Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan Island, otok Mactan , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Ulaz Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Predvorje Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastanke
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Kupaonica Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Predvorje
Područje Mactan Island Broj soba: 164
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2633recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2633)
Razvrstati po:
Valdemar L. Parovi Germany, 2. kolovoza 2015.
good hotel to choose if you have a flight to catch

location relative to airport, rooms,
8
pleasant
Prijavi ovu recenziju
Luzelle P. Obitelji sa malom djecom Norway, 28. srpnja 2015.
Preferable near airport hotel

Location, service and room
10
Loved it. It was a rushed decision to book a room here. But not regretting it. We just needed a hotel near the airport becaused we were flying the next day. It was expensived but it was a very nice stay. The food was not included so I paid for our breakfast. Only 1700 for 2 adults and 2 kids (2&6). Buffet style breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer H. Parovi United States of America, 27. srpnja 2015.
A decent hotel, but needs a face lift

Location, location, location
7,3
The location of this hotel is wonderful, it is a 2 minute walk over to the airport. Since we had a 5am flight this was wonderful. The food was pretty good. The business center's computer was not updated, so I couldn't print my boarding pass. When I told the front desk they shrugged their shoulders as if that would help me. Besides that everything was ok.
Prijavi ovu recenziju
Phillip M. Solo putnici United States of America, 27. srpnja 2015.
The Waterfront airport hotel is my favorite

The room was very clean and nicely appointed. The restaurant staff was very courteous And the food was good and plentiful .
10
I have stayed at many hotels in Cebu and before this stay I would say the Henry hotel is the best but now the waterfront airport hotel is my new favorite in Cebu. It is a little far from malls but everything else was great. I will be back .
Prijavi ovu recenziju
Macon B. Parovi United States of America, 26. srpnja 2015.
Good value

Good value for a nice room.
10
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Dennis J. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
A little disappointed

location
7
I had a bad experience this time which is not normal. We booked for an additional night and I didn't know what happened but our room was very delayed. They told us the room would be ready after lunch we called back around 2pm but still it wasn't ready. so we had to stay in my cousin's room until 4pm. We called again to ask if the room is ready and the person behind the phone had the audacity to tell us that it was ready hours ago... This made me really angry but I was too tired already and just proceeded to my room. Hopefully this will not happen again.
Prijavi ovu recenziju
Dennis J. Parovi Philippines, 25. srpnja 2015.
:) :) :)

clean, I like the rooms and location
9
I was a little disappointed when the escalator from the basement going up to the lobby was turned off... We went to have fun by renting jetskis had some muscle pain and since I was driving my own car I had to park at the basement and it was a pain to go up and down from the escalation (again which was turned off)
Prijavi ovu recenziju
Bernardina B. Grupe Philippines, 25. srpnja 2015.
It's a great place to start your Cebu trip.

I so love the food. The staff are very accomodating and friendly. I also love their pool area and gym.
10
I had an awesome stay. Perfection!
Prijavi ovu recenziju
Eulyn C. Poslovni putnici Philippines, 24. srpnja 2015.
Nice hotel, good location

Cleanliness,location,comfortable stay
8
Location is just a few steps to mactan intl airport.. Very clean & comfy bed.
Prijavi ovu recenziju
Elenita S. Solo putnici United States of America, 22. srpnja 2015.
four star quality

Location, friendliness of staff, hotel condition
9,3
Very good.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - UlazWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - PredvorjeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - KupaonicaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan otok Mactan  - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01