ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Ulaz Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Predvorje Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Kupaonica Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Predvorje
Područje Otok Mactan Broj soba: 164
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2464recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2464)
Razvrstati po:
Fern A. Solo putnici Philippines, 17. travnja 2015.
very convenient near the airport

clean room, good location and fast check in
10
good stay
Bryan C. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. travnja 2015.
Nice and close to airport

The staff ,the food . And close to airport
9
Wicked
Oeyvind O. Parovi Norway, 14. travnja 2015.
one night at Waterfront

Reception staff, room service staff, transfer to airport
6,3
OK, but nothing exclusive about it.
Mark R. Solo putnici United States of America, 11. travnja 2015.
Nice stay as always

Location, Staff and food
7,7
I stay here every time I get into Cebu. I do not have any complaints.
Shun Y. Parovi Hong Kong, 11. travnja 2015.
Perfect location for transit with nothing around

Right next to airport, big room and inexpensive
6,3
The front desk staff was not too helpful to arrange the pre-requested early checkin and took long to arrange room card.
Stephen W. Solo putnici United States of America, 10. travnja 2015.
Airport Location!

Location, Pool, Food!
8
Fantastic Airport Hotel...I literally walked from the airport into the hotel...across the street! fantastic pool, beautiful lobby and great food
Criselda L. Grupe United States of America, 9. travnja 2015.
fabulous hotel

dining pool room comfortable
10
My fist stay I was annoyed because I waited 30 mins for my room..the second I come back they got they got the room ready.. What I love about this place is I know I'm safe..the stuff are friendly.. The food is excellent..the pool is so relaxing.. I will be coming back in this hotel on my next vacation!!!!
Sylvia A. Poslovni putnici United Kingdom, 9. travnja 2015.
good locaton plus airport shuttle

friendly, clean & beautiful sauna massage facility
10
Amazing time,
Gerald C. Solo putnici Philippines, 8. travnja 2015.
Location

Location close to airport
8,7
Excellent
Todd W. Solo putnici United States of America, 8. travnja 2015.
I had a wonderful experience at the water front

Location food and the staff I really liked nova
10
I had a wonderful time

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan CebuWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - UlazWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - PredvorjeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - KupaonicaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Predvorje


AS-AGWEB-3C02