Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Bazen Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Ulaz Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Predvorje Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Posao Centar Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastanke
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kupaonica Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Apartman Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Eksterijer hotela Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Predvorje
Područje Mactan Island Broj soba: 164
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2627recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2627)
Razvrstati po:
Jennifer H. Parovi United States of America, 27. srpnja 2015.
A decent hotel, but needs a face lift

Location, location, location
7,3
The location of this hotel is wonderful, it is a 2 minute walk over to the airport. Since we had a 5am flight this was wonderful. The food was pretty good. The business center's computer was not updated, so I couldn't print my boarding pass. When I told the front desk they shrugged their shoulders as if that would help me. Besides that everything was ok.
Prijavi ovu recenziju
Macon B. Parovi United States of America, 26. srpnja 2015.
Good value

Good value for a nice room.
10
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Dennis J. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
A little disappointed

location
7
I had a bad experience this time which is not normal. We booked for an additional night and I didn't know what happened but our room was very delayed. They told us the room would be ready after lunch we called back around 2pm but still it wasn't ready. so we had to stay in my cousin's room until 4pm. We called again to ask if the room is ready and the person behind the phone had the audacity to tell us that it was ready hours ago... This made me really angry but I was too tired already and just proceeded to my room. Hopefully this will not happen again.
Prijavi ovu recenziju
Dennis J. Parovi Philippines, 25. srpnja 2015.
:) :) :)

clean, I like the rooms and location
9
I was a little disappointed when the escalator from the basement going up to the lobby was turned off... We went to have fun by renting jetskis had some muscle pain and since I was driving my own car I had to park at the basement and it was a pain to go up and down from the escalation (again which was turned off)
Prijavi ovu recenziju
Bernardina B. Grupe Philippines, 25. srpnja 2015.
It's a great place to start your Cebu trip.

I so love the food. The staff are very accomodating and friendly. I also love their pool area and gym.
10
I had an awesome stay. Perfection!
Prijavi ovu recenziju
Eulyn C. Poslovni putnici Philippines, 24. srpnja 2015.
Nice hotel, good location

Cleanliness,location,comfortable stay
8
Location is just a few steps to mactan intl airport.. Very clean & comfy bed.
Prijavi ovu recenziju
Elenita S. Solo putnici United States of America, 22. srpnja 2015.
four star quality

Location, friendliness of staff, hotel condition
9,3
Very good.
Prijavi ovu recenziju
Clement T. Poslovni putnici Malaysia, 22. srpnja 2015.
Should extend Gym / Pools operation time.

Gym/Pools, Foods and Room
8
Overall good experiences, except for getting taxi difficulty during certain timing.
Prijavi ovu recenziju
Wei-Chiang L. Poslovni putnici Taiwan, 20. srpnja 2015.
Foods, services of the hotel are good

Foods, amenities, and the services of the staff of the hotel
8,3
Pretty nice! Peace and quiet and relaxing to stay..
Prijavi ovu recenziju
Tomas M. Solo putnici Philippines, 17. srpnja 2015.
A stay

Location, location, location
6,7
It was an uneventful stay.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan IslandWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - BazenWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - UlazWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - PredvorjeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Posao CentarWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Soba za sastankeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KupaonicaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - ApartmanWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Eksterijer hotelaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03