that person yelling and he replief : the owner. It is vey disgusting. Seems am staying in a pensionne house.
Jingle G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. prosinca 2014.
not very good stay

Right in front of the airport- front desk girls were very cordial and accommodating
6,3
The escalator was not running. I had several bags. The elevator only works from the lobby and not from the groundfloor, which I think is a huge mistake. When we were in the room, it was balmy and hot. The AC was not working. I felt it wasn't worth my money. Good thing I was only there for one night for a layover.
Li F. Obitelji sa malom djecom China, 12. prosinca 2014.
good location to airport. but bit far from cbd ceb

location to airport
7,7
Good .easy to go airport
Fernando I. Poslovni putnici Philippines, 10. prosinca 2014.
Spot on

Location, activities, food
8,3
Splendid
Daisy D. Solo putnici United States of America, 6. prosinca 2014.
a must to stay

location,staff performance,cleanliness
9
Jan S. Parovi United States of America, 6. prosinca 2014.
Good Hotel to wait out the typhoon.

Clean room. Staff was hepful and I made a little money in the Casino.
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan CebuWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - UlazWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - PredvorjeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - KupaonicaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Predvorje


AS-AGWEB-3B06